Actie van Bram Ladage: friet voor vijftig cent

9 april 2018 | Thijs Jacobs

Patatkoning Bram Ladage sluit op woensdagmiddag 11 april het 50-jarig jubileumjaar feestelijk af: tussen 13.00 en 16.00 uur scoren frietliefhebbers een rijkelijk gevulde zak patat bij ieder Bram-filiaal voor maar €0,50. Ladage vertelt: “Wie jarig is trakteert! Omdat het dit jaar het einde is van een prachtig jubileumjaar, pakken we nét iets meer uit en trakteren we onze trouwe patatfans op een goedgevulde puntzak voor €0,50.” En alsof dat nog niet genoeg is, verlengen de Ladages hun genereuze actie ‘Gratis patat op je verjaardag’ met nóg een jaar.

Patat voor €0,50 op woensdagmiddag

51 jaar na de eerst verkochte patatzak van Bram Ladage, is het ‘patatje van Bram’ een waar begrip geworden in Rotterdam en ver daarbuiten. Reden te meer om de trouwe fans goed te verwennen met een lekkere aanbieding. En hoewel de échte verjaardag van Bram Ladage op dinsdag 10 april is, wordt het einde van het 50-jarig jubileumjaar bewust gevierd op woensdag 11 april. Zo kunnen de kinderen op hun vrije middag samen met pa, ma of opa en oma ook genieten van een echt Brammomentje.

Tot 10 april 2019 gratis patat op je verjaardag

Vorig jaar startte Bram Ladage de goedgeefse verjaardagsactie en dit bleek een groot succes! Tallozen feestvarkens werden op hun verjaardag - na vertoon van een identiteitsbewijs – getrakteerd op een gratis zak verse frieten met saus. “De actie heeft in 2017 veel jarigen blij gemaakt, daarom dat we het op onze verjaardag met nóg een jaar verlengen! Zo creëren we een hoop nieuwe smakelijke Brammomentjes om te vieren.” vertelt Bram Ladage.

Bram Ladage en het #BRAMMOMENTJE

Bram Ladage is in 1967 begonnen met een patatkraam op de Rotterdamse markt en inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak welke zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. Bram Ladage is in 2018 begonnen met de introductie van het #BRAMMOMENTJE. Hiermee daagt de fritesformule iedereen uit om hun favoriete Brammoment te delen op social media.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Utrecht
De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je wat meer over wat je kan verwachten. Het begin van een...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Interview Longread
Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Miljuschka Witzenhausen is een graag geziene gast binnen het Nederlandse medialandschap. Via een modellenbureau belandde ze bij TMF, ging daarna aan de slag als actrice in soapseries en is nu frequent te zien bij RTL Boulevard, zowel als presentatrice als in de rol van fooddeskundige. Koken is immer...

Achtergronden
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?

Wat maakt een horecaconcept succesvol? En hoe voorkom je dat je concept blijft steken in de middenmoot? In deze training (15 oktober, in Bunnik) gaan wij het hebben over de, voor velen ontastbare, aspecten die een concept tot een succes maken. Wij leggen uit hoe je het DNA en de werkelijke kernwaard...

Culinair Vega
Zeewier wordt toegankelijker in een burger

Zeewier als voedingsmiddel heeft behoorlijk wat voordelen. Toch eten nog maar weinig Nederlanders het. Door zeewier in een burger te stoppen blijkt het een stuk toegankelijker te worden. En omdat producten van zeewier bovendien vegetarisch zijn, spelen ze in op de trend van duurzame gezonde voeding ...

Amsterdam Culinair
Pop-up restaurant op sterrenniveau

In Amsterdam opent voor slechts één avond een pop-up risotto restaurant op sterrenniveau: de nu al legendarische Peroni Risotteria. Aan het roer staan de Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers, die hun kookkunsten voor het eerst in Nederland komen vertonen. De Risotter...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: