Coffeelicious breidt uit naar Den Haag

27 juli 2018 | David Bakker

De Koffietop 100 winnaar van 2014, Coffeelicious uit Dordrecht gaat 1 november 2018 een nieuwe zaak starten in Den Haag en wel aan de chique Lange Voorhout.

Na alle uitbreidingen in Dordrecht, Breda en Rotterdam wordt het nu tijd voor een nieuwe stad. En dat wordt een waanzinnig mooie pand in het centrum van Den Haag Hier ook, naast de geliefde ontbijt- en lunchgerechten, de beroemde koffie, de heerlijkste taarten en de nu ook al beroemde high-tea’s.

Lange Voorhout

Op 1 november 2018 opent Coffeelicious een nieuwe zaak aan De Lange Voorhout in Den Haag. Een grote locatie met 150m2 en een unieke uitstraling op een bijzondere A locatie. Tevens een zeer prominente locatie.

Vele bekende nationale en internationale ondernemingen hebben aan het Lange Voorhout hun vestiging zoals diverse ambassades, de Hoge Raad der Nederlanden, CAOP alsmede het befaamde hotel “Hotel Des Indes”, de Pulchri Studio en het Escher museum in Het Paleis. Ook zal de glazenkoetst dadelijk te zien zijn vanuit Coffeelicious tijdens Prinsjesdag, een meer bijzondere locatie in Den Haag is wat ons betreft onmogelijk.

Gelijk concept

Het concept blijft gelijk: heerlijke en goed gemaakte koffies, eigen gemaakte taarten, heerlijk genieten van high-tea’s en vooral eerlijke en oprechte gastvrijheid. Een warm welkom voor alle gasten nu ook in Den Haag. Ook in Den Haag alleen maar gecertificeerd barista’s en de taarten die men ook mee naar huis kan nemen worden ook nu gewoon in de winkel bereid.

Daarnaast zal men ook terecht kunnen voor heerlijke ontbijt- en lunchgerechten en ook de Coffeelicious Gift Shop zal een passend plekje krijgen in het statige pand. Het pand wordt de komende maanden opgeknapt en zal in zijn geheel passen binnen het Coffeelicious concept.

De metamorfose zal te volgen zijn op de Instagram account van Coffeelicious #coffeeliciousnederland. De eigenaren van de Haagse Coffeelicious zijn Wesley en Joan Buitenhuis en Marc en Fiona Stoger. Fiona blijft vooral het gezicht in Dordrecht en zal wekelijks te zien zijn in Den Haag. Joan zal ook wekelijks afreizen naar Den Haag in verband met de kwaliteitscontrole van onder andere de taarten en het concept.

Marc blijft zich bezig houden met de back office en Wesley zal ondertussen doorzoeken naar een volgende pand en het online platvorm van Coffeelicious verder ontwikkelen. Coffeelicious zal namelijk niet alleen een nieuwe locatie openen maar ook een online webshop voor al haar eigen producten openen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Columns
Column Monique van Gevelt: het nieuwe abnormaal

Voor velen van ons is het drukker dan ooit. Dat wil trouwens niet zeggen dat we geld verdienen. Nee, deze crisis is een financieel drama. We zien de reserves verdampen en staren naar de bodem van onze schatkist. En nu onze voordeur op een kier staat voor onze gasten, zijn we er nog lang niet. Hoe de...

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Koffie & thee Utrecht
30ml Coffee & Food maakt een feestje van de heropening op 1 juni

De afgelopen maanden was het rustig in de ‘huiskamers’ van 30ml. Alle vestigingen waren open voor TO GO, maar de gezelligheid die de zaken normaliter zo typeert hebben de medewerkers echt gemist. Gelukkig openen ook zij vanaf 1 juni om 12:00 uur weer de deuren voor het nuttigen ter plaat...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: