Bram Ladage opent nieuwe Rotterdamse vestiging in oude slagerij

22 februari 2018 | Thijs Jacobs

Patatliefhebbers in Rotterdam kunnen binnenkort de versbereide Bram Ladage frieten scoren aan de Schiedamseweg 50. De bekende patatformule opent hier op dinsdag 27  februari een nieuwe vestiging. Op dinsdag 6 maart wordt de opening feestelijk gevierd met een heuse housewarming. De voormalige slagerij van Gerard Nettenbreijer is omgetoverd tot patatwinkel, waar hij samen met zijn zoon en dochter de scepter zwaait. ‘‘Omwonenden kunnen niet wachten op de opening en tikken regelmatig op de ruit om te vragen of het al bijna zover is’’, vertelt Gerard enthousiast.

Carrièreswitch

Na 16 jaar slager aan de Schiedamseweg te zijn geweest, switcht Gerard Nettenbreijer van carrière. Hij ruilt zijn slagersmes in voor een patatsnijder en voorziet Rotterdam-West van verse frieten. ‘‘Om omgeschoold te worden van slager naar echte frietkoning ben ik in de leer gegaan bij andere franchisenemers, zij hebben mij alle fijne kneepjes van het vak geleerd!’’, vertelt hij.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing van het pand, die een compleet nieuw uiterlijk – inclusief grote pui – krijgt. Nettenbreijer is geliefd in de omgeving en zijn klanten staan dan ook te popelen om zijn patat te proeven. Om de opening van de nieuwe vestiging in het vertrouwde Rotterdam te vieren deelt Bram Ladage couponflyers uit met leuke acties die de hele maand maart bij het nieuwste filiaal inwisselbaar zijn.

Bram Ladage en het #BRAMMOMENTJE

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. Bram Ladage is in 2018 begonnen met de introductie van het #BRAMMOMENTJE. Hiermee daagt de patatformule iedereen uit om hun favoriete Brammoment te delen op social media.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Amsterdam Opening
Amsterdam krijgt primeur van STAN&CO 2.0

STAN&CO is een begrip in Utrecht, Arnhem en Zeist en is onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling. In dit sfeervolle bar-restaurant draait het allemaal om food, drinks & friends. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een STAN&CO. Een 2.0 versie waarmee ze aansluit o...

Opening
Papa John's opent twintigste vestiging in Nederland

Papa John’s opende onlangs nog een nieuwe vestiging in Delft, nu is Eindhoven aan de beurt. Op 25 maart gaat op de Kleine Berg 78 in Eindhoven alweer de twintigste vestiging open. Franchisenemer Alex Clemencia en zijn broer Izahir zullen de vestiging feestelijk openen. Alex Clemencia: &ldqu...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Food trends Vega
Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt

Afgelopen week namen zeker 57.600 Nederlanders deel aan de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief dat Nederlanders inspireerde om van 11 tot 17 maart een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te o...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: