Aandacht voor ijs tijdens Bakkerij Dagen

3 januari 2012 |
Aandacht voor ijs tijdens Bakkerij Dagen<

Ook ijsbereiders en –verkopers zijn op de aankomende Bakkerij Dagen aan het goede adres. Tijdens hét tweejaarlijkse platform voor de bakkerijbranche passeren namelijk niet alleen alle facetten van het bakkersvak de revue;
er wordt ook aandacht besteed aan ijs. Bakkerij Dagen 2012 wordt van 4 tot en met 6 maart gehouden in Amsterdam RAI.

Aanwezig op de beurs
Onder meer Carpigiani, Woertman Nederland en Laan-Heiloo tonen op de beursvloer van de Bakkerij Dagen hun nieuwste producten en diensten. Ook Nissei Softijs en interieurbouwer Hans van de Goor zijn als exposant van de partij.

Workshops ijsmeesters
De Carpigiani Gelato University is prominent aanwezig tijdens de aankomende Bakkerij Dagen in Amsterdam RAI. De University heeft als doel om de cultuur, passie en kennis van ijssalons over de hele wereld te verbeteren en om het publiek deze beleving, het plezier en de smaak van echt ambachtelijk Italiaans ijs bij te brengen. Diverse maestro's, ijsmeesters van Carpigiani, presenteren dagelijks op de beursvloer verschillende workshops van veertig minuten, gevolgd door anderhalf uur ‘hands on’ zelf ijs maken met het publiek.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International

Amsterdam Airport Schiphol zet haar samenwerking met HMSHost International, de wereldleider op het gebied van eten & drinken, de komende jaren voort. Speerpunt in de samenwerking is de vernieuwde food & beverage strategie van Schiphol. In de nieuwe strategie staan flexibiliteit, kwaliteit, d...

KHN Coronacrisis
Horeca eerder dicht? ''Buitenproportioneel!''

Koninklijke Horeca Nederland vindt het voornemen van het kabinet om horeca in de Randstad (in zes veiligheidsregio's waar het aantal besmettingen met het coronavirus snel stijgt) waardeloos. Dirk Beljaarts, directeur van KHN noemt het in het NOS Radio 1 Journaal 'buitenproportioneel' en ...

Personalia Restaurant
Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda

Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken en het succesvol runnen van haar eigen bedrijf heeft ze alle tools in handen om het restaurant volledig eigen te maken en de groei van het restaurant i...

KHN Coronacrisis
KHN vreest extra coronamaatregelen in grote steden

Gisterenavond bereikte Koninklijke Horeca Nederland (KHN) het signaal dat er in enkele Nederlandse regio’s extra coronamaatregelen worden ingevoerd, die mogelijk ook voor de horeca zullen gelden. Via verschillende bronnen heeft KHN vernomen dat een verplichte horecasluiting om 24:00 voor een a...

Nice 'n Easy
De verschillen tussen TGT en THT

De NVWA controleert of bedrijven die zich met eten bezig houden zich aan de wetten en regels houden. Op de website van dit overheidsorgaan legt de NVWA de verschillen uit tussen ‘ten minste houdbaar tot’ en ‘te gebruiken tot.’ In de meeste gevallen stelt de fabrikant van h...

Achtergronden Fastservice
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners

Medio september vindt de jaarlijkse aardappeloogst plaats, aldus het perfecte moment om stil te staan bij het verse product van Bram Ladage. Ter ere van de aardappeloogst, deelt de Rotterdamse patatkoning vanaf vandaag maar liefst 5000 patatjes uit aan jonge patatliefhebbers. Dit gebeurt echter niet...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: