Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

21 mei 2015 |
Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer<

Restaurant KAAS in Amsterdam biedt de toekomstige chef-kok en bedrijfsleider de mogelijkheid om te participeren als mede-eigenaar van dit
nieuwe restaurant.

New Dutch Cuisine
Restaurant KAAS zal worden gevestigd op de plek van het restaurant The Gastro.bar op het Java eiland. Het nieuwe restaurant is geïnspireerd op New Dutch Cuisine en zal louter producten van eigen bodem voeren. De beste verse Hollandse producten zullen ook op de Kar verkocht worden aan buurtbewoners. De formule van het nieuwe restaurant sluit zeer goed aan bij de behoefte in de buurt.

Mede-eigenaar worden
Bijzonder is dat initiatiefnemer L’invité 50 procent van de aandelen aanbiedt aan de nieuwe chef-kok en de bedrijfsleider (ieder 25%). Beiden krijgen 4 maanden de tijd om zich te bewijzen. Zodra de targets worden behaald, kunnen de managers mede-eigenaar worden.

Ondernemerschap
Initiatiefnemer Sico de Moel: “Dit is een unieke kans om je talent om te zetten ondernemerschap. Een snelkookpan: eerst laat je zien dat je er klaar voor bent, daarna kun je direct gaan ondernemen.”

Meer informatie: "www.restaurantkaas.nl":http://www.restaurantkaas.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Coronacrisis
Assortiment Coffeelicious verkrijgbaar bij Jumbo

Door het coronavirus moesten alle horecazaken de deuren sluiten. Veel ondernemers verzinnen de meest creatieve manieren om toch hun afnemers te voorzien van de diensten en producten die zij aanbieden. Coffeelicious is daar één van, want haar assortiment is verkrijgbaar bij de Jumbo....

Coronacrisis
Young Creators Group start HorecaTegoed

Om de horeca een hart onder de riem te steken, is Young Creators Group, een community voor jonge ondernemers en makers onder leiding van ondernemer Edwin de Jong, op eigen initiatief gestart met HorecaTegoed. HorecaTegoed is een initiatief waar je een gift aan jouw favoriete horecagelegenheid kunt g...

Coronacrisis
"Kabinet verlengt coronamaatregelen die gelden tot 6 april "

Het kabinet besluit aanstaande dinsdag 31 maart hoe het land verdergaat in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen die tot en met 6 april gelden, waaronder het sluiten van eet- en drinkgelegenheden en musea, worden dan verder besproken. Verschillende landelijke media, waaronder NU.nl en ...

Opening Fastfood
Dunkin’ opent vestiging met drive through in Goes

Donutliefhebbers hoeven binnenkort hun auto niet uit om van hun favoriete donuts te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel Dunkin’ als New York Pizza via een drive through verkrijgbaar zullen zijn. Daarnaast kan er ook van Dunkin’s heerlijke koffie en donu...

Coronacrisis
Kwalitaria en Délifrance starten actie tegen eenzaamheid

Kwalitaria en Délifrance roepen gezamenlijk iedereen op om iemand blij te maken met een kaartje. Met deze actie hopen de formules wat positiviteit te brengen in deze moeilijke tijd. Vanaf vandaag zijn er gratis kleurkaarten verkrijgbaar in de geopende vestigingen en via de website van beide f...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: