Bakker Bart Rotterdam is weer open

Auteur: Redactie
26 oktober 2021
Bakker Bart Rotterdam is weer open

Bakker Bart heropent vandaag, 26 oktober, ook zijn winkel aan de Lijnbaan 67 in Rotterdam. Met deze volledig vernieuwde en ook verruimde winkel, krijgen Patricia en Henjo Hielkema een winkel met daarin veel nieuwe elementen.

De vestiging in het centrum van Rotterdam heeft de nieuwste Bakker Bart uitstraling gekregen. De allerlaatste inzichten en vernieuwingen zijn toegepast, zoals digitale schermen, nieuwe presentatiemeubels en winkelcommunicatie.

Patricia en Henjo Hielkema zijn al enige tijd de franchisenemers van de Bakker Bart aan de Lijnbaan in Rotterdam, tevens zijn ze zeer actief op de bezorgmarkt in Rotterdam. Met de vernieuwde Bakker Bart aan de Lijnbaan zetten Patricia en Henjo weer een volgende stap met hun bedrijf.

Over Bakker Bart

Bart’s Retail B.V., gevestigd in Utrecht en onderdeel van Vital Food Group B.V. is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 150 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Bakker Bart winkels hebben als uniek kenmerk dat er gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden bereid in de winkel zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis maar kun je er ook terecht voor een lekker ontbijt, koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch of verse warme snack.

Blijf op de hoogte

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws