De Broodbode nu ook in Hengelo

6 mei 2013
De Broodbode nu ook in Hengelo

De Broodbode uit Enschede heeft een tweede vestiging geopend. In Hengelo biedt het bedrijf nu haar lunchconcept aan in het Poppodium Metropool. Met huisgemaakt brood en overwegend
verse huisgemaakte ingrediënten maken steeds meer bedrijven gebruik van de bezorgdienst van de Broodbode. Een uitbreiding kon daarom niet uitblijven.

*Broodbode Backstage*
In samenwerking met Poppodium Metropool kon de Broodbode in Hengelo een bereidingskeuken inrichten. De Broodbode bezorgt haar gerechten in Enschede en Hengelo, maar men kan ook de bestelling ophalen. Deze service heet 'Broodbode Backstage'.

*Logische uitbreiding*
Eigenaresse Michaela van der Velde: "Op onze huidige locatie in Enschede liepen we tegen onze grenzen aan en werd het steeds moeilijker om op drukke dagen al onze bezorgklanten te bedienen. Vanuit Metropool Hengelo zijn we sneller op het Business & Science Park in Enschede dan vanuit ons bedrijf in Enschede, daar zit een groot deel van onze klanten. Ook krijgen we steeds meer bestellingen uit Hengelo, het betrekken van de keuken van Metropool is daarom een logische en welkome uitbreiding van onze activiteiten."

De Broodbode is van maandag tot en met vrijdag geopend. Op hun website kunt u een 'kijkje in de keuken nemen'. Het bedrijf vertelt middels een fotoreportage "haar verhaal.":http://www.broodbode.nl/

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws