Caesar sandwich

1 januari 2016 | Jorien Slager

Ingrediënten:

1 Bussing B’rustiek wit lunchbroodje 
40 g little gem sla 
30 g gezouten ansjovisfilets 
40 g rode ui 
1 ei
20 g Parmezaanse kaas
50 g kipfilet in dunne plakken
30 g pancetta plakjes
10 g zonnebloemolie
10 g Bresc Knoflookpuree  

Voor de caesar saus

50 g Bresc Alioli clásico 
1 g rasp van citroen
10 g sap van citroen
30 g ansjovisfilets 
5 g worcestersaus 
10 g water
peper

Bereiding: 

Meng voor de saus alle ingrediënten met elkaar en draai fijn in de blender of met de staafmixer. Breng op smaak met peper. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak het broodje af in 7 minuten. Kook en pel het eitje en snijd het in vieren. Smeer de kipfilet in met de knoflookpuree en de olie. Verwarm de grillpan, gril de kip aan beide zijden en leg de filets apart. Gril daarna de spekplakjes uit in de grillpan. Snijd de rode ui in dunne ringen. Pluk de little gem. Snijd de broodjes door, smeer ze in met de saus en maak de broodjes op met alle ingrediënten. Dresseer de saus erover en rasp er als laatste de kaas overheen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen, zijn horecagelegenheden gesloten geweest. Dat is heel vervelend voor jou als lunchroomondernemer, maar wat kun je beter doen om je naamsbekendheid en omzetkansen te vergroten dan meedoen met de wedst...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Plotseling tekort van 2500 maaltijdbezorgers

Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en frituren van de ene op de andere dag met een tekort van 2500 maaltijdbezorgers. Afgelopen maandag maakte Van Ark bekend dat maaltijdbezorgers voortaan min...

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: