Bakkerij Hirdes is Top Bakker

23 november 2012 |
Bakkerij Hirdes is Top Bakker<

Bakkerij Hirdes uit Krabbendijke is verkozen tot Top Bakker van het Jaar 2012. De bakker mag één jaar deze titel dragen.

Productkeuring en organisatiegraad
De winnaar wordt bepaald aan de hand van een aantal onderdelen. De cijfers voor de productkeuringen van brood- en banketproducten op gebied van kwaliteit en microbiologie, als ook drogestofbepalingen en resultaten van het uitgevoerde zoutonderzoek zoals die door het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) Wageningen worden aangedragen. Daarnaast wordt gekeken naar de organisatiegraad van de bakkerij. Belangrijke aspecten hiervan zijn de elektronische facturatie en aanwezige certificaten op gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Tevens wordt een waardering gegeven voor de uitstraling van de bakkerij.

Waardering van klanten
Naast de kwaliteit van de producten en de uitstraling van de bakkerij wordt een waardering van de klanten meegenomen. Jaarlijks verzorgt Top Bakkers hiervoor onder haar klanten een tevredenheidsonderzoek. De cijfers van de verschillende toetsingsonderdelen worden bij elkaar geteld. Volgens een formule, welke is vastgelegd in de kwaliteitsnorm van Top Bakkers, wordt vervolgens de Top Bakker van het Jaar bepaald.

Hele eer
Winnaar Dick Hirdes mocht uit handen van directeur Patrick Tissen en kwaliteitsmanager Nico Colenbrander de wisseltrofee en een plaquette in ontvangst nemen. De bakker was aangenaam verrast met deze onderscheiding. "Natuurlijk doen we er dagelijks alles aan om onze klanten van kwaliteitsproducten te voorzien. Dit is voor ons vanzelfsprekend, maar dat we vandaag daarvoor onderscheiden worden, is een hele eer", aldus Hirdes.

Myrtille Vromans

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: