BAKKERSVAK breidt programma uit

13 mei 2011 |
BAKKERSVAK breidt programma uit<

Bezoekers van de nieuwe vakbeurs BAKKERSVAK, op zondag 22 en maandag 23 mei in Autotron Rosmalen, worden verleid door de lekkerste geuren en smaken. Bijna 100 exposanten die de meest verrassende producten presenteren, Het Bakkerijmuseum dat heerlijk zoete lekkernijen laat zien en het BoulangerieTeam gaat aan de slag met de bereiding van ambachtelijk brood.

BoulangerieTeam
Onder leiding van Hans Som verzorgt het BoulangerieTeam live demonstraties waar innovatieve productconcepten met geur, smaak en vorm centraal staan. Bezoekers kunnen meekijken hoe twee bakkers vele Franse artisanale broodsoorten bereiden door middel van veel voordeeg en zuurdesem. Tijdens de deegopmaak wordt gebruik gemaakt van de nieuwste diviseuse. Dit apparaat zorgt ervoor dat het brood haar luchtige structuur behoudt. Uiteraard dagen de bakkers de bezoekers uit om ook zelf een schort voor te binden.

Pure nostalgie
Bij de ingang van BAKKERSVAK kunnen bezoekers niet om de presentaties van Bakkerijmuseum Luyksgestel heen. Geheel in nostalgische Brabants Bontstijl presenteren zij hun workshops en andere arrangementen. Op de stand valt ook van alles te beleven. In samenwerking met de Rooi Pannen en Bakkerij van Heeswijk worden bavaroishapjes en Alpe D’huzes koeken bereid.

Totaalpakket
Naast de demonstraties van het BoulangerieTeam presenteert BAKKERSVAK een eigen proefcorner, waar bezoekers naar hartelust de meest verrassende producten kunnen proeven, een Ondernemerscafé, waar direct antwoord gegeven wordt op prangende vragen over het ondernemerschap, en de Food Design Experience waar de professionals van de toekomst oude producten in een nieuw jasje gieten.

Meer informatie
BAKKERSVAK is geopend op zondag 22 en maandag 23 mei van 12.00 uur tot 20.00 uur. Parkeren bij Autotron Rosmalen is gratis. Voor meer informatie over het beursprogramma of het registreren voor een gratis bezoek: klik op deze link

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: