Anne&Max opent eerste vestiging in Apeldoorn

Auteur: Thijs Jacobs
11 december 2019
Anne&Max opent eerste vestiging in Apeldoorn

Op maandag 16 december zal in het centrum van Apeldoorn een nieuwe Anne&Max in samenwerking met foodservicebedrijf Albron openen. Het pand ligt op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat. Met een paar minuten lopen sta je voor de deur bij CODA; hét cultuurhuis van Apeldoorn. Het pand biedt 95 zitplaatsen binnen en een mooi buitenterras.

Anne&Max is hard gegroeid in de afgelopen twee jaar en is nog steeds volop in ontwikkeling. Het Freshfood&Coffeecafe is op zoek gegaan naar partners om mee samen te werken. Begin dit jaar is daarom een samenwerking gestart met foodservicebedrijf Albron. Het eerste project dat samen werd gerealiseerd was de vestiging op de high traffic locatie winkelcentrum Leidsenhage (toekomstige Mall of The Netherlands). De grootste vestiging van Anne&Max tot nu toe. Apeldoorn wordt het tweede project waar Anne&Max en Albron hun handen ineen slaan.

In de nieuwe vestiging in Apeldoorn vind je o.a.:

een breed assortiment met o.a. een huisgemaakte ice tea, heerlijke sandwiches, prachtige wijnen, mooie koffies en dit alles gemaakt met veelal biologische producten en een hoop liefde
een Automatica koffiemachine – voor een eigen gekozen kop filterkoffie  
een verkoopkast vol met mooie Anne&Max producten voor thuis of op kantoor
een speciale parkeerplaats voor buggy’s  
een mini Anne&Max counter voor kinderen

 

Anne&Max is dé plek waar je 7 dagen per week terecht kan voor een ontspannen gevoel op de kernmomenten van jouw dag: ontbijt, eerste koffie van de dag, taart, lunch en de namiddag! Een huiskamer in de stad, waar gasten terecht kunnen voor verse, authentieke, veelal biologische, eerlijke en duurzame producten. Anne&Max is open, eerlijk, zorgzaam en transparant en wil uitgroeien tot een nationale keten van Fresh Food & Coffee Cafés.

Sinds 2012 is Anne&Max een franchiseorganisatie. Inmiddels is franchise een belangrijke pijler binnen de groeistrategie en worden 16 vestigingen al met veel succes geleid door zelfstandige ondernemers. Anne&Max is van plan om in 2020 minimaal nog vijf nieuwe vestigingen te openen. Den Haag, Amsterdam en Rotterdam staan al op de planning.

Overig nieuws