Chiapas Taco Cartel opent in Den Haag

26 oktober 2017 | Roy Spijker

Op woensdag 1 november 2017 opent Chiapas Taco Cartel haar tweede vestiging in Den Haag. Naast Amsterdam kunnen liefhebbers van Mexicaans streetfood nu ook terecht in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. Om dit heugelijke feit te vieren, organiseert Chiapas Taco Cartel een feestje in beide vestigingen op 2 november en eert ‘Dia los Muertos’, de dag van de doden. Tijdens deze Mexicaanse feest- en herdenkingsdag wordt iedereen uitgenodigd om een kaarsje op het Chiapas altaar aan te steken en samen met hun dierbaren de nieuwe zaak te vieren. Bij iedere taco en burrito wordt een shot Altos Tequila van het huis aangeboden, de tequilacocktail Paloma kost slechts vijf euro en twee Corona’s worden aangeboden voor zes euro. Een live dj zorgt voor een bijpassend muziekje.

Het eerste Mexicaanse streetfood restaurant werd in het najaar van 2016 geopend in Amsterdam waar het al spoedig gevonden werd door liefhebbers van taco’s en burrito’s met verse ingrediënten, explosieve smaken en toegankelijke prijzen. Vanaf 1 november 2017 is ook Den Haag een Chiapas Taco Cartel rijker die Mexicaans streetfood serveert en bezorgt.

Net als in Amsterdam bieden zij in Den Haag straks een overzichtelijke menukaart met Mexicaanse gerechten en verfrissende drankjes. Denk aan een ‘Al Pastor’ met pork, apple guacamole, pickled onion en salsa verde, een 'Crunchy Chicken’ met panko fried fenugreek chicken, mango salsa, corn en lime mayo of de vega ‘Sweet Spring’ met sweet potato, green asparagus, tomatillo salsa en broad bean mix.

De Haagse zaak is echter een stuk ruimer en biedt de mogelijkheid om aan de bar te eten. Ook wordt er geserveerd aan de tafels, terwijl gasten in Amsterdam moeten bestellen aan de counter. Voorlopig opent Chiapas Taco Cartel in Den Haag haar deuren vanaf 17:00 uur op woensdag tot en met zondag. De gastvrije medewerkers en de sfeervolle ambiance met een eigentijdse Latijns Amerikaanse touch blijven gehandhaafd.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: