Bram Ladage opent nieuwe Rotterdamse vestiging in oude slagerij

22 februari 2018 | Thijs Jacobs

Patatliefhebbers in Rotterdam kunnen binnenkort de versbereide Bram Ladage frieten scoren aan de Schiedamseweg 50. De bekende patatformule opent hier op dinsdag 27  februari een nieuwe vestiging. Op dinsdag 6 maart wordt de opening feestelijk gevierd met een heuse housewarming. De voormalige slagerij van Gerard Nettenbreijer is omgetoverd tot patatwinkel, waar hij samen met zijn zoon en dochter de scepter zwaait. ‘‘Omwonenden kunnen niet wachten op de opening en tikken regelmatig op de ruit om te vragen of het al bijna zover is’’, vertelt Gerard enthousiast.

Carrièreswitch

Na 16 jaar slager aan de Schiedamseweg te zijn geweest, switcht Gerard Nettenbreijer van carrière. Hij ruilt zijn slagersmes in voor een patatsnijder en voorziet Rotterdam-West van verse frieten. ‘‘Om omgeschoold te worden van slager naar echte frietkoning ben ik in de leer gegaan bij andere franchisenemers, zij hebben mij alle fijne kneepjes van het vak geleerd!’’, vertelt hij.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing van het pand, die een compleet nieuw uiterlijk – inclusief grote pui – krijgt. Nettenbreijer is geliefd in de omgeving en zijn klanten staan dan ook te popelen om zijn patat te proeven. Om de opening van de nieuwe vestiging in het vertrouwde Rotterdam te vieren deelt Bram Ladage couponflyers uit met leuke acties die de hele maand maart bij het nieuwste filiaal inwisselbaar zijn.

Bram Ladage en het #BRAMMOMENTJE

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. Bram Ladage is in 2018 begonnen met de introductie van het #BRAMMOMENTJE. Hiermee daagt de patatformule iedereen uit om hun favoriete Brammoment te delen op social media.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Advertorial
Nieuw bezorgconcept voor friet

De markt voor thuisbezorging is het snelst groeiende segment binnen de totale foodmarkt, en kan een enorme bijdrage leveren aan de omzet van uw restaurant. Volgens het FoodService Instituut Nederland zal deze groei zeker tot in 2025 nog sterk aanhouden. Friet speelt een grote rol in het aanbod va...

Opening Verbouwen
Smaak Lokaal weer open

Ruim 6 weken geleden ging Smaak Lokaal, na een flinke verbouwing, weer open in winkelcentrum De Laverije in Rijen. Eigenaren Anielka Menner en Rob Marcelissen lanceerden toen ook meteen een gloednieuw eetconcept. Dagelijks kun je nu vanaf 09.30 uur genieten van allerlei hartige en zoete hapjes, die ...

Opening Den Haag
Popocatepetl Den Haag wordt STAN&CO

Het Mexicaanse restaurant Popocatepetl Den Haag maakt op de huidige locatie aan het Buitenhof in Den Haag in 2019 plaats voor STAN&CO. De eigentijds ingerichte STAN&CO wordt een plek om te ontbijten, lunchen én dineren. “Op deze manier kan het prachtige pand aan het Buitenhof st...

Amsterdam Opening
The Food Department haalt Amsterdamse horeca naar Magna Plaza

Jarenlang zaten de ramen dichtgeplakt. "Dat snap je toch niet?", gnuift Laurens van Rooijen. Al is het toekomstige The Food Department nog meer bouwplaats dan foodhal, het herwonnen uitzicht op de Nieuwe Kerk, de Nieuwezijds Voorburgwal en de Spuistraat is nu al onweerstaanbaar. Minstens z...

Opening Culinair
Pas geopend G7 Food & Drinks in Gruizenkerkje uniek voor Sittard

Horecaondernemers Danny Meijers en Rik Opstals van restaurant De Kolentip in Maasbracht hebben per 1 november 2018 een tweede restaurant geopend: G7 Food & Drinks in Sittard. In G7 wordt verrassend, creatief en betaalbaar gekookt met dagverse producten. Het restaurant is gevestigd aan de voet va...

Awards Bezorgen
De Best Restaurant Awards van Thuisbezorgd.nl zijn terug

Thuisbezorgd.nl, de grootste online eten-bestelsite van Nederland organiseert voor de vijfde keer de prestigieuze Best Restaurant Awards. De genomineerden zijn bekend en het is tijd voor consumenten om hun favoriete restaurant te beoordelen. Met iedere review maakt de consument bovendien kans op een...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: