Aftellen... Wie zijn de 5 finalisten?

3 september 2015 |
Aftellen... Wie zijn de 5 finalisten?<

Vandaag is het zover. Dan maken we ieder uur één van de vijf genomineerden voor de finaleronde van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje
van Nederland bekend. Houd de website van Lunchroom dus goed in de gaten, want de spanning stijgt! Het aantal inzendingen was dit jaar hoger dan in het voorgaande jaar, hetgeen de populariteit van de wedstrijd onderstreept.

Jury gaat op pad
Binnenkort zal de jury de broodjes incognito gaan proeven bij de vijf genomineerden, waarna alle punten worden opgeteld en de winnaar bekend wordt gemaakt.

Hoog niveau
Dit jaar bleek het niveau van de inzendingen ongekend hoog, en de beoordelingen ontliepen elkaar dan ook niet veel. Wie zijn inzending niet in de top vijf terugziet, heeft daarom naar alle waarschijnlijkheid toch een goede score behaald. Negatieve uitschieters waren er immers niet.

Inzendingen
De jury merkt wel op dat een aantal inzendingen niet aan de voorwaarden heeft voldaan, en daarom konden deze inzendingen niet meegenomen worden in de beoordeling. In sommige gevallen ontbrak de prijs op de kaart, de receptuur of de lijst met ingrediënten. Om de jurering zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, heeft de jury moeten besluiten om deze broodjes dan ook niet te beoordelen. Volgend jaar is er uiteraard weer een kans.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: