Bagels & Beans tekent voor vestiging in het project FORUM Rotterdam

21 mei 2019 | Yonne van Geene

Bagels & Beans heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Multi Netherlands voor een vestiging in het project FORUM Rotterdam. FORUM Rotterdam is een project van Multi Netherlands. Het binnenstadproject is gesitueerd tussen de belangrijkste winkelstraten van Rotterdam en omvat circa 64.000 vierkante meter ruimte voor winkels, horeca, kantoren en appartementen. De nieuwe Bagels & Beans krijgt een oppervlakte van circa 255 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen. Ronald Bakker, verantwoordelijk voor de expansie van Bagels & Beans: “We zijn erg enthousiast over de locatie en kijken uit naar de opening in de loop van dit jaar.”

Bijna iedereen kent Bagels & Beans wel van de rijkelijk belegde bagels, Panamese koffie, verse salades, sappen en andere gezonde en lekkere versnaperingen. Veel Rotterdammers zullen zich bovendien de voormalige Bagels & Beans aan de Lijnbaan nog herinneren. Aangezien FORUM Rotterdam op slechts enkele meters van de Lijnbaan ligt, is de conclusie gerechtvaardigd: Bagels & Beans keert terug naar Cool.

Bijzondere locatie

Op de locatie van FORUM Rotterdam bevond zich vroeger het Coolsingelziekenhuis dat gebouwd werd tussen 1839 en 1848. Tijdens het bombardement van 1940 raakte het ziekenhuis zwaar beschadigd en op de plek van het hoofdgebouw verrees bij de wederopbouw een kantoor van de Rotterdamsche Bank. Dit gebouw met zijn kenmerkende koperen dak was het eerste grote naoorlogse bouwproject in de Rotterdamse binnenstad. Al in 1941 werd begonnen met de bouw, die acht jaar duurde. De Lijnbaan werd in 1953 geopend en loopt langs de Coolsingelpoort, de achterpoort en het laatste overblijfsel van het ziekenhuis.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid blijkt aan te slaan. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Video
Op reportage: Brownies&downies Woerden

"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept van de alsmaar groeiende lunchroom. ‘Onze kanjers (red. de medewerkers van Brownies & Downies) zijn het gezicht van de zaak." Het c...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Meld je aan voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020

Je kunt je vanaf nu weer aanmelden om deel te nemen aan de wedstrijd voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020. Zend de receptuur, bereidingswijze, de prijs op de kaart en een goede foto van het gerecht in via het formulier hieronder. Lukt dat niet? Stuur je inzending dan per e-mail naa...

Video
Op Reportage: Koffie Society

Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij 'De Gooische koffiebus' aangeschaft. Zo kunnen klanten door het hele land genieten van de lekkerste koffie. De Gooische Koffiebus werd in 2014 uitgeroep...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: