Chiapas Taco Cartel opent in Den Haag

26 oktober 2017 | Roy Spijker

Op woensdag 1 november 2017 opent Chiapas Taco Cartel haar tweede vestiging in Den Haag. Naast Amsterdam kunnen liefhebbers van Mexicaans streetfood nu ook terecht in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Om dit heugelijke feit te vieren, organiseert Chiapas Taco Cartel een feestje in beide vestigingen op 2 november en eert ‘Dia los Muertos’, de dag van de doden. Tijdens deze Mexicaanse feest- en herdenkingsdag wordt iedereen uitgenodigd om een kaarsje op het Chiapas altaar aan te steken en samen met hun dierbaren de nieuwe zaak te vieren. Bij iedere taco en burrito wordt een shot Altos Tequila van het huis aangeboden, de tequilacocktail Paloma kost slechts vijf euro en twee Corona’s worden aangeboden voor zes euro. Een live dj zorgt voor een bijpassend muziekje.

Het eerste Mexicaanse streetfood restaurant werd in het najaar van 2016 geopend in Amsterdam waar het al spoedig gevonden werd door liefhebbers van taco’s en burrito’s met verse ingrediënten, explosieve smaken en toegankelijke prijzen. Vanaf 1 november 2017 is ook Den Haag een Chiapas Taco Cartel rijker die Mexicaans streetfood serveert en bezorgt.

Net als in Amsterdam bieden zij in Den Haag straks een overzichtelijke menukaart met Mexicaanse gerechten en verfrissende drankjes. Denk aan een ‘Al Pastor’ met pork, apple guacamole, pickled onion en salsa verde, een 'Crunchy Chicken’ met panko fried fenugreek chicken, mango salsa, corn en lime mayo of de vega ‘Sweet Spring’ met sweet potato, green asparagus, tomatillo salsa en broad bean mix.

De Haagse zaak is echter een stuk ruimer en biedt de mogelijkheid om aan de bar te eten. Ook wordt er geserveerd aan de tafels, terwijl gasten in Amsterdam moeten bestellen aan de counter. Voorlopig opent Chiapas Taco Cartel in Den Haag haar deuren vanaf 17:00 uur op woensdag tot en met zondag. De gastvrije medewerkers en de sfeervolle ambiance met een eigentijdse Latijns Amerikaanse touch blijven gehandhaafd.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: