Maak uw bedrijfsvoering nu wel perfect!

27 oktober 2012
Maak uw bedrijfsvoering nu wel perfect!

Volg workshops van Mise en Place en Deli XL met een betere bedrijfsvoering als resultaat. Bezoek het evenement Prikkel je Zintuigen deze week en verbeter uw omzet.

*Professionals*
Drie dagen lang staat het Culinair Pretpark in Gilze in het teken van u. Alle tips om uw horecazaak nog beter te laten draaien komen voorbij. Professionals uit de branche staan u te woord en beantwoorden al uw vragen.

*Eén groot succes*
Het is de eerste keer dat het evenement Prikkel je Zintuigen in het Culinair Pretpark plaatsvindt. Mede door de vele inschrijvingen, het culinair gezelschap, de professionele aanpak van de beurs en de aanwezige partijen wordt het één groot spektakel waar u bij moet zijn. Levens Cooking & Baking Systems vertelt u alles wat u moet weten over keukenapparatuur.

*Gratis inschrijven*
De hele beurs is gratis. Proef de verrukkelijke gerechten, gemaakt door chef-koks en ga naar huis met een hoop inspiratie. Grijp deze kans want komt niet, dan mist u een hele hoop! U bent toch wel die ondernemer die altijd alles uit de kast haalt? "Schrijf u daarom in via deze link.":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php

Tot dan!

Overig nieuws