Anne&Max opent nieuwe lunchroom in Eindhoven

29 augustus 2018 | Thijs Jacobs

Op vrijdag 31 augustus opent Anne&Max feestelijk haar nieuwste vestiging in Eindhoven aan de Kleine Berg. Anne&Max is de huiskamer in de stad waar gasten op elk moment van de dag kunnen binnenvallen voor verse, gezonde, biologische en huisgemaakte ontbijtjes, lunches, high tea, borrels en natuurlijk heerlijke koffie. De nieuwe vestiging in Eindhoven zal officieel worden geopend door een bekende Max uit de buurt. Hij was één van de eerste bewoners van de Kleine Berg 79-81 en heeft mooie herinneringen aan deze plek en deelt deze graag met iedereen die het wil horen.

Franchise

Anne&Max Eindhoven is een franchisevestiging van het koppel Iris en Marc. Iris en Marc hebben geduldig gewacht op de perfecte kans om voor zichzelf te beginnen en hebben deze vervolgens met beide handen aangegrepen. Marc: ‘'De unieke ligging van de locatie zal bijdragen aan een levendigere aansluiting van de Kleine Berg op de Grote Berg.’' Iris: ''De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst, maar we zijn ontzettend trots op het eindresultaat en kijken er naar uit iedereen te verwelkomen bij Anne&Max." Iris en Marc vullen elkaar uitstekend aan, zij houdt graag de touwtjes in handen en hij is de echte Bourgondiër van het stel, beiden hebben zij veel zin om een sterk team om zich heen te bouwen en Anne&Max Eindhoven tot een groot succes te maken.

Het pand heeft karakteristieke eigenschappen die perfect het Anne&Max huiskamergevoel creëren; op deze plek wil je genieten van koffie met taart of een ontbijt voor twee. De knusse bovenverdieping geeft gelegenheid aan om met klein gezelschap bijvoorbeeld te vergaderen of de verjaardag van een familielid vieren.

Huiskamer in de stad

Anne&Max is een huiskamers in de stad waar jij je thuis voelt. Een fijne plek waar je dagelijks terecht kunt voor heerlijke, verse, authentieke, huisgemaakte, biologische, fairtrade producten. Bij Anne&Max werkt men zoveel mogelijk met bio, bio-dynamisch en/of fairtrade producten. Ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie fairtrade in o.a. Ethiopië geproduceerd, staat de bakker elke ochtend vroeg het biologische brood af te bakken en zwemt de zalm totdat het op je bord ligt vrij in het Schotse Loch Duart.

Anne&Max is hard aan het groeien, voor eind 2018 staan er nog  nieuwe huiskamers op de planning. 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf jaar elk kwartaal toe. De verwachting is dat in 2019 het oplopende personeelstekort echt...

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Koffie & thee Achtergronden
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms

De prijsontwikkeling van koffie en thee binnen lunchrooms is nog vrijwel nooit onderzocht. Daarom deed de redactie van vakblad Lunchroom zelf een onderzoekje naar de prijsontwikkeling gedurende de afgelopen twee jaar en daarbij keken zij ook nog verder terug, naar het jaar 2001 om precies te zijn. I...

Onderwijs Ondernemen
Training concepting voor gepassioneerde horecaondernemers

Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende trainingsdag over 'concepting' plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is immers lastig, zeker met de hoeveelheid trends die je om de oren vliegen en al die zaken om je heen die ook vernieuwend (denken te) zijn. Hoe val jij dan juist op? De...

Lunch Opening
23-jarige onderneemster Naomi Jansen opent Vital4Skool in Leek

Op maandag 7 januari opende Naomi Jansen in Leek haar gezonde schoolkantine. Ze is slechts 23 jaar en is nu al een eigen zaak begonnen. Naomi koos voor de scholengemeenschap rsg de Borgen om het cateringbedrijf op te zetten. Haar oog viel daarbij op de franchiseformule Vital4Skool. Dat Naomi voor...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: