Coffeelicious breidt uit naar Den Haag

27 juli 2018 | David Bakker

De Koffietop 100 winnaar van 2014, Coffeelicious uit Dordrecht gaat 1 november 2018 een nieuwe zaak starten in Den Haag en wel aan de chique Lange Voorhout.

Na alle uitbreidingen in Dordrecht, Breda en Rotterdam wordt het nu tijd voor een nieuwe stad. En dat wordt een waanzinnig mooie pand in het centrum van Den Haag Hier ook, naast de geliefde ontbijt- en lunchgerechten, de beroemde koffie, de heerlijkste taarten en de nu ook al beroemde high-tea’s.

Lange Voorhout

Op 1 november 2018 opent Coffeelicious een nieuwe zaak aan De Lange Voorhout in Den Haag. Een grote locatie met 150m2 en een unieke uitstraling op een bijzondere A locatie. Tevens een zeer prominente locatie.

Vele bekende nationale en internationale ondernemingen hebben aan het Lange Voorhout hun vestiging zoals diverse ambassades, de Hoge Raad der Nederlanden, CAOP alsmede het befaamde hotel “Hotel Des Indes”, de Pulchri Studio en het Escher museum in Het Paleis. Ook zal de glazenkoetst dadelijk te zien zijn vanuit Coffeelicious tijdens Prinsjesdag, een meer bijzondere locatie in Den Haag is wat ons betreft onmogelijk.

Gelijk concept

Het concept blijft gelijk: heerlijke en goed gemaakte koffies, eigen gemaakte taarten, heerlijk genieten van high-tea’s en vooral eerlijke en oprechte gastvrijheid. Een warm welkom voor alle gasten nu ook in Den Haag. Ook in Den Haag alleen maar gecertificeerd barista’s en de taarten die men ook mee naar huis kan nemen worden ook nu gewoon in de winkel bereid.

Daarnaast zal men ook terecht kunnen voor heerlijke ontbijt- en lunchgerechten en ook de Coffeelicious Gift Shop zal een passend plekje krijgen in het statige pand. Het pand wordt de komende maanden opgeknapt en zal in zijn geheel passen binnen het Coffeelicious concept.

De metamorfose zal te volgen zijn op de Instagram account van Coffeelicious #coffeeliciousnederland. De eigenaren van de Haagse Coffeelicious zijn Wesley en Joan Buitenhuis en Marc en Fiona Stoger. Fiona blijft vooral het gezicht in Dordrecht en zal wekelijks te zien zijn in Den Haag. Joan zal ook wekelijks afreizen naar Den Haag in verband met de kwaliteitscontrole van onder andere de taarten en het concept.

Marc blijft zich bezig houden met de back office en Wesley zal ondertussen doorzoeken naar een volgende pand en het online platvorm van Coffeelicious verder ontwikkelen. Coffeelicious zal namelijk niet alleen een nieuwe locatie openen maar ook een online webshop voor al haar eigen producten openen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: