De lente in met aspergecroquet

27 maart 2013
De lente in met aspergecroquet

De lente wordt dit jaar door Kwekkeboom ingeluid met de aspergecroquet. De snackproducent opent zoals ieder jaar het seizoen met de lentecroquet. Ook laat de producent weten dat vanaf dit jaar
verschillende kroketten in supermarkten verkrijgbaar zijn.

*Croquet in supermarkt*
Een deel van het Kwekkeboom-assortiment zal dit jaar voor het eerst in supermarkten verkrijgbaar zijn. De snackproducent verwacht dat dit gevolgen voor de horeca met zich meebrengt. Doordat de mogelijkheid er is dat consumenten producten van de bekende snackproducent in supermarkten kopen, zal er mogelijk in de horeca ook meer vraag zijn naar deze snacks. Voor de horeca is er een mogelijkheid zich te onderscheiden van het aanbod in de supermarkt. De Limited Edition Croquetten zijn namelijk uitsluitend voor horecaondernemers verkrijgbaar.

*Voorzien in de vraag*
De aspergecroquet is bereid met romige ragout, een kruidenmengsel en witte asperges. Met deze snack wil Kwekkeboom voorzien in de groeiende vraag van consumenten naar variatie in smaken. Vanaf half april is de lekkernij te bestellen bij Nederlandse horecagelegenheden.

~Maud Vissers~

Overig nieuws