Anne&Max opent nieuwe lunchroom in Eindhoven

29 augustus 2018 | Thijs Jacobs

Op vrijdag 31 augustus opent Anne&Max feestelijk haar nieuwste vestiging in Eindhoven aan de Kleine Berg. Anne&Max is de huiskamer in de stad waar gasten op elk moment van de dag kunnen binnenvallen voor verse, gezonde, biologische en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, high tea, borrels en natuurlijk heerlijke koffie. De nieuwe vestiging in Eindhoven zal officieel worden geopend door een bekende Max uit de buurt. Hij was één van de eerste bewoners van de Kleine Berg 79-81 en heeft mooie herinneringen aan deze plek en deelt deze graag met iedereen die het wil horen.

Franchise

Anne&Max Eindhoven is een franchisevestiging van het koppel Iris en Marc. Iris en Marc hebben geduldig gewacht op de perfecte kans om voor zichzelf te beginnen en hebben deze vervolgens met beide handen aangegrepen. Marc: ‘'De unieke ligging van de locatie zal bijdragen aan een levendigere aansluiting van de Kleine Berg op de Grote Berg.’' Iris: ''De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst, maar we zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kijken er naar uit iedereen te verwelkomen bij Anne&Max." Iris en Marc vullen elkaar uitstekend aan, zij houdt graag de touwtjes in handen en hij is de echte Bourgondiër van het stel, beiden hebben zij veel zin om een sterk team om zich heen te bouwen en Anne&Max Eindhoven tot een groot succes te maken.

Het pand heeft karakteristieke eigenschappen die perfect het Anne&Max huiskamergevoel creëren; op deze plek wil je genieten van koffie met taart of een ontbijt voor twee. De knusse bovenverdieping geeft gelegenheid aan om met klein gezelschap bijvoorbeeld te vergaderen of de verjaardag van een familielid vieren.

Huiskamer in de stad

Anne&Max is een huiskamers in de stad waar jij je thuis voelt. Een fijne plek waar je dagelijks terecht kunt voor heerlijke, verse, authentieke, huisgemaakte, biologische, fairtrade producten. Bij Anne&Max werkt men zoveel mogelijk met bio, bio-dynamisch en/of fairtrade producten. Ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie fairtrade in o.a. Ethiopië geproduceerd, staat de bakker elke ochtend vroeg het biologische brood af te bakken en zwemt de zalm totdat het op je bord ligt vrij in het Schotse Loch Duart.

Anne&Max is hard aan het groeien, voor eind 2018 staan er nog  nieuwe huiskamers op de planning. 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food trends
De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland

Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant opnieuw haar deuren in Apeldoorn met een compleet nieuw 7-gangen menu. De Dessertclub heeft daarvoor een bijzondere versie van een typisch Nederlands...

Drinks trends
Consument kiest voor bewustere drinks sinds de lockdown

Met dank aan de crisis waarin we ons nog steeds begeven, maken consumenten steeds bewustere keuzes. Maar hoe uiten de consumententrends van nu zich eigenlijk? Het is niet gek te concluderen dat de afgelopen periode en de situatie waarin we ons bevinden diepe sporen hebben achtergelaten. Niet alleen ...

Coronacrisis
Hellendoornse lunchroom dicht vanwege corona

De Hellendoornse Lunchroom Lorkeers is sinds maandag gesloten, meldt Tubantia. Een personeelslid werd positief getest op corona. De eigenaresse en vier personeelsleden kregen van de GGD te horen dat zij tien dagen in thuisquarantaine moeten. Het personeelslid zat al langere tijd ziek thuis, waarn...

Nice 'n Easy
Convenience: is het eigenlijk wel gezond?

Convenienceproducten zijn een uitkomst voor de professionele keuken, vooral vanwege de tijdwinst die het gebruik ervan oplevert. Maar er zijn, bij overmatig gebruik van bepaalde soorten convenienceproducten, ook nadelen. Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid en etikettering bij het Voedings...

Branded Content Nice 'n Easy
Unieke horeca op Strijp-S, welkom in Blok 63-S

Bram van Uden: “Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid...

Food Amsterdam
De nieuwe high tea ervaring op een bijzondere plek

Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Wie herfst zegt, zegt high tea! Lekker naar binnen, de kachel een standje hoger, een dampende kop thee voor je neus en urenlang tafelen en klets...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: