Burgerdock opent binnenkort haar eerste vestiging

9 januari 2017 | Jorien Slager

Een nieuw concept met vegetarische en glutenvrije hamburgers

Een aantal (ex-)ondernemers in de horeca slaan de handen ineen om een moderne en toekomstgerichte formule in de markt te zetten. De initiatiefnemers hopen hiermee een vernieuwend hamburger concept op te zetten en een stimulans te geven voor werkgelegenheid en om mensen naar de binnenstad te trekken. De pilotvestiging wordt geopend in Deventer in maart a.s.

Marc Veldhuis: "Burgerdock zal gebruik maken van zo veel mogelijk lokale producten. Ons doel is om verantwoorde burgers aan de man te brengen". Naast de gewone 100% rundvlees burgers zal Burgerdock ook vegetarische en glutenvrije burgers verkopen.

Burgerdock wil vestigingen openen op A1 locaties in het centrum van veel steden. De planning is om in 2018 nog 9 vestigingen te openen in diverse steden met behulp van crowdfunding.

Crowdfunding

Marc Veldhuis: "Om een snelle uitrol mogelijk te maken gaan wij gebruik maken van crowdfunding. Particulieren kunnen deelnemen door een optie te nemen op Burgerdock. Voor de 1e vestiging zijn 50% van de opties zijn al volgeschreven. Geïnteresseerden kunnen deelnemen via burgerdock.nl".

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Groter terras op een warme dag? Soms mag het!

De herfst is inmiddels in volle gang, de winter is in zicht en zelfs de jaarwisseling laat niet lang meer op zich wachten. De zomer lijkt alweer lang geleden. Dat betekent niet dat we niet kunnen terugblikken. Graag zelfs! De afgelopen zomer kende de warmste dagen ooit gemeten. Ook de terrassen prof...

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Opening
Anne&Max opent eerste vestiging in Apeldoorn

Op maandag 16 december zal in het centrum van Apeldoorn een nieuwe Anne&Max in samenwerking met foodservicebedrijf Albron openen. Het pand ligt op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. Met een paar minuten lopen sta je voor de deur bij CODA; hét cultuurhuis van Apeldoorn. Het pand...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: