Bram Ladage organiseert zesde editie Aardappel Oogstdag

10 oktober 2017 | Roy Spijker

Bram Ladage organiseert dit jaar op zondag 15 oktober in samenwerking met World Food Day en Novifarm de nationale Aardappel Oogstdag. Op deze dag is iedereen welkom in het bruisende centrum van Rotterdam (naast de Markthal) om mee te doen aan leuke en leerzame activiteiten. Ter ere van de Aardappel Oogstdag organiseert Bram Ladage ook een educatieve dag in Rotterdam voor genodigde bassisschoolleerlingen op donderdag 12 oktober. Op deze manier wil Bram Ladage alle Brambassadeurs bewuster maken van waar die overheerlijke zak frites eigenlijk vandaan komt.

Op donderdag 12 oktober vindt er voor genodigde bassisschoolleerlingen uit de regio een leerzame dag plaats, zij mogen als eerst een kijkje nemen tussen de aardappels, midden in het centrum van Rotterdam. Door verschillende proeven en spellen leren de kinderen alles over de aardappel waarna zij kunnen genieten van een welverdient portie verse Bram Ladage frites! Neef van Bram, Rocco Ladage vertelt: "Het is leuk om kinderen iets bij te brengen over het product voordat het een zakje frites is. Doordat kinderen niet alleen alles leren over de aardappel maar er ook zelf mee aan de slag gaan is het een echte beleving waardoor het frietje dat zij daarna eten éxtra lekker smaakt."

De Aardappel Oogstdag
Zondag 15 oktober staat geheel in het teken van echte frites. Dit unieke evenement vindt voor de eerste keer plaats in het hart van Rotterdam. Iedereen is welkom en er is van alles te doen voor het hele gezin tijdens het omvangrijke programma van de Aardappel Oogstdag. Kinderen kunnen meedoen aan aardappelgames én zij kunnen zelf aardappels snijden om een eigen portie verse frites te maken. Boeren van Novifarm komen deze dag speciaal naar Rotterdam om te vertellen over hét verhaal achter de aardappel. Aan het eind van de dag heeft iedereen beleefd hoe Bram Ladage zijn verse frites maakt!

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Onderwijs
Heb jij het Beste Leerbedrijf Horeca?

Het is weer zover. De volgende editie van Beste Leerbedrijf Horeca gaat weer van start! Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) organiseert namens de branche de wedstrijd voor de 4e keer. Leerlingen en docenten kunnen vanaf 18 juni de leerbedrijven, waarvan zij vinden dat ze kans maken op de titel, no...

Koffie & thee Advertorial
Profiteer nu van een gratis Lonka Professional proefpakket

Om je kennis te laten maken met de overheerlijke en per stuk verpakte Lonka Professional Fudge en Soft Nougat, en om zelf te ervaren hoe heerlijk deze lekkernijen smaken bij koffie en thee, heeft Lonka een proefpakket samengesteld. Vul het aanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een ...

Achtergronden Culinair Fastfood
Lekker of smerig? Domino’s komt met chocolade pizza

Op zaterdag 16 juni onthulde Domino’s haar nieuwste pizza. De choco-lotta pizza gemaakt met echte Belgische chocolade van het merk Callebaut. Het is de eerste zoete pizza op het menu van Domino’s. De pizza is vanaf 9 juli in alle vestigingen verkrijgbaar. Feestelijke pizza De choco...

Amsterdam Opening Culinair
Chef Sidney Schutte opent brasserie

Een plek waar je altijd aan kunt schuiven, meteen vanuit kantoor of rechtstreeks vanuit huis. Geen dresscode, wel goed eten. Geen poespas, wel kwaliteit. Café Cliché is een nieuw initiatief van chef Sidney Schutte dat eind augustus haar deuren opent aan de Middenweg 35 in Amsterdam. He...

Lekkerste Lunchroombroodje Video
Video: heb jij het Lekkerste Lunchroombroodje van 2018?

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Dat broodje staat misschien al ergens op de kaart, maar waar? Tot 5 oktober 2018 kunnen medewerkers en eigenaren van dagzaken en lunchrooms in Nederland hun creatie inzenden via thijs.jacobs@uitgeverijps.nl. De voorwaarden vind je hier: https://www.lunch...

Fonte Frappés: veganistisch, minder suikers en razend populair

Als horeca ondernemer ben je steeds op zoek naar een hogere omzet en rendementmakers. Frappé is zo’n rendementmaker. Profiteer van de bekendheid en populariteit die de Frappuccino van Starbucks door de jaren heen heeft opgebouwd. De Frappuccino is een espresso, ijsklontjes, melk, suiker...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: