Brood is goud waard

8 maart 2013 |
Brood is goud waard<

Op de Nationale Lunchroomdag zal Pastridor een workshop geven met als titel 'brood is goud waard'. Benoit Vernaillen geeft u oplossingen, aanwijzingen en tips voor meer rendement.
Haal meer uit brood
De workshop van Pastridor is op maat gemaakt voor de lunchroomondernemer. Zo leggen zij uit hoe u op een slimme manier met brood meer uit uw producten kunt halen. Ontdek alles over de oplossingen van Pastridor op de Nationale Lunchroomdag.
Croissants
Maar Pastridor geeft ook volop inspiratie in haar workshops. Ontdek op welke manieren u croissants kunt presenteren. Benoit laat u in ieder geval al naar huis gaan met een hoop inspiratie voor leuke belegde broodjes en gedipte croissants.

Inschrijven
Kom naar de Nationale Lunchroomdag en schrijf u in! Bezoek de dag gratis en ontdek hoe u uw broodassortiment nog beter kunt presenteren aan uw gast. Meer rendement door een beter aanbod in brood. "Kom langs!":http://www.nationalelunchroomdag.nl/inschrijving/
Op de foto: Benoit Vernaillen legt u alles uit over hoe u nog meer rendement kunt halen met brood.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Reportage: Brasserie De Haven verbindt jong en oud 

De laatste jaren heeft er in de zorgsector een verschuiving plaats gevonden. Steeds meer mensen moeten langer thuis wonen. “Om die doelgroep in huis te krijgen, moet je ze op een of andere manier lokken en met ze verbinden", vertelt gastheer Arthur Karstens. Zorgcentrum De Haven in Bun...

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: