Anne&Max opent eerste vestiging in Apeldoorn

11 december 2019 | Thijs Jacobs

Op maandag 16 december zal in het centrum van Apeldoorn een nieuwe Anne&Max in samenwerking met foodservicebedrijf Albron openen. Het pand ligt op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. Met een paar minuten lopen sta je voor de deur bij CODA; hét cultuurhuis van Apeldoorn. Het pand biedt 95 zitplaatsen binnen en een mooi buitenterras.

Anne&Max is hard gegroeid in de afgelopen twee jaar en is nog steeds volop in ontwikkeling. Het Freshfood&Coffeecafe is op zoek gegaan naar partners om mee samen te werken. Begin dit jaar is daarom een samenwerking gestart met foodservicebedrijf Albron. Het eerste project dat samen werd gerealiseerd was de vestiging op de high traffic locatie winkelcentrum Leidsenhage (toekomstige Mall of The Netherlands). De grootste vestiging van Anne&Max tot nu toe. Apeldoorn wordt het tweede project waar Anne&Max en Albron hun handen ineen slaan.

In de nieuwe vestiging in Apeldoorn vind je o.a.:

een breed assortiment met o.a. een huisgemaakte ice tea, heerlijke sandwiches, prachtige wijnen, mooie koffies en dit alles gemaakt met veelal biologische producten en een hoop liefde
een Automatica koffiemachine – voor een eigen gekozen kop filterkoffie  
een verkoopkast vol met mooie Anne&Max producten voor thuis of op kantoor
een speciale parkeerplaats voor buggy’s  
een mini Anne&Max counter voor kinderen

 

Anne&Max is dé plek waar je 7 dagen per week terecht kan voor een ontspannen gevoel op de kernmomenten van jouw dag: ontbijt, eerste koffie van de dag, taart, lunch en de namiddag! Een huiskamer in de stad, waar gasten terecht kunnen voor verse, authentieke, veelal biologische, eerlijke en duurzame producten. Anne&Max is open, eerlijk, zorgzaam en transparant en wil uitgroeien tot een nationale keten van Fresh Food & Coffee Cafés.

Sinds 2012 is Anne&Max een franchiseorganisatie. Inmiddels is franchise een belangrijke pijler binnen de groeistrategie en worden 16 vestigingen al met veel succes geleid door zelfstandige ondernemers. Anne&Max is van plan om in 2020 minimaal nog vijf nieuwe vestigingen te openen. Den Haag, Amsterdam en Rotterdam staan al op de planning.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Horecaondernemers zijn positiever dan een jaar geleden

De horeca kijkt met vertrouwen naar 2020, zo blijkt uit het nieuwe SRA-BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht, de verwachtingen van Nederlandse ondernemingen’. De consumentenbestedingen zullen waarschijnlijk op peil blijven en buitenlandse toeristen weten ons land nog steeds goed te vinden. Er ...

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: