De lente in met aspergecroquet

27 maart 2013 |
De lente in met aspergecroquet<

De lente wordt dit jaar door Kwekkeboom ingeluid met de aspergecroquet. De snackproducent opent zoals ieder jaar het seizoen met de lentecroquet. Ook laat de producent weten dat vanaf dit jaar
verschillende kroketten in supermarkten verkrijgbaar zijn.

Croquet in supermarkt
Een deel van het Kwekkeboom-assortiment zal dit jaar voor het eerst in supermarkten verkrijgbaar zijn. De snackproducent verwacht dat dit gevolgen voor de horeca met zich meebrengt. Doordat de mogelijkheid er is dat consumenten producten van de bekende snackproducent in supermarkten kopen, zal er mogelijk in de horeca ook meer vraag zijn naar deze snacks. Voor de horeca is er een mogelijkheid zich te onderscheiden van het aanbod in de supermarkt. De Limited Edition Croquetten zijn namelijk uitsluitend voor horecaondernemers verkrijgbaar.

Voorzien in de vraag
De aspergecroquet is bereid met romige ragout, een kruidenmengsel en witte asperges. Met deze snack wil Kwekkeboom voorzien in de groeiende vraag van consumenten naar variatie in smaken. Vanaf half april is de lekkernij te bestellen bij Nederlandse horecagelegenheden.

Maud Vissers

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Ondernemen
Drie horecabedrijven winnen online challenge 'Boost je omzet!'

Het Thon Hotel in Rotterdam, restaurant Zeeën van Tijd in Roosendaal en Snackbar Kitsy’s in Alkmaar gaan de uitdaging aan. Zij zijn de drie winnaars van de beursactie van Boost je omzet! op Gastvrij Rotterdam. Van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017 was het team van deze onli...

Awards Mensen
ProFri en Nederlands Frituurcentrum maken genomineerden Parels van het Jaar Award bekend

Liefst vier medewerkers zijn er dit jaar genomineerd voor de Parel van het Jaar Award. Deze parels kwamen naar voren op voordracht van ondernemers in de frituurbranche. Vakvereniging ProFri en het Nederlands Frituurcentrum reiken deze Award sinds 2013 jaarlijks uit aan cafetariamedewerkers die zich ...

Koffie & thee Mensen
Doppio viert jubileum met reis naar Italië

Espressobarketen Doppio Espresso bestaat 10 jaar en organiseert ter ere van dit jubileum een reis naar Italië, daar waar het allemaal begon. Met als doel inspiratie en ideeën opdoen én om te genieten van de Italiaanse koffiecultuur. In april 2017 vierde Doppio Espresso het tienja...

Achtergronden
Overvaltraining helpt om criminaliteit in de horeca voor te zijn

Op 9 oktober gaat de Week van de Veiligheid van start. Het nemen van de juiste preventieve maatregelen is de eerste stap om de kans op criminaliteit in uw zaak te verkleinen. Denk bijvoorbeeld aan een overvaltraining voor u en uw medewerkers. Wij spraken met Hendrik-Jan Kaptein van het Centrum voor ...

Events Horeca
Horecabeurs Gastvrij Rotterdam groeit in omvang

Gastvrij Rotterdam kijkt terug op een uitermate succesvolle vijfde editie waarin opnieuw tal van records zijn gebroken. Met 400 exposanten en 150 prestigieuze wedstrijden, uitreikingen, proeverijen en demonstraties konden de 12.736 bezoekers zich drie dagen lang in Rotterdam Ahoy oriënteren op ...

Bier Achtergronden
Bierbeleving met vintage bockbier

Gasten willen tegenwoordig meer dan alleen een goed glas bier. Ze willen beleving. Het verhaal achter een bier. Al eens aan een vintage bockbier kaart gedacht dit najaar? Maak de bockbierbeleving bovendien compleet met heerlijke bijpassende hapjes. Wat maakt vintage bockbier dan zo bijzonder? Het is...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: