Anne&Max opent 21e vestiging in 2021

Auteur: redactie
Fastservice 25 mei 2021
Anne&Max opent 21e vestiging in 2021

In juli 2021 opent Anne&Max haar 21e vestiging in de bourgondische hoofdstad van Brabant: Den Bosch. Anne&Max zal zich vestigen in een karakteristiek pand aan het water aan de Oude Dieze 25.

Ondanks de huidige situatie blijft Anne&Max groeien. Het bedrijf vindt dat je juist nu moet investeren en helpen de dromen uit te laten komen van enthousiaste ondernemers. Dit wordt de derde vestiging in Brabant van Anne&Max.

Rob & Laura

Rob Kunstt is de enthousiaste ondernemer van deze nieuwe Anne&Max vestiging. Als echte Brabander is Rob een  Bourgondiër en carnavalsvierder in hart en nieren. Zijn Indische kant, waar eten en drinken centraal staan, heeft een grote invloed gehad op de keuze voor het openen van een Anne&Max. Laura Sauvé is Rob's partner en zij is degene die hem volledig steunt in dit proces. Ze is actief betrokken bij het voortraject en zal ook na de opening gedeeltelijk meedraaien. Rob & Laura kijken het meeste uit om straks iedere gast te kunnen laten genieten van heel veel kleine geluksmomentjes met alles wat Anne&Max te bieden heeft. ‘’Gastvrijheid, creativiteit en pionieren zit in mij als persoon, zoiets kan je niet aanleren’’, vertelt Rob. 

Het pand aan de Oude Dieze is uniek. Dit iconische pand is omringd door de vaarwateren van de Binnendieze. Het grenst aan de ene kant aan natuurgebied de Bossche Broek en aan de andere kant aan het bruisende stadscentrum. Er is naast een huiskamer ook een tuinkamer, een ruim terras, werkplekken en een ruimte om te vergaderen of workshops te organiseren.

Groene groeistrategie

Het is de visie van Anne&Max uit te groeien tot een toonaangevende (inter)nationale keten van huiskamers om, gedreven door onze waarde, zoveel mogelijk mensen binnen onze doelgroep op elk moment van de dag, on-en offline, op positieve wijze te verbinden; gasten, buurtbewoners, medewerkers en leveranciers. 

In een periode van 5 jaar wil de keten zijn gegroeid zijn tot het aantal van 50 vestigingen.

Blijf op de hoogte

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws