Aandacht voor ijs tijdens Bakkerij Dagen

3 januari 2012 |
Aandacht voor ijs tijdens Bakkerij Dagen<

Ook ijsbereiders en –verkopers zijn op de aankomende Bakkerij Dagen aan het goede adres. Tijdens hét tweejaarlijkse platform voor de bakkerijbranche passeren namelijk niet alleen alle facetten van het bakkersvak de revue;
er wordt ook aandacht besteed aan ijs. Bakkerij Dagen 2012 wordt van 4 tot en met 6 maart gehouden in Amsterdam RAI.

Aanwezig op de beurs
Onder meer Carpigiani, Woertman Nederland en Laan-Heiloo tonen op de beursvloer van de Bakkerij Dagen hun nieuwste producten en diensten. Ook Nissei Softijs en interieurbouwer Hans van de Goor zijn als exposant van de partij.

Workshops ijsmeesters
De Carpigiani Gelato University is prominent aanwezig tijdens de aankomende Bakkerij Dagen in Amsterdam RAI. De University heeft als doel om de cultuur, passie en kennis van ijssalons over de hele wereld te verbeteren en om het publiek deze beleving, het plezier en de smaak van echt ambachtelijk Italiaans ijs bij te brengen. Diverse maestro's, ijsmeesters van Carpigiani, presenteren dagelijks op de beursvloer verschillende workshops van veertig minuten, gevolgd door anderhalf uur ‘hands on’ zelf ijs maken met het publiek.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: