Gratis proefpakket Chai Tea Latte

5 maart 2018 | redactie

Steeds meer lunchrooms hebben Chai Latte ontdekt: hét superhippe, spannende alternatief voor koffie en thee.  Chai Latte is de warme drank op basis van thee en melk met verschillende specerijen; zoals gember, kaneel, anijs, kruidnagel en nootmuskaat.

Zet Chai Latte op de kaart en haal veel nieuwe fans binnen

Chai Latte is kruidig en toch zacht, pittig en toch zoet, mysterieus en toch heel vertrouwd. Het drankje prikkelt al je zintuigen en voert je in gedachten mee naar exotische plekken, ver weg van je dagelijkse beslommeringen. Nonna, van Meisje in Enschede: “Wij zijn met een veganistische Chai Latte gestart en kregen daar direct erg positieve reacties op. Mensen komen speciaal terug voor onze  superlekkere Chai Latte.” De Chai Tea Latte wordt vaak versierd met wat kaneelsuiker of met een beetje honing en is een uitstekend alternatief voor cappuccino. Bovendien bevat het geen cafeïne, maar theïne, in dezelfde lage doses als een kopje groene thee.

Chai Latte wordt bereid door gemakkelijk en snel de droge mix (of vloeibare basis) of te schuimen met het stoompijpje, de Lattiz of met de unieke Melk Opschuimer van BreakOut.

Ruud, Confetti Maastricht: “onmisbaar voor de vernieuwende lunchroomondernemer”

“De koffiebar snoept omzet weg uit de lunchroom. Met een steeds breder assortiment aan sandwiches en warme dranken kan de lunchroom terugvechten. Vanwege het veelzijdige karakter, van pittig tot zoet, trekt de Chai Latte veel fans, zowel ouderen als kinderen, en is ze daarmee onmisbaar voor innovatieve horecaondernemers.” 

Additionele omzet door trouwe Chai Latte drinkers

Met de nodige ondersteuning is een omzetpotentieel van 20% van de koffieomzet als additionele verkopen te realiseren. Een Chai Latte heeft een gemiddelde kostprijs van ongeveer € 0,45 euro per glas (incl. melk) en een verkoopprijs tussen de € 2,60 euro en € 4,50 euro.

BreakOut Chai: de webshop voor verantwoorde Latte Drinks

Op de website van BreakOut vind je de diverse soorten Latte Drinks: Chai Latte, Matcha Latte en Kurkuma Latte. Van veganistische varianten tot instant kant en klaar. Alle merken zijn 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen en verantwoord. En….,exclusief voor de horeca dus niet in de supermarkt te vinden. Bijvoorbeeld: Het merk Bondi Chai Latte onderscheidt zich door te kiezen voor natuurlijke ingrediënten. Een glas Bondi Chai Latte bevat minder dan 1% vet als je hem bereid met magere melk, en heeft geen toegevoegde conserveringsmiddelen of smaakversterkers. Daardoor is het een natuurlijk product met een zachte, maar volle smaak. Bondi Chai Latte wordt zelfs naar India geëxporteerd!

Chai Latte het hele jaar door!

Chai Latte wordt het hele jaar door gedronken. Als alternatief voor koffie (meer dan de helft van de mensen drinkt geen koffie) of als variatie. In de zomer kan Chai Latte ook als Iced Chai geserveerd worden. Heerlijk fris!

Gratis proefpakket om direct te proberen: bel 0529 426960

Vraag nu een gratis Chai Latte proefpakket aan op https://breakoutchailatte.com/zakelijk/ of via info@chaicompany.nl

Nancy van Batenburg, lifestyleblogger op www.nenz.net over Chai Latte:

“Ik ben gek op Chai Latte; het verwarmt me helemaal; meer nog dan koffie en thee - vanwege het kruidige mengsel van specerijen. Chai Latte drinken geeft me energie en een blij gevoel.”

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Video Achtergronden
Video: pannenkoekenmachine maakt 360 pannenkoeken per uur

Omdat het vandaag 'Nationale Pannenkoekendag' is, delen we met alle liefde onderstaande video met je. Zou het niet geweldig zijn zo'n pannenkoekenmachine in huis te hebben. Dat scheelt ongelofelijk veel werk. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je honderden pannenkoeken per dag verkoopt, wa...

Restaurant Vegetarisch
Dit zijn de meest populaire vega-restaurants

De wereld van de gastronomie is aan het verschuiven; waar we nog niet zolang geleden een restaurant bezochten voor die uitzonderlijk lekkere entrecôte of perfect gegaarde roodbaarsfilet, is dit anno 2018 steeds minder van belang. Uit onderzoek van IENS blijkt dat de populariteit van veget...

Snacks Achtergronden
Prolongatie keurmerk bij De Heuve in Beuningen

Het Goed Gefrituurd Keurmerk hangt bij De Heuve in Beuningen al enige tijd aan de gevel en werd onlangs geprolongeerd. Na afloop van de laatste personeelsbijeenkomst kreeg ondernemer Arjan Verploegen het nieuwe certificaat uitgereikt van het Nederlands Frituurcentrum en werd het gevelschildje voorzi...

Amsterdam Opening
Locals Coffee geopend in de Amsterdamse Pijp

Met een gouden bar als dé eye-catcher, heerlijke koffie en de perfecte gin tonics is de Pijp met Locals Coffee weer een prachtige hotspot rijker. In de Eerste Jacob van Campenstraat vond Luciano Benjamin de perfecte plek voor zijn langgekoesterde droom om in de Pijp een gezellige plek te cre&...

Achtergronden Culinair
Allereerste sterrendiner voor honden nu al succes

Op 22 maart geniet een select gezelschap met hun honden van het Hulphond Doggie Dinner, het allereerste sterrendiner voor honden. Op Landgoed De Salentein in Nijkerk worden zij verwend met een diner door sterrenchef Ron Blaauw. Aanwezig bij het Hulphond Doggie Dinner zijn onder andere Anky van Gr...

Horeca Achtergronden
Vergeten we Pasen niet?

En dan nu een stukje muziek om in de sfeer te komen... ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: