De Beren opent twee nieuwe restaurants

7 februari 2017 | Roy Spijker

Restaurantketen De Beren gaat twee nieuwe vestigingen openen in Hoofddorp en Haarlem. "Met deze twee vestigingen op toplocaties beginnen we 2017 met een vliegde start, er staat een hoop op de planning voor komend jaar", zegt Ad Schaap, eigenaar van De Beren restaurants. Het aantal restaurants van De Beren staat met deze twee nieuwe vestigingen op dertig.

De vestiging in Hoofddorp ligt in het centrum aan het Raadhuisplein, naast Schouwburg de Meerse. Een bezoek aan De Beren kan hier perfect worden gecombineerd met een avondje theater. De Beren in Haarlem wordt gevestigd in het Raakskwartier aan het Hortusplein, met om de hoek een Pathé bioscoop. Gasten kunnen bij deze vestiging dan ook gebruik maken van het unieke Beren Bios Arrangement. Voor 26,50 wordt hier genoten van een drie-gangen-keuzemenu én ontvangt met neen bioscoopkaartje voor een film naar keuze.

Interieur

Het restaurant in Hoofddorp heeft op donderdag 2 februari haar deuren geopend en de verbouwing van vestiging in Haarlem is inmiddels in volle gang. Beide restaurants zijn voorzien van een eigentijdse Berenuitstraling. Na verwachting opent de vestiging in Haarlem begin maart. Gasten kunnen bij beide restaurants aanschuiven voor een lunch of diner. Ook voor het borrelen hebben de restaurants een uitgebreide drank- en borrelkaar en sfeervolle relaxte zitjes. Zowel de vestiging in Hoofddorp als in Haarlem zullen in de opstartfase corporate vestigingen zijn. De doelstelling van De Beren is om de restaurants na ongeveer een half jaar te verkopen aan franchisenemers.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: