Blues in de lunchroom

15 oktober 2013
Blues in de lunchroom

Bakkerij/Lunchroom Fleddérus in Hooghalen kon afgelopen zondag rekenen op ongekend veel gasten. Niemand minder dan "Matt Jacobs":http://www.matt-jacobs.com kwam namelijk optreden in de lunchroom en daar
kwam heel wat publiek op af.

*Sandwichtaarten en bitterballen*
Hapjes, drankjes, livemuziek en genietende gasten. Heel wat anders dan de dagelijkse gang van zaken. Ditmaal kwam men namelijk speciaal voor de muziek en voor de gelegenheid werd er nu ook bier en wijn geschonken, werden er heerlijke Zweedse sandwichtaarten gepresenteerd, Nederlandse bitterballen uitgedeeld en een heerlijk, lokaal gebrouwen biertje geserveerd. Dat is pas klantenbinding.

*Goed voor de omzet en de sfeer*
De zaak zat goed vol. Normaal is de "bakkerij/lunchroom":http://www.bakkerijfledderus.nl op zondag gesloten, maar één keer per maand gaat de zaak speciaal open om plaats te bieden aan de beste bands en artiesten uit Nederland. En dat allemaal in Hooghalen. Dit keer kwam de vermaarde Matt Jacobs Band op bezoek. Van Harm Fleddérus mochten de jongens het glas uit de ruiten spelen (bij wijze van spreken) en dat gebeurde dan ook. Bij menigeen sprong het glazuur van het kunstgebit (de gemiddelde leeftijd lag wat hoger dan wat deze jongens gewend zijn), maar na twee of drie nummers ging de zaak helemaal plat en werden de gehoorapparaten weer aangezet. Maar nu even serieus. De zaak zat vol, de sfeer was super en Hooghalen heeft een ondernemer met lef in huis. Een uniek feestje waar Harm Fleddérus trots op mag zijn. Misschien ook een idee voor uw zaak?


Overig nieuws