Bakker Bart kiest voor Lipton Trendy T

21 juni 2011 |
Bakker Bart kiest voor Lipton Trendy T<

Sinds mei kunnen klanten bij de bakkerswinkels van Bakker Bart naast de heerlijke broodproducten ook genieten van Lipton thee. De bakkerswinkel- en lunchformule, met bijna 200 locaties verspreid over heel Nederland, heeft gekozen voor de onderscheidende, nieuwe lijn: Lipton Trendy T.

Voordelen
Deze lijn biedt alle voordelen van de bekende Lipton piramide in een gesloten platte envelop, voor optimaal behoud van smaak en geur. De piramidevorm bevat bovendien grote theeblaadjes en stukjes echt fruit of kruiden voor een perfecte smaakbeleving.

Duurzame thee
Lipton Trendy T is, net als de koffie bij Bakker Bart, Rainforest Alliance gecertificeerd. Dit betekent dat de thee op een duurzame manier geproduceerd is. De theeplantage moeten voldoen aan strenge eisen op het gebied van natuurbehoud, bosbeheer en waterbehoud. Daarnaast moeten de werknemers minstens het minimumloon ontvangen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden hebben. Rainforest Alliance is het meest onafhankelijke keurmerk op het gebied van duurzame productie en ontwikkeling. Gecertificeerde producten zijn te herkennen aan het logo met een groene kikker daarin.

Uitgebreid smaakpalet
Het assortiment van Lipton Trendy T omvat de meest populaire smaken, waaronder Earl Grey, Forest Fruit en Green Tea Sencha. Lipton Trendy T is exclusief verkrijgbaar voor de foodservicemarkt.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

trends Koffie & thee
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van koffiemachines Koffiemachines worden steeds geavanceerder. Door de automatisering en technologische ontwikkelingen wordt koffie alsmaar naar een hoger niveau getild zowel thuis, in de horeca als op de werkvloer. Aan de hand van recente voorbeelden laten we zien w...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: