De Beren opent eerste vestiging in Apeldoorn

20 februari 2018 | Thijs Jacobs

Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum opent restaurant De Beren op 22 februari de deuren. Het restaurant heeft een prachtige ligging aan het Apeldoornse kanaal. Hierdoor is het de ideale spot om met mooi weer te vertoeven op het terras, maar ook tijdens de koudere dagen geniet het Apeldoornse publiek in het restaurant van het prachtige uitzicht op het water. Om de opening van het restaurant te vieren is maart omgedoopt tot Burgermaand: de gehele maand zijn burgers te bestellen voor slechts €8,50!

Vliegende start van het nieuwe jaar

Horecaketen De Beren maakte eerder dit jaar bekend minimaal vijftien nieuwe vestigingen te willen openen in 2018. Het restaurant in Apeldoorn heeft de primeur. Horeca-eigenaar Ad Schaap vertelt: ‘‘Dit is de eerste opening van 2018, en wat voor één! Met de ligging in het bruisende centrum, aan het water is het restaurant een fijne horecaspot voor het Apeldoornse publiek.’’ Het pand, waar eerder restaurant De Burgerwacht gevestigd was, heeft een volledige metamorfose ondergaan. Het interieur is door het gebruik van robuuste meubelen en natuurlijke materialen voorzien van een huiselijke sfeer.

Uitgebreide lunch, bourgondisch diner en gezellige borrels

Het restaurant is elke dag geopend vanaf 11.30 uur en gasten kunnen er terecht voor zowel een lunch, diner als borrel. De menukaart is zorgvuldig samengesteld met oog voor kwaliteit. Naast de beroemde Berengerechten als spareribs en saté kunnen gasten ook kiezen voor een mooie entrecote of tournedos. Ook borrelaars zijn bij deze vestiging aan het juiste adres: speciaalbieren en heerlijke Gin & Tonics zorgen voor een fijne vibe aan de bar. Voor een complete avond uit kan een diner bij De Beren worden gecombineerd met een bezoek aan de nabij gelegen Vue bioscoop: met een Beren Bios arrangement voor €26,50 geniet de gast van een drie-gangen-keuzemenu en ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze. 

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland.

Het nieuwe restaurant in Apeldoorn is helemaal af maar zoekt nog wel een enthousiaste franchisenemer. Ervaring in de horeca is een pré, maar zeker geen vereiste. Als men interesse heeft kan er contact opgenomen worden met franchisecoach Henk Jansen via h.jansen@beren.nl

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Ondernemen
Regels btw-aangifte en btw-tarieven in de horeca

Boekhouden. Ook vaak het noodzakelijk kwaad genoemd, maar essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Niet alleen voor de Belastingdienst, ook voor de ondernemer zelf. Het geeft rust, duidelijkheid en een goed inzicht van zaken, mits goed ingericht. Dit artikel geeft antwoord op de vragen die bij de ...

Wet- en regelgeving Columns
Fooien: dit zijn de regels

In de horeca zijn fooien een gebruikelijk fenomeen. Stond er voorheen een fooienpot zichtbaar op een centrale plek, bijvoorbeeld receptie of bar, tegenwoordig worden fooien vaak via de bankpas/creditcard gedaan. De geschiedenis van fooien gaat ver terug. Niettemin is de term 'fooi' in de ...

Fastservice Verbouwen
Foodmaster Schoonrewoerd geheel omgebouwd

Na een intensieve verbouwing is nu ook Foodmaster Schoonrewoerd geheel omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. De locatie, gelegen aan een kruispunt, is met de blauwe Foodmaster gevel nu echt niet meer te missen. Wanneer je binnenstapt in deze knusse vestiging waan je je direct in de traditionele e...

Culinair Rotterdam
Foodhallen Rotterdam onthult eerste standhouders

Na vier succesvolle jaren in Amsterdam opent de tweede locatie van indoor food market De Foodhallen deze zomer in het monumentale Pakhuis Meesteren op de Kop van Zuid in Rotterdam. Geen gevalletje copy-paste. Foodhallen verzamelt dit keer het beste van 010. Vijf lokale ondernemers tekenden afgelopen...

Wet- en regelgeving Ondernemen Longread
(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid

Eric de Vries ziet het helemaal zitten. Er staat een leuk pandje te huur aan een sfeervol plein met mooie oude bomen. Ideaal voor een café met een leuk terras erbij op het plein. Eric heeft kort daarvoor alle benodigde horecapapieren gehaald. Hij is verstandig en gaat eerst bij de gemeente in...

Amsterdam Koffie & thee
Komt de beste barista ter wereld uit Nederland?

Dit jaar wordt de World Barista Championship in Nederland gehouden, in Amsterdam om precies te zijn. Lex Wenneker, zelf een Amsterdammer, is kanshebber voor de titel. Wordt hij straks daadwerkelijk de beste barista ter wereld? Vanaf 20 juni De kansen zijn er, in 2016 (in Dublin) werd hij zesde...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: