Centrum Alphen aan den Rijn verrijkt met een De Beren restaurant

20 december 2017 | Thijs Jacobs

Op de valreep van 2017 opent restaurant De Beren aanstaande vrijdag om 16:00 uur haar deuren in het Alphense centrum. De nieuwe vestiging aan het Thorbeckeplein is de derde en laatste horecapartij die haar intrek neemt in het monumentale pand het Nutsgebouw. Gasten kunnen in de nieuwe vestiging van De Beren rekenen op een sfeervol restaurant waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Om de opening van de 33ste vestiging van De Beren te vieren is januari omgedoopt tot Burgermaand: de gehele maand zijn burgers te bestellen voor slechts €8,50!

Levendige omgeving aan Thorbeckeplein

Restaurant De Beren, gevestigd in het Nutsgebouw beschikt over maar liefst twee terrassen: zowel aan het levendige Thorbeckeplein als aan het nieuwe sfeervolle haventje. Het interieur van de kersverse horecazaak is geheel volgens de onlangs vernieuwde look van De Beren: gekenmerkt door robuuste meubelen én met veel gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan een warme sfeer met veel hout- en staalelementen. Het restaurant biedt voldoende ruimte voor grote gezelschappen en is ook perfect voor een intiemer diner. Tevens is de horecazaak dé plek om dit jaar de feestdagen te vieren met familie. Gasten kunnen beide Kerstdagen genieten van een diner bij De Beren in Alphen. Hiervoor dient wel een reservering gemaakt te worden, dit kan gemakkelijk door even te bellen.

Van bourgondisch diner tot beregezellige borrel

Het restaurant is elke dag geopend vanaf 11:30 uur. Gasten kunnen er terecht voor een uitgebreide lunch, een bourgondisch diner of gezellige borrel. Met oog voor kwaliteit en detail is de menukaart voorzien van verrassende gerechten. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen bezoekers kiezen voor verfijnde stukken vlees als een mooie entrecote of tournedos. Voor een complete avond uit kan een diner bij De Beren worden gecombineerd met een bezoek aan de nabij gelegen Vue bioscoop: met een Beren Bios arrangement voor €26,50 geniet de gast van een drie-gangen-keuzemenu en ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze. 

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Het nieuwe restaurant in Alphen is helemaal af maar zoekt nog wel een enthousiaste franchisenemer. Ervaring in de horeca is een pré, maar zeker geen vereiste. Als men interesse heeft kan er contact opgenomen worden met franchisecoach Henk Jansen via h.jansen@beren.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Contactgegevens van horecagasten moeten na 14 dagen verwijderd worden

De contactgegevens van gasten, waar horecabedrijven sinds maandag verplicht om moeten vragen, moeten na veertien dagen vernietigd worden. Dat stelt brancheverenging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dit lazen we in een artikel op NU.nl. Het telefoonnummer en e-mailadres van alle gasten moet op...

Wet- en regelgeving
Lachgasverbod: mag je het straks nog wel kopen voor in je keuken?

Het gebruik van lachgaspatronen als drugs in plaats van gastronomisch of technisch hulpmiddel is de laatste jaren flink toegenomen. Zoveel zelfs dat (door staatssecretaris Blokhuis en minister Grapperhaus) een voorstel is gedaan om lachgas in het hele land te gaan verbieden. Met het landelijk verbod...

Columns
Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan jouw huisje?

Vol is vol, kopte de krant laatst. Het gaat over hoe vol de campings, bungalowparken en hotels wel niet zijn in eigen land. In maart was de annuleringenstroom niet bij te houden en deze zomer staat de telefoon roodgloeiend om een felbegeerd plekje onder onze eigen zon te bemachtigen. Tenminste als j...

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: