Bakkersvak ook in 2014 op kalender

29 maart 2013
Bakkersvak ook in 2014 op kalender

De tweede editie van Bakkersvak was zeer succesvol. Met 70 procent meer bezoekers ten opzichte van de vorige editie bevestigt de markt de behoefte aan een jaarlijks event. In 2014 vindt er dus
weer een Bakkersvak plaats op 23 en 24 maart.

*Leukste bakker van Nederland*
Een goede ambiance aangevuld met gratis parkeren, entree en catering hebben gezorgd voor tevreden gezichten. Zondag was een gezinsdag voor de ambachtelijke bakker en stond in het teken van de verkiezing 'Leukste bakker van Nederland'. Honderden ondernemers streden de afgelopen maanden om deze titel die uiteindelijk door Brood- en Banketbakkerij De Diamanten Ring uit Delft is gewonnen. Vanwege het succes en enthousiasme zal er ook komend jaar weer worden gestreden om deze publieksprijs.

*Vraag uit de markt*
Maandag lag de focus op de industriële bakker en trok zodoende een ander publiek. Het Nederlands Patisserie Team en BoulangerieTeam verrasten op beide dagen bezoekers met toegankelijke demonstraties en het beantwoorden van vragen.
Vanwege het succes van de beurs en de vraag uit de markt, heeft de organisatie besloten om ook volgend jaar een Bakkersvak te organiseren.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws