Coffeelicious breidt uit naar Den Haag

27 juli 2018 | David Bakker

De Koffietop 100 winnaar van 2014, Coffeelicious uit Dordrecht gaat 1 november 2018 een nieuwe zaak starten in Den Haag en wel aan de chique Lange Voorhout.

Na alle uitbreidingen in Dordrecht, Breda en Rotterdam wordt het nu tijd voor een nieuwe stad. En dat wordt een waanzinnig mooie pand in het centrum van Den Haag Hier ook, naast de geliefde ontbijt- en lunchgerechten, de beroemde koffie, de heerlijkste taarten en de nu ook al beroemde high-tea’s.

Lange Voorhout

Op 1 november 2018 opent Coffeelicious een nieuwe zaak aan De Lange Voorhout in Den Haag. Een grote locatie met 150m2 en een unieke uitstraling op een bijzondere A locatie. Tevens een zeer prominente locatie.

Vele bekende nationale en internationale ondernemingen hebben aan het Lange Voorhout hun vestiging zoals diverse ambassades, de Hoge Raad der Nederlanden, CAOP alsmede het befaamde hotel “Hotel Des Indes”, de Pulchri Studio en het Escher museum in Het Paleis. Ook zal de glazenkoetst dadelijk te zien zijn vanuit Coffeelicious tijdens Prinsjesdag, een meer bijzondere locatie in Den Haag is wat ons betreft onmogelijk.

Gelijk concept

Het concept blijft gelijk: heerlijke en goed gemaakte koffies, eigen gemaakte taarten, heerlijk genieten van high-tea’s en vooral eerlijke en oprechte gastvrijheid. Een warm welkom voor alle gasten nu ook in Den Haag. Ook in Den Haag alleen maar gecertificeerd barista’s en de taarten die men ook mee naar huis kan nemen worden ook nu gewoon in de winkel bereid.

Daarnaast zal men ook terecht kunnen voor heerlijke ontbijt- en lunchgerechten en ook de Coffeelicious Gift Shop zal een passend plekje krijgen in het statige pand. Het pand wordt de komende maanden opgeknapt en zal in zijn geheel passen binnen het Coffeelicious concept.

De metamorfose zal te volgen zijn op de Instagram account van Coffeelicious #coffeeliciousnederland. De eigenaren van de Haagse Coffeelicious zijn Wesley en Joan Buitenhuis en Marc en Fiona Stoger. Fiona blijft vooral het gezicht in Dordrecht en zal wekelijks te zien zijn in Den Haag. Joan zal ook wekelijks afreizen naar Den Haag in verband met de kwaliteitscontrole van onder andere de taarten en het concept.

Marc blijft zich bezig houden met de back office en Wesley zal ondertussen doorzoeken naar een volgende pand en het online platvorm van Coffeelicious verder ontwikkelen. Coffeelicious zal namelijk niet alleen een nieuwe locatie openen maar ook een online webshop voor al haar eigen producten openen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Events
Bezoek Gastvrij Rotterdam 2019

De zevende editie van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 t/m 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten meer dan 15.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand. Het toonaangevende gastronomische platform voor ...

Achtergronden Culinair
Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Wat zet je op de kaart als je op social media een hit wilt zijn? Het Britse bedrijf Gousto, dat maaltijdpakketten produceert, heeft 150 miljoen Instagram-posts doorzocht om te onthullen welke gerechten het vaakst werden gedeeld en in welke regio. In de regio New York zijn ze verzot op pizza, terwij...

Opening
Bekende horecaketen De Beren opent restaurant in Roermond

Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesvolle horecaformule is te vinden aan het bekende horecaplein Markt middenin de stad. Limburgers uit de wijde omgeving zijn iedere dag vanaf 10.30 uur (...

Food trends
De culinaire trends van het moment 

Wat prikt Nederland de komende tijd op zijn vork? Bij welke keukens schuiven we dit keer aan? TheFork dook – in de aanloop naar TheFork Restaurants Awards - in de lekkerste materie. Het culinaire platform analyseerde de 31 favoriete restaurants van topchefs en vond vier trends om van te gaan w...

Economie Achtergronden
CBS: consumptie huishoudens bijna 2 procent hoger

Consumenten hebben in april 1,8 procent meer besteed dan in april 2018, meldt het CBS. De groei is hoger dan in de voorgaande drie maanden. Consumenten hebben in april 2019 vooral meer aan woninginrichting en huishoudelijke apparaten besteed. Volgens de CBS Consumptieradar zijn de omstandigheden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: