Gratis proefpakket Chai Tea Latte

5 maart 2018 | redactie

Steeds meer lunchrooms hebben Chai Latte ontdekt: hét superhippe, spannende alternatief voor koffie en thee.  Chai Latte is de warme drank op basis van thee en melk met verschillende specerijen; zoals gember, kaneel, anijs, kruidnagel en nootmuskaat.

Zet Chai Latte op de kaart en haal veel nieuwe fans binnen

Chai Latte is kruidig en toch zacht, pittig en toch zoet, mysterieus en toch heel vertrouwd. Het drankje prikkelt al je zintuigen en voert je in gedachten mee naar exotische plekken, ver weg van je dagelijkse beslommeringen. Nonna, van Meisje in Enschede: “Wij zijn met een veganistische Chai Latte gestart en kregen daar direct erg positieve reacties op. Mensen komen speciaal terug voor onze  superlekkere Chai Latte.” De Chai Tea Latte wordt vaak versierd met wat kaneelsuiker of met een beetje honing en is een uitstekend alternatief voor cappuccino. Bovendien bevat het geen cafeïne, maar theïne, in dezelfde lage doses als een kopje groene thee.

Chai Latte wordt bereid door gemakkelijk en snel de droge mix (of vloeibare basis) of te schuimen met het stoompijpje, de Lattiz of met de unieke Melk Opschuimer van BreakOut.

Ruud, Confetti Maastricht: “onmisbaar voor de vernieuwende lunchroomondernemer”

“De koffiebar snoept omzet weg uit de lunchroom. Met een steeds breder assortiment aan sandwiches en warme dranken kan de lunchroom terugvechten. Vanwege het veelzijdige karakter, van pittig tot zoet, trekt de Chai Latte veel fans, zowel ouderen als kinderen, en is ze daarmee onmisbaar voor innovatieve horecaondernemers.” 

Additionele omzet door trouwe Chai Latte drinkers

Met de nodige ondersteuning is een omzetpotentieel van 20% van de koffieomzet als additionele verkopen te realiseren. Een Chai Latte heeft een gemiddelde kostprijs van ongeveer € 0,45 euro per glas (incl. melk) en een verkoopprijs tussen de € 2,60 euro en € 4,50 euro.

BreakOut Chai: de webshop voor verantwoorde Latte Drinks

Op de website van BreakOut vind je de diverse soorten Latte Drinks: Chai Latte, Matcha Latte en Kurkuma Latte. Van veganistische varianten tot instant kant en klaar. Alle merken zijn 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen en verantwoord. En….,exclusief voor de horeca dus niet in de supermarkt te vinden. Bijvoorbeeld: Het merk Bondi Chai Latte onderscheidt zich door te kiezen voor natuurlijke ingrediënten. Een glas Bondi Chai Latte bevat minder dan 1% vet als je hem bereid met magere melk, en heeft geen toegevoegde conserveringsmiddelen of smaakversterkers. Daardoor is het een natuurlijk product met een zachte, maar volle smaak. Bondi Chai Latte wordt zelfs naar India geëxporteerd!

Chai Latte het hele jaar door!

Chai Latte wordt het hele jaar door gedronken. Als alternatief voor koffie (meer dan de helft van de mensen drinkt geen koffie) of als variatie. In de zomer kan Chai Latte ook als Iced Chai geserveerd worden. Heerlijk fris!

Gratis proefpakket om direct te proberen: bel 0529 426960

Vraag nu een gratis Chai Latte proefpakket aan op https://breakoutchailatte.com/zakelijk/ of via info@chaicompany.nl

Nancy van Batenburg, lifestyleblogger op www.nenz.net over Chai Latte:

“Ik ben gek op Chai Latte; het verwarmt me helemaal; meer nog dan koffie en thee - vanwege het kruidige mengsel van specerijen. Chai Latte drinken geeft me energie en een blij gevoel.”

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Ondernemen
Regels btw-aangifte en btw-tarieven in de horeca

Boekhouden. Ook vaak het noodzakelijk kwaad genoemd, maar essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Niet alleen voor de Belastingdienst, ook voor de ondernemer zelf. Het geeft rust, duidelijkheid en een goed inzicht van zaken, mits goed ingericht. Dit artikel geeft antwoord op de vragen die bij de ...

Wet- en regelgeving Columns
Fooien: dit zijn de regels

In de horeca zijn fooien een gebruikelijk fenomeen. Stond er voorheen een fooienpot zichtbaar op een centrale plek, bijvoorbeeld receptie of bar, tegenwoordig worden fooien vaak via de bankpas/creditcard gedaan. De geschiedenis van fooien gaat ver terug. Niettemin is de term 'fooi' in de ...

Fastservice Verbouwen
Foodmaster Schoonrewoerd geheel omgebouwd

Na een intensieve verbouwing is nu ook Foodmaster Schoonrewoerd geheel omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. De locatie, gelegen aan een kruispunt, is met de blauwe Foodmaster gevel nu echt niet meer te missen. Wanneer je binnenstapt in deze knusse vestiging waan je je direct in de traditionele e...

Culinair Rotterdam
Foodhallen Rotterdam onthult eerste standhouders

Na vier succesvolle jaren in Amsterdam opent de tweede locatie van indoor food market De Foodhallen deze zomer in het monumentale Pakhuis Meesteren op de Kop van Zuid in Rotterdam. Geen gevalletje copy-paste. Foodhallen verzamelt dit keer het beste van 010. Vijf lokale ondernemers tekenden afgelopen...

Wet- en regelgeving Ondernemen Longread
(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid

Eric de Vries ziet het helemaal zitten. Er staat een leuk pandje te huur aan een sfeervol plein met mooie oude bomen. Ideaal voor een café met een leuk terras erbij op het plein. Eric heeft kort daarvoor alle benodigde horecapapieren gehaald. Hij is verstandig en gaat eerst bij de gemeente in...

Amsterdam Koffie & thee
Komt de beste barista ter wereld uit Nederland?

Dit jaar wordt de World Barista Championship in Nederland gehouden, in Amsterdam om precies te zijn. Lex Wenneker, zelf een Amsterdammer, is kanshebber voor de titel. Wordt hij straks daadwerkelijk de beste barista ter wereld? Vanaf 20 juni De kansen zijn er, in 2016 (in Dublin) werd hij zesde...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: