Alpro speciaal voor professionals

22 oktober 2015 |
Alpro speciaal voor professionals<

Alpro Soya ‘For Professionals’ en Alpro Coconut ‘For Professionals’ zijn plantaardige drinks van Alpro, speciaal ontwikkeld voor gebruik in
koffie. Barista’s bereiden hier de lekkerste warme en koude koffies mee. Beide producten zijn een goede aanvulling op het bestaande aanbod, om de koffiespecialiteiten op het menu verder uit te breiden.

Stijgende vraag
Alpro Soya ‘For Professionals’ is enkele jaren geleden op de markt gebracht om horecaondernemers de kans te bieden in te spelen op de stijgende vraag naar plantaardige producten. Deze plantaardige variatie op opschuimmelk is inmiddels dan ook op vele menukaarten van koffiezaken terug te vinden.
Plantaardige drink
Begin dit jaar kwam Alpro met een uitbreiding van haar ‘For Professionals’ -range. Alpro Coconut ‘For Professionals’ heeft een subtiele kokossmaak en is speciaal ontwikkeld voor gebruik in koffie. Deze plantaardige drink is zowel te gebruiken in warme (zoals latte’s en cappuccino’s) als koude bereidingen (zoals iced coffees en smoothies), daardoor leent het product zich perfect voor gebruik in alle seizoenen.

Microfoam
Alpro Soya ‘For Professionals’ en Alpro Coconut ‘For Professionals’ geven een stevig, glanzend microfoam dat lang blijft staan, zijn gemakkelijk in gebruik en uitstekend te gebruiken voor latte art.
Beide producten van de ‘For Professionals’-range zijn 100% plantaardig, vrij van dierlijke vetten en licht verteerbaar, want van nature lactosevrij en bevatten geen zuivel, gluten en tarwe. De producten zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Verkrijgbaarheid
Beide producten zijn verkrijgbaar in een literverpakking en zijn lang houdbaar. Alpro Soya ‘For Professionals’ en Alpro Coconut ‘For Professionals is o.a. verkrijgbaar bij: De Kweker Amsterdam, Zegro Rotterdam en vestigingen van Sligro en Hanos. Klik hier voor meer informatie en laat je inspireren door de ‘For Professionals’-range.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vlees Marketing
Nationale Week Zonder Vlees is een feit

Halverwege maart is het weer zo ver: de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland gaat dan weer van start. Dit evenement is van 9 tot en met 15 maart aan de gang. Veel mensen proberen tijdens deze week geen vlees te eten of in plaats van vlees, vegetarisch te koken. Het doel van dit evenement is om m...

Interieur
"Wij hebben vier barista's in dienst"

Niets is belangrijker dan de goede koffie bij lunchroom Proeverz in Gorinchem. Wim van Willigen, eigenaar van Proeverz: ‘’De mensen gaan vaak naar de vakman of de vakvrouw voor een goed product. Wij van Proeverz staan bekend om onze echte koffie. We hebben dan ook niet voor niks vier bar...

Lunchroom
Ontdekken en genieten: Op wereldreis bij De Ontdekking [video]

Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land. Onder het genot van een Braziliaanse koffie of Arabic-night smoothie, word je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur. De Ontdekking zorgt voor e...

Lunchroom Interview
"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

De mooie en speciale samenwerking tussen begeleider en cliënt medewerker is uitermate uniek. De Postkamer is een Grand Café gelegen in het hartje van Nijkerk waar gemotiveerde cliënten begeleid en ondersteund worden door zorgorganisatie Careander. De zaak waar Henriette Eleveld als ...

Lunchroom
Op reportage: La Colline [video]

Nergens in Oss u zo thuis voelen als bij La Colline. Te vinden op d’n heuvel zoals op z’n Brabants gezegd wordt. Wat deze zaak zo bijzonder maakt: “La Colline is de woonkamer van Oss geworden waar alle inwoners uit alle woonwijken van Oss welkom zijn”, zegt verantwoordelijke ...

Opening Rotterdam
Maritiem museum gooit het roer om met eigen horeca

Het Maritiem Museum Rotterdam opent een gloednieuw café op zaterdag 22 februari. Vanaf dat moment baat het museum zijn horeca zelf uit om de bezoekerservaring nog beter te maken, nadat eind vorig jaar ook de museumwinkel in eigen beheer is genomen. Het café draagt de naam ‘Het La...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: