De kans voor erkenning en meer omzet!

26 juli 2013
De kans voor erkenning en meer omzet!

Bruin of wit? Een sandwich of een pistolet? Biologisch en verantwoord? Een bijzondere naam of klassiek? Wie wint er dit jaar de verkiezing om het Lekkerste Lunchroombroodje 2013? Wie weet uw
lunchroom wel, dus doe mee en schrijf u in!

*Pak deze kans aan*
De redactie van vakblad Lunchroom wordt overspoeld met unieke, bijzondere creaties! Allemaal kanshebbers voor de titel van het Lekkerste Lunchroombroodje 2013. Enthousiaste ondernemers pakken deze kans met beide handen aan en doen een gooi naar de prijs. U toch ook? Steek met uw personeel de koppen bij elkaar, schrijf het verkorte recept van uw bestseller, maak een foto en wie weet gaat u er op 7 november met de prijs vandoor.

*Hoe doet u mee*
Het kan u zomaar gebeuren! Dus wacht niet en doe mee met dé verkiezing van het jaar. Wat moet u doen? Stuur een e-mail naar "redactie@uitgeverijps.nl,":mailto:redactie@uitgeverijps.nl vermeld in de onderwerpregel ‘Lekkerste Lunchroombroodje 2013’ en zet in de e-mail de naam van het broodje en een korte beschrijving, liefst met verkort recept. Stuur een goede foto mee van maximaal 5 Mb. Denk eraan al uw contactgegevens te vermelden. Of bel: (030) 251 22 70. De wedstrijd wordt georganiseerd door vakblad Lunchroom.

*Op de foto* De winnaar van 2012 was dolgelukkig met zijn prijs.

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws