Aftellen... Wie zijn de 5 finalisten?

3 september 2015 |
Aftellen... Wie zijn de 5 finalisten?<

Vandaag is het zover. Dan maken we ieder uur één van de vijf genomineerden voor de finaleronde van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje
van Nederland bekend. Houd de website van Lunchroom dus goed in de gaten, want de spanning stijgt! Het aantal inzendingen was dit jaar hoger dan in het voorgaande jaar, hetgeen de populariteit van de wedstrijd onderstreept.

Jury gaat op pad
Binnenkort zal de jury de broodjes incognito gaan proeven bij de vijf genomineerden, waarna alle punten worden opgeteld en de winnaar bekend wordt gemaakt.

Hoog niveau
Dit jaar bleek het niveau van de inzendingen ongekend hoog, en de beoordelingen ontliepen elkaar dan ook niet veel. Wie zijn inzending niet in de top vijf terugziet, heeft daarom naar alle waarschijnlijkheid toch een goede score behaald. Negatieve uitschieters waren er immers niet.

Inzendingen
De jury merkt wel op dat een aantal inzendingen niet aan de voorwaarden heeft voldaan, en daarom konden deze inzendingen niet meegenomen worden in de beoordeling. In sommige gevallen ontbrak de prijs op de kaart, de receptuur of de lijst met ingrediënten. Om de jurering zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, heeft de jury moeten besluiten om deze broodjes dan ook niet te beoordelen. Volgend jaar is er uiteraard weer een kans.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video
Op reportage: Eetcafé De Poort

Net buiten het centrum van Utrecht staat het gezellige eetcafé De Poort. Iedereen die in Utrecht woont kent dit café en komen er ook regelmatig. De Poort zorgt voor een uniek huiskamergevoel waar je kan uitrusten, bijkletsen en lekker eten en drinken. "Onze naam komt doordat ...

Video
Op Reportage: Brownies&downieS Harderwijk

Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim in Zwolle. Ik had geen idee wat ik na de studie wilde doen. Een kantoorbaan is niks voor mij maar ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen", aldu...

Video
Op Reportage: Panino di Pino

Simone Prestifilippo is samen met haar man Michael eigenaar van de lunchroom Panino di Pino. Panino di pino is een lunchroom waar de moderne Italiaanse sfeer samen met de heerlijke broodjes, Pasta’s en sorbetijs in het centraal staat. Panino di Pino is opgericht door de schoonvader van Sim...

Personalia Fastservice
Domino's krijgt Nederlandse CEO voor Europa

Domino's Pizza Enterprises Limited (ASX: DMP), moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland publiceerde deze week haar halfjaarcijfers. In Europa realiseerde Domino’s een sterke omzetgroei van +9,4% tot €382,8m (+5,0% SSS) en een EBITDA €29,4m (+15,6%). Daarnaast opende D...

Video
Op Reportage: Het nieuwe Olivier

Brasserie Olivier in Bilthoven is met haar 37 jaar een van de oudste eetgelegenheden in het dorp. Sinds een half jaar is Olivier verhuisd naar een nieuwe locatie. En daar horen veranderingen bij. Eigenaresse Myrna Janssen vertelt trots haar verhaal. ‘’We zijn verhuisd naar de meest ce...

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: