Antonio van den Hengel HorecaHeld 2010

13 januari 2010 |
Antonio van den Hengel HorecaHeld 2010<

De buslading met medewerkers en vaste klanten van eetcafé Centraal in Soest ontstak in vurige blijdschap toen 'hun' Antonio van den Hengel op de Horecava werd uitgeroepen tot HorecaHeld van het jaar. Van den Hengel kreeg de meeste stemmen tijdens de verkiezing tot HorecaHeld van het jaar. Piet de Jongh van café De Beyerd uit Breda werd tweede en Marijke Vuik van BiercaféDoerak uit Delft kon uiterst trots zijn op haar derde plaats.

Feestelijk onthaal
De verkiezing tot HorecaHeld 2010 is dit jaar door brancheorganisatie SVH voor het eerst mede georganiseerd om gepassioneerde horecaondernemers te ondersteunen bij het vinden en binden en boeien van hun personeel. Sinds vorig jaar zijn er maandelijks nieuwe HorecaHelden gekozen. Daarom werden voorafgaand aan de verkiezing een aantal HorecaHelden feestelijk onthaald.

In iedereen schuilt een HorecaHeld
Bedoeling van de verkiezing is ook dat niet alleen de top van de horecabranche in de schijnwerper komt te staan, maar dat alle horeca-ondernemers in aanmerking komen voor een 'heldenverkiezing'.

Lancering Toolkit
Naast de verkiezing lanceerde SVH tegelijkertijd de SVH Toolkit die beschikbaar is gesteld via HorecaHelden.nl De tool helpt ondernemers kosteloos bij het zo goed mogelijk aantrekken, vasthouden en inspireren van werknemers. Volgens het SVH is er een groot tekort aan vakbekwaam personeel in de horeca. Belangrijk is dat ondernemers zich bewust worden van hun invloed op het personeelsbeleid.
Horecava 2010 Amsterdam, Frank Lindner

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20horecava%20nieuwsbericht&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20horecava%20nieuwsitem%0A%0Ahttp://www.decafekrant.nl/nieuws/antonio-van-den-hengel-horecaheld-2010/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vlees Marketing
Nationale Week Zonder Vlees is een feit

Halverwege maart is het weer zo ver: de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland gaat dan weer van start. Dit evenement is van 9 tot en met 15 maart aan de gang. Veel mensen proberen tijdens deze week geen vlees te eten of in plaats van vlees, vegetarisch te koken. Het doel van dit evenement is om m...

Interieur
"Wij hebben vier barista's in dienst"

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen, eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bar...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Lunchroom
Op reportage: La Colline [video]

Nergens in Oss u zo thuis voelen als bij La Colline. Te vinden op d’n heuvel zoals op z’n Brabants gezegd wordt. Wat deze zaak zo bijzonder maakt: “La Colline is de woonkamer van Oss geworden waar alle inwoners uit alle woonwijken van Oss welkom zijn”, zegt verantwoordelijke ...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: