De Klup Serveert mikt speciaal op senioren

7 april 2010 |
De Klup Serveert mikt speciaal op senioren<

Medio april opent het Meester Siebelinkhuis een keuken met lunchroom in Almelo. De lunchroom “De Klup Serveert” is er voor verschillende doelgroepen: buurtbewoners en voorbijgangers, zakenrelaties van stichting de Klup, vrijwilligers en medewerkers, deelnemers en senioren. De Klup Twente hoopt vooral met de nieuwe lunchroom de laatstgenoemde doelgroep te interesseren. Om de lunchroom goed bereikbaar te maken voor ouderen, komt er een heel aantrekkelijk ‘arrangementje’ op de kaart: een lunch met vervoer. “De Klup Serveert” wordt opgezet en gerund door een groep nieuwe enthousiaste vrijwilligers.

Bij mooi weer op terras
De lunchroom krijgt een kleine kaart met gerechtjes zoals smakelijke broodjes, lekkere soepjes, koffie met een taartje, pannenkoekjes en gerechten met ei. En dat allemaal tegen een zéér billijk prijsje. Alles wordt geserveerd in het restaurant of, bij mooi weer is, op het terras.

Open vanaf medio april
De plannen voor lunchroom De Klup Serveert zijn ontstaan tijdens een netwerklunch met stakeholders en relaties van De Klup Twente in het najaar van 2009. Lunchroom “De Klup serveert” is met ingang van 15 april geopend op de donderdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.


Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: