Café Ter Marsch opent deuren

4 april 2016 |
Café Ter Marsch opent deuren<

Vers gegrilde kippetjes en gezellig borrelen: daarvoor kunnen gasten straks naar Café Ter Marsch aan de Witte de Withstraat. Deze
grote broer van Ter Marsch & Co bereidt kippetjes midden in de zaak op een Churrasco grill, waar entrecotes trouwens ook heel goed op bereid kunnen worden. Bij Café Ter Marsch kunnen gasten terecht voor eerlijke producten van een goede kwaliteit voor een toegankelijke prijs. Het is ook dé plek om lekker te borrelen, met goede wijnen, cocktails en bieren, die zich laten vergezellen door originele bar bites als Aziatische steambuns, citroenkip en gefrituurde spiering met beurre noisette. Café Ter Marsch zal straks zeven dagen per week geopend zijn voor lunch, borrel en diner.

Kip is hot
Café Ter Marsch wordt een plek waar iedereen zich thuis voelt, van student tot yup. Een plek waar je lekker kunt eten, maar net zo goed terecht kunt voor de borrel. In het weekend draait een dj jazz en loungemuziek en kun je na het eten nog lang om de bar blijven hangen. Het restaurant van Café Ter Marsch is een stuk ruimer dan het schuin aan de overkant gelegen Ter Marsch & Co en biedt ruimte aan bijna 90 zitplekken, een open keuken en een grill waar de kippen aan het spit langzaam goudgeel kleuren. Deze kippetjes zullen dan ook de signature dish van het restaurant worden, al worden op de grill en in de keuken natuurlijk nog veel meer andere lekkere gerechten klaargemaakt.

Over Ter Marsch
CafĂ© Ter Marsch & Co is het derde ‘kind’ van horecaondernemer Pim de Lange. Eind 2014 opende hij Ter Marsch & Co aan de Witte de Withstraat in Rotterdam, een nieuw concept waar je fastcasual kan dineren van hoge kwaliteit, met vlees in de hoofdrol. Kort na de opening won Ter Marsch & Co de eerste prijs voor zijn hamburgers: de Gouden Burger Spatel, op de voet gevolgd door de titels ‘Beste Hamburger van Rotterdam’ en Beste Burger van
Nederland door horecavakbeurs Horecava. Daarnaast werd het restaurant gevraagd om op 8 november 2015 deel te nemen aan de World Food Championship in Florida waar zij als 12e van de wereld zijn geeindigd. In maart van dit jaar werd in Amsterdam een pop-up versie van Ter Marsch & Co geopend aan het Muntplein in Amsterdam.

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: