De Broodbode nu ook in Hengelo

6 mei 2013 |
De Broodbode nu ook in Hengelo<

De Broodbode uit Enschede heeft een tweede vestiging geopend. In Hengelo biedt het bedrijf nu haar lunchconcept aan in het Poppodium Metropool. Met huisgemaakt brood en overwegend
verse huisgemaakte ingrediënten maken steeds meer bedrijven gebruik van de bezorgdienst van de Broodbode. Een uitbreiding kon daarom niet uitblijven.

Broodbode Backstage
In samenwerking met Poppodium Metropool kon de Broodbode in Hengelo een bereidingskeuken inrichten. De Broodbode bezorgt haar gerechten in Enschede en Hengelo, maar men kan ook de bestelling ophalen. Deze service heet 'Broodbode Backstage'.

Logische uitbreiding
Eigenaresse Michaela van der Velde: "Op onze huidige locatie in Enschede liepen we tegen onze grenzen aan en werd het steeds moeilijker om op drukke dagen al onze bezorgklanten te bedienen. Vanuit Metropool Hengelo zijn we sneller op het Business & Science Park in Enschede dan vanuit ons bedrijf in Enschede, daar zit een groot deel van onze klanten. Ook krijgen we steeds meer bestellingen uit Hengelo, het betrekken van de keuken van Metropool is daarom een logische en welkome uitbreiding van onze activiteiten."

De Broodbode is van maandag tot en met vrijdag geopend. Op hun website kunt u een 'kijkje in de keuken nemen'. Het bedrijf vertelt middels een fotoreportage haar verhaal.
Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: