BRAM’S Gourmet Frites opent in Leidsche Rijn Centrum

12 juni 2018 | Thijs Jacobs

De negende vestiging van BRAM’S Gourmet Frites is een feit: de populaire frietformule heeft haar deuren in het prachtige Leidsche Rijn Centrum geopend. Dit wordt op woensdag 13 juni van 14:00 tot 17:00 uur groots gevierd tijdens de BRAM’S Experience Day. Geniet hier op het sfeervolle terras van de zomerse happen van de chefs van Las Palmas en ervaar de unieke experience binnen in de stoere en robuuste entourage! Franchisenemer Barry vertelt: ‘’BRAM’S is voor mij de toekomst en ik zag een mooie kans in de uitbreiding op een toplocatie als Leidsche Rijn Centrum. Dit wordt dé plek voor het ultieme genietmoment van het winkelend publiek.’’

Experience Day BRAM’S Leidsche Rijn

BRAM’S Leidsche Rijn is gelegen in Leidsche Rijn Centrum, het vooruitstrevende stadsdeel voor iedereen in regio Utrecht die wil genieten van een onbezorgde dag. De feestelijke opening van de gloednieuwe BRAM’S vestiging mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Daarom wordt de middag goed ingeluid met flessen bubbels en bites van de Big Green Egg, verzorgd door de chefs van restaurant Las Palmas. De vierde vaste vestiging van BRAM’S is gelegen op het Brusselplein en is perfect te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Proef nu ook het populaire frietje Rotistoof, de tijdelijke populaire stoof van BRAM’S.

De verse frites van BRAM’S

De nieuwe formule BRAM’S Gourmet Frites is een groot succes. Dit is mede toe te schrijven aan de aardappel, die aardappelteler Novifarm rechtstreeks vanuit de Hoeksche Waard naar de BRAM’S locaties brengt. Dat deze aardappels van de hoogste kwaliteit zijn, blijkt wel uit de prijs ‘Beste Agrarische Ondernemer’, die het akkerbouwbedrijf in 2017 heeft gewonnen. De aardappelen worden zorgvuldig opgeslagen en met de hand gesneden door de fritesbakkers. De schil wordt aan de verse frites gelaten, wat zorgt voor een karakteristieke smaak. Hierdoor beleven liefhebbers een uniek verwenmomentje bij elke hap.

Over BRAM’S Gourmet Frites

BRAM’S is onderdeel van de bekende formule Bram Ladage. Patatkoning Bram Ladage startte in 1967 met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider met meer dan 30 winkels door heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, beleving, authentiek, eerlijk, echt, puur en natuurlijke producten. De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel. Na de zes eerdere ‘containervestigingen’ opende BRAM’S afgelopen maand de tweede vaste winkel van Nederland in Leidsche Rijn. Ook heeft de franchiseformule serieuze ambitie om internationaal te groeien.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Helft van de Nederlanders vindt iedere dag vlees eten niet meer van deze tijd

Iedere dag vlees eten is niet meer van deze tijd. Dat vindt ongeveer de helft van alle Nederlanders. Meer dan 60% van de mensen is zich bewust van de impact van vlees op het klimaat. De milieuschade die de productie en consumptie van vlees oplevert moet in de winkelprijs worden verwerkt, vindt 1 op ...

Opening Rotterdam
Restaurant JAQ, dé hotspot in het Rotterdamse theaterdistrict

Op 12 december opent restaurant JAQ haar deuren in het theaterdistrict van Rotterdam, tegenover het Oude Luxor Theater en vlakbij het bruisende uitgaansgebied rondom het Hofplein. Het sfeervolle restaurant is dé plek om af te spreken voor een drankje tijdens of na het shoppen, voor een zakend...

Economie
Personeel houdt ondernemer uit zijn slaap

Ruim de helft (55%) van alle ondernemers uit het MKB ligt ’s nachts wel eens wakker van zorgen over de eigen onderneming. Met name het vinden en behouden van goed personeel zorgt voor slapeloze nachten. Daarnaast zijn niet betalende klanten en een verstoorde werk-privébalans veel voorko...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: