50ste vestiging van horecaketen De Beren opent in Lelystad

15 november 2017 | Thijs Jacobs

Horecaketen De Beren blijft groeien. Deze maand opende de bekende franchiseketen alweer haar 50ste vestiging! De gloednieuwe locatie betreft een bezorgrestaurant op het Dukaatplein in Lelystad. Het straatbeeld van Lelystad wordt daarmee verrijkt met de herkenbare koeriers, getypeerd door de vrolijke helmen met berenoren.

Lelystedelingen kunnen nu thuis genieten van authentieke gerechten, denk hierbij aan smaakvolle vleesgerechten zoals spareribs en saté of goedgevulde maaltijdsalades. Franchisenemer Roel de la Rambelje vertelt trots: ‘We vinden het een hele eer dat wij de 50ste vestiging van De Beren zijn en hopen veel klanten te verblijden met onze berengerechten’.

Bezorgrestaurant in Lelystad

De 50ste vestiging van horecaketen De Beren is geopend op een prachtige zichtlocatie, in een hoekpand nabij het station Lelystad Centrum. Het bezorgrestaurant is elke dag vanaf 16:00 uur geopend voor bestellingen. Klanten kunnen rekenen op verse gerechten voor een aantrekkelijke prijs. Zo zijn er al menu’s te bestellen voor €7,95 bestaand uit bijvoorbeeld een kipschnitzel of Berenburger met bijgerecht naar keuze. De gerechten zijn ook af te halen in de vestiging zelf.

De Beren door heel Nederland 

Het doel van De Beren is om zoveel mogelijk mensen in Nederland te laten genieten van haar royale gerechten. De succesvolle horecaformule blijft groeien, afgelopen drie maanden opende de keten drie nieuwe vestigingen: in Gouda, Tilburg-Oost en nu ook in Lelystad. Met deze nieuwe locaties zijn er in totaal vijftig De Beren vestigingen, waarvan 31 restaurants en 19 bezorgrestaurants.  Dit jaar openen nog twee nieuwe restaurants in Schieveste en Alphen aan den Rijn. Ook in 2018 gaat De Beren haar sterke groei doorzetten, door de opening van meerdere vestigingen verspreidt door heel Nederland.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam

Naar aanleiding van de Rambam-uitzending van januari wil TheFork reageren op beschuldigingen die tijdens de uitzending werden geuit. Hierbij delen we deze brief van TheFork, waarin ook de werkwijze van KHN richting de media wordt bekritiseerd. Om een gedetailleerd en volledig beeld te kunnen sch...

Koffie & thee Achtergronden
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk

Als je bij Starbucks een cappuccino met havermelk bestelt betaal je 70 cent extra. Dit botst met hun eigen klimaatdoelstellingen, want de milieu-impact van plantaardige melk is gemiddeld meer dan de helft lager dan die van koemelk. ProVeg verzoekt daarom de toeslag op plantaardige melk te laten vall...

Food Advertorial
Food Waste Challenge: Best Practice

Nederlandse restaurants en hotels kunnen gezamenlijk jaarlijks 61 miljoen kilo voedselverspilling vermijden en daarmee 582 miljoen euro besparen. Dit is maandag 13 januari bekend gemaakt tijdens de slotdag van de Food Waste Challenge op de Horecava. De Food Waste Challenge is een door Rabobank georg...

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Interview
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande haar opleiding tot banketbakker had afgerond en Sharissa haar baan in de zorg had opgezegd, besloten de twee hun passie voor bakken te volgen. Na een jaar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: