De Klup Serveert mikt speciaal op senioren

7 april 2010 |
De Klup Serveert mikt speciaal op senioren<

Medio april opent het Meester Siebelinkhuis een keuken met lunchroom in Almelo. De lunchroom “De Klup Serveert” is er voor verschillende doelgroepen: buurtbewoners en voorbijgangers, zakenrelaties van stichting de Klup, vrijwilligers en medewerkers, deelnemers en senioren. De Klup Twente hoopt vooral met de nieuwe lunchroom de laatstgenoemde doelgroep te interesseren. Om de lunchroom goed bereikbaar te maken voor ouderen, komt er een heel aantrekkelijk ‘arrangementje’ op de kaart: een lunch met vervoer. “De Klup Serveert” wordt opgezet en gerund door een groep nieuwe enthousiaste vrijwilligers.

Bij mooi weer op terras
De lunchroom krijgt een kleine kaart met gerechtjes zoals smakelijke broodjes, lekkere soepjes, koffie met een taartje, pannenkoekjes en gerechten met ei. En dat allemaal tegen een zéér billijk prijsje. Alles wordt geserveerd in het restaurant of, bij mooi weer is, op het terras.

Open vanaf medio april
De plannen voor lunchroom De Klup Serveert zijn ontstaan tijdens een netwerklunch met stakeholders en relaties van De Klup Twente in het najaar van 2009. Lunchroom “De Klup serveert” is met ingang van 15 april geopend op de donderdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.


Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Interview Coronacrisis
"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Hotelier Bart Reints Bok, directeur/eigenaar van Charme Hotels, houdt voor hotelvakblad Hospitality Management een 'coronadagboek' bij. Hij vertelde daarin over de niet zo heel nette handelswijze van Emesa, bekend van Vakantievelingen.nl en onderdeel van Talpa, en de annuleringspraktijken bi...

Coronacrisis
Kabinet beslist 31 maart over maatregelen die gelden tot en met 6 april

Het kabinet besluit volgende week dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatrgelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden, musea en thuiswerken, worden dan verder besproken. Er is nog geen duidelijkheid over wannee...

Personeel Coronacrisis
FNV Horeca heeft grote zorgen over tijdelijke en flexibele contracten

Met het pakket aan maatregelen dat het kabinet vorige week aankondigde zijn er bij veel werkenden in de horeca zorgen over werk en inkomen weggenomen. Echter blijft de toekomst onzeker, zeker voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract. Ondanks het pakket aan maatregelen die ervoor mo...

Coronacrisis
Verscherpte maatregelen. Wat betekent dit voor de horeca?

Het kabinet kondigde gisteravond verscherpte maatregelen aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Voorlopig blijven de eerder verkondigde maatregelen, waaronder sluiting van de horeca tot en met 6 april 2020, staan. Wanneer de horeca weer open mag is vooralsnog niet duidelijk. De...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: