Bram Ladage zet ouderen opnieuw in het zonnetje

4 oktober 2019 | Thijs Jacobs

Bram Ladage deelt uit! Tijdens Nationale Ouderendag trakteert de Rotterdamse patatkoning ouderen voor de tweede keer op rij op gratis patat. Dit jaar mogen de bewoners van Humanitas Akropolis in Hillegersberg zich te goed doen aan de goedgevulde puntzakken van Bram Ladage. Rond het middaguur worden de frietjes uitgeserveerd aan de bewoners door zowel vrijwilligers van het huis als door de directieleden van Bram Ladage; Wesley en Rocco Ladage. Naast dat Bram Ladage zelf de ouderen eens goed in het zonnetje zet, roept de Rotterdamse patatketen horecaondernemers op om hetzelfde te doen en er een jaarlijkse traditie van te maken. Volgens de Ladages is er immers niets mooiers dan een lach te toveren op de gezichten van onze ouderen.

Een jaarlijkse traditie

Bram Ladage vindt Nationale Ouderendag zo’n mooi initiatief dat zij er jaarlijks ruimschoots aandacht aan willen besteden. Daarom roepen zij Rotterdamse horecaondernemers op om ieder jaar opnieuw massaal deel te nemen aan de traktatie voor ouderen.  “We willen van deze weggeefactie op Nationale Ouderendag een traditie maken met zoveel mogelijk Rotterdamse horecaondernemers. Daarom roepen we de horecaondernemers op om Nationale Ouderendag te blokken in hun agenda en ieder jaar opnieuw deel te nemen aan dit mooie initiatief. Op deze manier kunnen we honderden ouderen in Rotterdam jaarlijks in het zonnetje zetten!", aldus Rocco Ladage.

Succes van vorig jaar

Tijdens de Nationale Ouderendag vorig jaar zette Bram Ladage dit initiatief in gang. Toen mochten de bewoners van Laurens woonzorglocatie Stadszicht in Rotterdam zich rijk rekenen met een gratis patatje. Deze actie viel – letterlijk en figuurlijk - zo goed in de smaak, dat Bram Ladage besloot om dit jaar weer een lach op het gezicht van vele Rotterdamse ouderen te toveren. Vandaag, vrijdag 4 oktober, trakteert Bram Ladage de bewoners van Humanitas Akropolis op een ultiem verwenmoment. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Fastservice
Restaurant nNea serveert bekroonde pizza’s nu ook tijdens lunch

Sinds de opening in 2019 veroveren nNea’s Napolitaanse pizza’s de harten van velen. Italiaanse experts riepen het restaurant zelfs uit tot een van de beste pizzeria’s van Europa. nNea’s deegmeesters kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom opent het restaurant haar deuren nu...

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: