Exclusief voor horecaondernemers: gratis proefpakket Chai Tea Latte

5 maart 2018 | redactie

Steeds meer lunchrooms hebben Chai Latte ontdekt: hét superhippe, spannende alternatief voor koffie en thee.  Chai Latte is de warme drank op basis van thee en melk met verschillende specerijen; zoals gember, kaneel, anijs, kruidnagel en nootmuskaat.

Zet Chai Latte op de kaart en haal veel nieuwe fans binnen

Chai Latte is kruidig en toch zacht, pittig en toch zoet, mysterieus en toch heel vertrouwd. Het drankje prikkelt al je zintuigen en voert je in gedachten mee naar exotische plekken, ver weg van je dagelijkse beslommeringen. Nonna, van Meisje in Enschede: “Wij zijn met een veganistische Chai Latte gestart en kregen daar direct erg positieve reacties op. Mensen komen speciaal terug voor onze  superlekkere Chai Latte.” De Chai Tea Latte wordt vaak versierd met wat kaneelsuiker of met een beetje honing en is een uitstekend alternatief voor cappuccino. Bovendien bevat het geen cafeïne, maar theïne, in dezelfde lage doses als een kopje groene thee.

Chai Latte wordt bereid door gemakkelijk en snel de droge mix (of vloeibare basis) of te schuimen met het stoompijpje, de Lattiz of met de unieke Melk Opschuimer van BreakOut.

Ruud, Confetti Maastricht: “onmisbaar voor de vernieuwende lunchroomondernemer”

“De koffiebar snoept omzet weg uit de lunchroom. Met een steeds breder assortiment aan sandwiches en warme dranken kan de lunchroom terugvechten. Vanwege het veelzijdige karakter, van pittig tot zoet, trekt de Chai Latte veel fans, zowel ouderen als kinderen, en is ze daarmee onmisbaar voor innovatieve horecaondernemers.” 

Additionele omzet door trouwe Chai Latte drinkers

Met de nodige ondersteuning is een omzetpotentieel van 20% van de koffieomzet als additionele verkopen te realiseren. Een Chai Latte heeft een gemiddelde kostprijs van ongeveer € 0,45 euro per glas (incl. melk) en een verkoopprijs tussen de € 2,60 euro en € 4,50 euro.

BreakOut Chai: de webshop voor verantwoorde Latte Drinks

Op de website van BreakOut vind je de diverse soorten Latte Drinks: Chai Latte, Matcha Latte en Kurkuma Latte. Van veganistische varianten tot instant kant en klaar. Alle merken zijn 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen en verantwoord. En….,exclusief voor de horeca dus niet in de supermarkt te vinden. Bijvoorbeeld: Het merk Bondi Chai Latte onderscheidt zich door te kiezen voor natuurlijke ingrediënten. Een glas Bondi Chai Latte bevat minder dan 1% vet als je hem bereid met magere melk, en heeft geen toegevoegde conserveringsmiddelen of smaakversterkers. Daardoor is het een natuurlijk product met een zachte, maar volle smaak. Bondi Chai Latte wordt zelfs naar India geëxporteerd!

Chai Latte het hele jaar door!

Chai Latte wordt het hele jaar door gedronken. Als alternatief voor koffie (meer dan de helft van de mensen drinkt geen koffie) of als variatie. In de zomer kan Chai Latte ook als Iced Chai geserveerd worden. Heerlijk fris!

Exclusief voor de horeca: vraag nu een gratis Chai Latte proefpakket aan!
 

Bel 0529 426960 of vraag een gratis Chai Latte proefpakket aan op https://breakoutchailatte.com/zakelijk/ of via info@chaicompany.nl

Nancy van Batenburg, lifestyleblogger op www.nenz.net over Chai Latte:

“Ik ben gek op Chai Latte; het verwarmt me helemaal; meer nog dan koffie en thee - vanwege het kruidige mengsel van specerijen. Chai Latte drinken geeft me energie en een blij gevoel.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Food trends Vega
Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt

Afgelopen week namen zeker 57.600 Nederlanders deel aan de tweede editie van de Nationale Week Zonder Vlees. Een initiatief dat Nederlanders inspireerde om van 11 tot 17 maart een week lang geen vlees (en vis) te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te o...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Advertorial
3, 2, 1… Stoof!

Oma’s draadjesvlees, dat is waar je elk kind voor wakker kunt maken. En nu we eenmaal volwassen zijn, loopt het water nog steeds in onze mond als we er alleen al aan denken. Anno 2019 zijn stoofgerechten weer helemaal back in business. Smakelijke hachee, Franse Boeuf Bourguignon, Vlaamse stove...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
CityTrips
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: