Bram Ladage organiseert zesde editie Aardappel Oogstdag

10 oktober 2017 | Roy Spijker

Bram Ladage organiseert dit jaar op zondag 15 oktober in samenwerking met World Food Day en Novifarm de nationale Aardappel Oogstdag. Op deze dag is iedereen welkom in het bruisende centrum van Rotterdam (naast de Markthal) om mee te doen aan leuke en leerzame activiteiten. Ter ere van de Aardappel Oogstdag organiseert Bram Ladage ook een educatieve dag in Rotterdam voor genodigde bassisschoolleerlingen op donderdag 12 oktober. Op deze manier wil Bram Ladage alle Brambassadeurs bewuster maken van waar die overheerlijke zak frites eigenlijk vandaan komt.

Op donderdag 12 oktober vindt er voor genodigde bassisschoolleerlingen uit de regio een leerzame dag plaats, zij mogen als eerst een kijkje nemen tussen de aardappels, midden in het centrum van Rotterdam. Door verschillende proeven en spellen leren de kinderen alles over de aardappel waarna zij kunnen genieten van een welverdient portie verse Bram Ladage frites! Neef van Bram, Rocco Ladage vertelt: "Het is leuk om kinderen iets bij te brengen over het product voordat het een zakje frites is. Doordat kinderen niet alleen alles leren over de aardappel maar er ook zelf mee aan de slag gaan is het een echte beleving waardoor het frietje dat zij daarna eten éxtra lekker smaakt."

De Aardappel Oogstdag
Zondag 15 oktober staat geheel in het teken van echte frites. Dit unieke evenement vindt voor de eerste keer plaats in het hart van Rotterdam. Iedereen is welkom en er is van alles te doen voor het hele gezin tijdens het omvangrijke programma van de Aardappel Oogstdag. Kinderen kunnen meedoen aan aardappelgames én zij kunnen zelf aardappels snijden om een eigen portie verse frites te maken. Boeren van Novifarm komen deze dag speciaal naar Rotterdam om te vertellen over hét verhaal achter de aardappel. Aan het eind van de dag heeft iedereen beleefd hoe Bram Ladage zijn verse frites maakt!

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Awards
Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020

Ferry van Daal maakt de Lekkerste Maaltijdsalade van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Beef & Tabouleh' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Ferry werkt bij Eurest Catering uit Amsterdam. De voorzitter van de proefjury, Michael Simon, prees het winnende gerecht met name...

Awards Fastservice
Fresh2Go Sushi voor vijfde keer uitgeroepen tot beste bezorgrestaurant

Tijdens de zesde editie van de Thuisbezorgd.nl Awards is Fresh2Go Sushi opnieuw uitgeroepen tot het beste restaurant uit meer dan 8.000 restaurants in heel Nederland. Thuisbezorgd.nl heeft ook de winnaars per stad en per categorie bekendgemaakt en zet hiermee de beste presterende restaurants in elke...

Achtergronden Vega
10x vegan innovatie op Horecava 2020

Nog niet eerder was er op een Nederlandse horecabeurs zo veel aandacht voor nieuwe vegan producten, waaronder de Vish Sticks van Novish. Aan de lange rijen bij de ondernemers te zien is vegan een belangrijk item voor horeca ondernemers. In deze blog zet ProVeg Nederland 10 van de meest vernieuwende ...

Events Achtergronden
Horecava werd goed bezocht dit jaar

Op de 64e editie van de Horecava was de hele horecawereld weer goed vertegenwoordigd de afgelopen vier dagen. De vele nieuwe initiatieven, waaronder The Coffee Stage, de werelden van het TrendLAB en het Start-upLAB met ruim 70 ondernemers waren goed bezocht. Veel aandacht was er voor duurzame thema&...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: