De Klup Serveert mikt speciaal op senioren

7 april 2010 |
De Klup Serveert mikt speciaal op senioren<

Medio april opent het Meester Siebelinkhuis een keuken met lunchroom in Almelo. De lunchroom “De Klup Serveert” is er voor verschillende doelgroepen: buurtbewoners en voorbijgangers, zakenrelaties van stichting de Klup, vrijwilligers en medewerkers, deelnemers en senioren. De Klup Twente hoopt vooral met de nieuwe lunchroom de laatstgenoemde doelgroep te interesseren. Om de lunchroom goed bereikbaar te maken voor ouderen, komt er een heel aantrekkelijk ‘arrangementje’ op de kaart: een lunch met vervoer. “De Klup Serveert” wordt opgezet en gerund door een groep nieuwe enthousiaste vrijwilligers.

Bij mooi weer op terras
De lunchroom krijgt een kleine kaart met gerechtjes zoals smakelijke broodjes, lekkere soepjes, koffie met een taartje, pannenkoekjes en gerechten met ei. En dat allemaal tegen een zéér billijk prijsje. Alles wordt geserveerd in het restaurant of, bij mooi weer is, op het terras.

Open vanaf medio april
De plannen voor lunchroom De Klup Serveert zijn ontstaan tijdens een netwerklunch met stakeholders en relaties van De Klup Twente in het najaar van 2009. Lunchroom “De Klup serveert” is met ingang van 15 april geopend op de donderdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.


Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: