Anne&Max opent nieuwe lunchroom in Eindhoven

29 augustus 2018 | Thijs Jacobs

Op vrijdag 31 augustus opent Anne&Max feestelijk haar nieuwste vestiging in Eindhoven aan de Kleine Berg. Anne&Max is de huiskamer in de stad waar gasten op elk moment van de dag kunnen binnenvallen voor verse, gezonde, biologische en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, high tea, borrels en natuurlijk heerlijke koffie. De nieuwe vestiging in Eindhoven zal officieel worden geopend door een bekende Max uit de buurt. Hij was één van de eerste bewoners van de Kleine Berg 79-81 en heeft mooie herinneringen aan deze plek en deelt deze graag met iedereen die het wil horen.

Franchise

Anne&Max Eindhoven is een franchisevestiging van het koppel Iris en Marc. Iris en Marc hebben geduldig gewacht op de perfecte kans om voor zichzelf te beginnen en hebben deze vervolgens met beide handen aangegrepen. Marc: ‘'De unieke ligging van de locatie zal bijdragen aan een levendigere aansluiting van de Kleine Berg op de Grote Berg.’' Iris: ''De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst, maar we zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kijken er naar uit iedereen te verwelkomen bij Anne&Max." Iris en Marc vullen elkaar uitstekend aan, zij houdt graag de touwtjes in handen en hij is de echte Bourgondiër van het stel, beiden hebben zij veel zin om een sterk team om zich heen te bouwen en Anne&Max Eindhoven tot een groot succes te maken.

Het pand heeft karakteristieke eigenschappen die perfect het Anne&Max huiskamergevoel creëren; op deze plek wil je genieten van koffie met taart of een ontbijt voor twee. De knusse bovenverdieping geeft gelegenheid aan om met klein gezelschap bijvoorbeeld te vergaderen of de verjaardag van een familielid vieren.

Huiskamer in de stad

Anne&Max is een huiskamers in de stad waar jij je thuis voelt. Een fijne plek waar je dagelijks terecht kunt voor heerlijke, verse, authentieke, huisgemaakte, biologische, fairtrade producten. Bij Anne&Max werkt men zoveel mogelijk met bio, bio-dynamisch en/of fairtrade producten. Ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie fairtrade in o.a. Ethiopië geproduceerd, staat de bakker elke ochtend vroeg het biologische brood af te bakken en zwemt de zalm totdat het op je bord ligt vrij in het Schotse Loch Duart.

Anne&Max is hard aan het groeien, voor eind 2018 staan er nog  nieuwe huiskamers op de planning. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans opent in Amsterdam-Noord

De NDSM-werf in Amsterdam-Noord is hot en happening. De voormalige scheepswerf ontwikkelt zich tot een bruisend stadsdeel met woningen, creatieve bedrijven, kantoren, onderwijsinstellingen, voorzieningen en winkels. En vanaf 29 april ook een Bagels & Beans. Een oase van rust tussen alle bedrijvi...

Events KHN
SVH officieel partner eerste editie Nationale Horecadag

Dinsdag 21 mei vindt voor het eerst de Nationale Horecadag plaats. Stichting Vakbekwaamheid Horeca is officieel partner geworden van dit evenement. Samen met initiatiefnemer Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, organiseren Koninklijke Horeca Nederland en SVH deze grootste o...

Bezorgen Interview Longread
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van 51 procent van het aantal bezorgingen. Jitse Groen (41 jaar oud), oprichter en CEO van het bedrijf, nam de tijd om ons bij te praten over het reilen e...

Opening
Nieuwste Amsterdamse foodhal opent deuren in Magna Plaza

Vanaf vandaag blaast The Food Department officieel nieuw - culinair - leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhal in het centrum van de hoofdstad brengt 14 foodstands en 3 bars naar de tweede verdieping van het historische pand. Het menu: een mix van gerenommeerde namen, Amsterda...

Duurzaamheid KHN
BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN, gaat samenwerken met Dutch Cuisine. Dutch Cuisine heeft als doel om de Nederlandse eetcultuur en gezonder eten te bevorderen, net als het gebruik van natuurlijke ingredienten en eerlijke kwaliteit van voeding. Dutch Cuisine is vanaf nu meer...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: Italiaanse macho

"A gin-tonic for me, a Baileys for my wife. And more champagne!", riep mijn Italiaanse gast uit terwijl ik zijn jas aannam. Ze waren flink te laat en hadden het Nederlandse echtpaar dat hen had uitgenodigd ondertussen al een uur laten wachten. Daar was wat irritatie ontstaan. Ze wilden ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: