De BBB nodigt horecatoeleveranciers uit in Burgers ZOO

23 mei 2017 | Thijs Jacobs

Dinsdag 30 mei vindt de tweede bijeenkomst plaats van BBB on Tour en toeleveranciers voor de horeca hiervoor uitgenodigd door horecaplatform BBBde organisator van het driedaagse horecaevent BBB Maastricht. Tijdens deze ochtendsessie vertelt de horecamanager van Burgers ZOO, Addie Roelofsen, je meer over de horeca-outlets. Addie geeft niet alleen een lezing, maar ook een rondleiding. Je ziet dan in het park hoe alles wordt gerealiseerd. Deze tour is vooral interessant voor horecatoeleveranciers. 

Kom je ook?

De BBB on Tour dagen staat open voor alle horecatoeleveranciers. Wil je ook wel eens in gesprek met collega-leveranciers? Schrijf je dan hier in. Na de lezing en de rondleiding is er een lunch in het Safari Restaurant. Aansluitend heb je gratis toegang tot het park. Het programma op dinsdag 30 mei ziet er als volgt uit:

10:00 uur Ontvangst in het Safari Restaurant
10:30 uur More Horeca Success – BBB Maastricht
11:00 uur Lezing en rondleiding horeca manager Burgers ZOO Addie Roelofsen
12:00 uur Lunch in het Safari Restaurant
13:00 uur Dierentuin bezoek
 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: