Aftellen... Wie zijn de 5 finalisten?

3 september 2015
Aftellen... Wie zijn de 5 finalisten?

Vandaag is het zover. Dan maken we ieder uur één van de vijf genomineerden voor de finaleronde van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje
van Nederland bekend. Houd de website van Lunchroom dus goed in de gaten, want de spanning stijgt! Het aantal inzendingen was dit jaar hoger dan in het voorgaande jaar, hetgeen de populariteit van de wedstrijd onderstreept.

*Jury gaat op pad*
Binnenkort zal de jury de broodjes incognito gaan proeven bij de vijf genomineerden, waarna alle punten worden opgeteld en de winnaar bekend wordt gemaakt.

*Hoog niveau*
Dit jaar bleek het niveau van de inzendingen ongekend hoog, en de beoordelingen ontliepen elkaar dan ook niet veel. Wie zijn inzending niet in de top vijf terugziet, heeft daarom naar alle waarschijnlijkheid toch een goede score behaald. Negatieve uitschieters waren er immers niet.

*Inzendingen*
De jury merkt wel op dat een aantal inzendingen niet aan de voorwaarden heeft voldaan, en daarom konden deze inzendingen niet meegenomen worden in de beoordeling. In sommige gevallen ontbrak de prijs op de kaart, de receptuur of de lijst met ingrediënten. Om de jurering zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, heeft de jury moeten besluiten om deze broodjes dan ook niet te beoordelen. Volgend jaar is er uiteraard weer een kans.

Overig nieuws