Broodspektakel bij Carl Siegert

24 augustus 2009 |
Broodspektakel bij Carl Siegert<

Stop met smeren van de broodjes, haal de uitsmijter even van het vuur, het opschuimen van de cappuccino-melk doet u zo meteen maar. En schrijf in de agenda: maandag 7 september 2009, Broodspektakel bij Carl Siegert in Harmelen. Maak kennis met uiteenlopende innovaties voor de horeca en laat u inspireren door de allernieuwste delicatessen. Proef de mooiste wijnen en zie hoe de nieuwe oogst wordt gemalen. Maak het creatiefste broodje Een culinair evenement dat geen enkele lunchroomprofessional mag missen, zorg dus dat u erbij bent.
Het Broodspektakel wordt georganiseerd door het Koksgilde en Carl Siegert. Een groot aantal vrienden van het Koksgilde, Het Nieuwe Gilde en Gastvrijheidsgilde zullen zich met inspirerende demo's presenteren in de bakkerij en in een prachtige tent van 350 m².

Beleef het mee op maandag 7 september bij Bakkerij Carl Siegert, Techniekweg 11, 3481 MK Harmelen (UT). U bent tussen 15.00 en 21.00 uur van harte welkom. Laat u inspireren!

Lunchroom, Frank Lindner

Zo komt u bij het inschrijfformulier



Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: