Anne&Max opent nieuwe lunchroom in Eindhoven

29 augustus 2018 | Thijs Jacobs

Op vrijdag 31 augustus opent Anne&Max feestelijk haar nieuwste vestiging in Eindhoven aan de Kleine Berg. Anne&Max is de huiskamer in de stad waar gasten op elk moment van de dag kunnen binnenvallen voor verse, gezonde, biologische en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, high tea, borrels en natuurlijk heerlijke koffie. De nieuwe vestiging in Eindhoven zal officieel worden geopend door een bekende Max uit de buurt. Hij was één van de eerste bewoners van de Kleine Berg 79-81 en heeft mooie herinneringen aan deze plek en deelt deze graag met iedereen die het wil horen.

Franchise

Anne&Max Eindhoven is een franchisevestiging van het koppel Iris en Marc. Iris en Marc hebben geduldig gewacht op de perfecte kans om voor zichzelf te beginnen en hebben deze vervolgens met beide handen aangegrepen. Marc: ‘'De unieke ligging van de locatie zal bijdragen aan een levendigere aansluiting van de Kleine Berg op de Grote Berg.’' Iris: ''De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst, maar we zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kijken er naar uit iedereen te verwelkomen bij Anne&Max." Iris en Marc vullen elkaar uitstekend aan, zij houdt graag de touwtjes in handen en hij is de echte Bourgondiër van het stel, beiden hebben zij veel zin om een sterk team om zich heen te bouwen en Anne&Max Eindhoven tot een groot succes te maken.

Het pand heeft karakteristieke eigenschappen die perfect het Anne&Max huiskamergevoel creëren; op deze plek wil je genieten van koffie met taart of een ontbijt voor twee. De knusse bovenverdieping geeft gelegenheid aan om met klein gezelschap bijvoorbeeld te vergaderen of de verjaardag van een familielid vieren.

Huiskamer in de stad

Anne&Max is een huiskamers in de stad waar jij je thuis voelt. Een fijne plek waar je dagelijks terecht kunt voor heerlijke, verse, authentieke, huisgemaakte, biologische, fairtrade producten. Bij Anne&Max werkt men zoveel mogelijk met bio, bio-dynamisch en/of fairtrade producten. Ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie fairtrade in o.a. Ethiopië geproduceerd, staat de bakker elke ochtend vroeg het biologische brood af te bakken en zwemt de zalm totdat het op je bord ligt vrij in het Schotse Loch Duart.

Anne&Max is hard aan het groeien, voor eind 2018 staan er nog  nieuwe huiskamers op de planning. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Franchise Friendly Concepts sluit zich aan bij NLVVM

Franchise Friendly Concepts – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen deze branche hun krachten en streven naar een strak georganiseerde...

Wet- en regelgeving Amsterdam
Ministerie sluit horecazaken vanwege arbeidsmarktfraude

Vervalsing van loonstroken, het tewerkstellen van vreemdelingen zonder vergunning, sjoemelen met arbeidstijden en onderbetaling. De Inspectie SZW constateerde deze overtredingen bij diverse horecaondernemingen in de Amsterdamse binnenstad. Ook bij hercontroles bleek er geen verbetering te zijn. In s...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards Video
Video: Baker & Moore wint Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Afgelopen vrijdag reikte het team van Lunchroom de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland uit aan Paul Bakker, de eigenaar van Baker & Moore in Rotterdam. Het winnende broodje heet ‘Mr. Baker goes Asia’ en doet de naam eer aan. De Aziatische invloeden zijn verfijnd, ...

Columns
Column: Hoe zorg je dat je ambitie geen droom blijft?

Tuurlijk heb jij ambities. Elke ondernemer heeft die toch? Want je wilt groeien en je bedrijf continu verbeteren. Meer omzetten en meer overhouden. Meer vrije tijd en toch goed bezig zijn met je bedrijf. 'Ah’s en Oh’s' krijgen als mensen bij je binnenstappen en komen genieten. ...

Achtergronden
Feestdagen in de horeca, wees voorbereid!

De welbekende feestmaand is aanstaande. December is de maand waarin we Sinterklaas en Kerst vieren, maar wist je dat midwinter op 21 december valt, dat het WK Hockey wordt gespeeld en ook het EK handbal voor vrouwen op het programma staat? Goed om te weten. Al deze data vind je in de HorecaMarket...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Baker & Moore in Rotterdam heeft Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je dit jaar in Rotterdam. De inzending van Paul Bakker, de eigenaar van lunchroom Baker & Moore, gooide hoge ogen bij alle juryleden. Het winnende broodje heet ‘Mr. Baker goes Asia’ en doet de naam eer aan. De Aziatische invloeden zij...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: