De Beren opent twee nieuwe restaurants

7 februari 2017 | Roy Spijker

Restaurantketen De Beren gaat twee nieuwe vestigingen openen in Hoofddorp en Haarlem. "Met deze twee vestigingen op toplocaties beginnen we 2017 met een vliegde start, er staat een hoop op de planning voor komend jaar", zegt Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants. Het aantal restaurants van De Beren staat met deze twee nieuwe vestigingen op dertig.

De vestiging in Hoofddorp ligt in het centrum aan het Raadhuisplein, naast Schouwburg de Meerse. Een bezoek aan De Beren kan hier perfect worden gecombineerd met een avondje theater. De Beren in Haarlem wordt gevestigd in het Raakskwartier aan het Hortusplein, met om de hoek een Pathé bioscoop. Gasten kunnen bij deze vestiging dan ook gebruik maken van het unieke Beren Bios Arrangement. Voor 26,50 wordt hier genoten van een drie-gangen-keuzemenu én ontvangt met neen bioscoopkaartje voor een film naar keuze.

Interieur

Het restaurant in Hoofddorp heeft op donderdag 2 februari haar deuren geopend en de verbouwing van vestiging in Haarlem is inmiddels in volle gang. Beide restaurants zijn voorzien van een eigentijdse Berenuitstraling. Na verwachting opent de vestiging in Haarlem begin maart. Gasten kunnen bij beide restaurants aanschuiven voor een lunch of diner. Ook voor het borrelen hebben de restaurants een uitgebreide drank- en borrelkaar en sfeervolle relaxte zitjes. Zowel de vestiging in Hoofddorp als in Haarlem zullen in de opstartfase corporate vestigingen zijn. De doelstelling van De Beren is om de restaurants na ongeveer een half jaar te verkopen aan franchisenemers.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: