Anne&Max wint Foodservice Award 2023 in categorie Klassieke horeca

Auteur: Redactie
Events Awards 11 januari 2023
Anne&Max wint Foodservice Award 2023 in categorie Klassieke horeca

Fresh food & coffee café Anne&Max heeft de ‘Foodservice Award 2023’ gewonnen in de categorie Klassieke horeca. Andere genomineerden binnen deze categorie waren De Beren en La Place. In deze verkiezing, die dit jaar voor de vijfde keer door Q&A in samenwerking met Horecava is georganiseerd, bepalen consumenten welke bedrijven de beste foodservice bieden.

Zo geven ze een beoordeling over onder andere de gastvrijheid, kwaliteit, duurzaamheid, prijs en het assortiment. De prijs werd voor het eerst sinds de pandemie weer fysiek uitgereikt op horecabeurs Horecava in Amsterdam door chef-kok Pierre Wind. In totaal lieten meer dan 31.000 consumenten hun stem achter voor hun favoriete Foodservice bedrijf.

Wobbe van Zoelen, oprichter van franchiseformule Anne&Max: “Met onze huiskamers willen we een plek creëren waar iedereen zich op elk moment van de dag op zijn gemak voelt. Dagelijks werken we hard aan het creëren van kleine momenten van onbezorgd geluk voor onze gasten. Daarnaast werken we vanuit een planeetaardige visie. Dat betekent dat niets ten koste mag gaan van iets of iemand anders. Of zoals we bij Anne&Max zeggen: zodat dat alles wat goed smaakt, ook goed voelt. Het winnen van de Foodservice Award betekent veel voor ons. Het laat zien dat onze gasten onze visie en missie omarmen en dit motiveert ons in het voortzetten van onze werkzaamheden en groei.”

De winnaars van ‘Foodservice Awards 2023’

Er zijn in totaal negen winnaars; acht winnaars van de verschillende categorieën en een overallwinnaar, dit is de categoriewinnaar met het hoogste cijfer. De acht categorieën zijn: Fastservice, Hotels & Vakantieparken, Klassieke horeca, Marktkramen, Snackbars, Speciaalzaken, To Go en Warme maaltijdbezorging. De bedrijven werden door meer dan 31.000 consumenten beoordeeld op onder meer gastvrijheid, kwaliteit, duurzaamheid, prijs en assortiment. Anne&Max is winnaar van de categorie Klassieke horeca en Zuivelhoeve is de overallwinnaar.

Overig nieuws