50ste vestiging van horecaketen De Beren opent in Lelystad

15 november 2017 | Thijs Jacobs

Horecaketen De Beren blijft groeien. Deze maand opende de bekende franchiseketen alweer haar 50ste vestiging! De gloednieuwe locatie betreft een bezorgrestaurant op het Dukaatplein in Lelystad. Het straatbeeld van Lelystad wordt daarmee verrijkt met de herkenbare koeriers, getypeerd door de vrolijke helmen met berenoren.

Lelystedelingen kunnen nu thuis genieten van authentieke gerechten, denk hierbij aan smaakvolle vleesgerechten zoals spareribs en saté of goedgevulde maaltijdsalades. Franchisenemer Roel de la Rambelje vertelt trots: ‘We vinden het een hele eer dat wij de 50ste vestiging van De Beren zijn en hopen veel klanten te verblijden met onze berengerechten’.

Bezorgrestaurant in Lelystad

De 50ste vestiging van horecaketen De Beren is geopend op een prachtige zichtlocatie, in een hoekpand nabij het station Lelystad Centrum. Het bezorgrestaurant is elke dag vanaf 16:00 uur geopend voor bestellingen. Klanten kunnen rekenen op verse gerechten voor een aantrekkelijke prijs. Zo zijn er al menu’s te bestellen voor €7,95 bestaand uit bijvoorbeeld een kipschnitzel of Berenburger met bijgerecht naar keuze. De gerechten zijn ook af te halen in de vestiging zelf.

De Beren door heel Nederland 

Het doel van De Beren is om zoveel mogelijk mensen in Nederland te laten genieten van haar royale gerechten. De succesvolle horecaformule blijft groeien, afgelopen drie maanden opende de keten drie nieuwe vestigingen: in Gouda, Tilburg-Oost en nu ook in Lelystad. Met deze nieuwe locaties zijn er in totaal vijftig De Beren vestigingen, waarvan 31 restaurants en 19 bezorgrestaurants.  Dit jaar openen nog twee nieuwe restaurants in Schieveste en Alphen aan den Rijn. Ook in 2018 gaat De Beren haar sterke groei doorzetten, door de opening van meerdere vestigingen verspreidt door heel Nederland.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN reageert op maatregelen: "Te veel nadruk op horeca"

De Koninklijke Horeca Nederland begrijpt dat, als het aantal besmettingen toeneemt, de overheid maatregelen moet nemen om die groei een halt toe te roepen. Echter verbaast het de brancheorganisatie dat de horeca telkens het boetekleed aan moet trekken. Op de website reageert KHN op de genomen maatre...

Download nu de corona checklist

Horecagasten worden vanaf 10 augustus dringend verzocht hun contactgegevens achter te laten om bron- en contactonderzoek makkelijker te maken bij een eventuele uitbraak. Download hier de checklist om uit te printen. Horecaondernemers zijn verplicht contactgegevens aan hun gasten te vragen, gasten zi...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 36 graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Met deze acht tips helpen we je een beetje op weg. 1. Cliché, maar misschien wel de belangrijkste: zorg dat j...

Coronacrisis
Kabinet trekt teugels aan in strijd tegen corona

Horecazaken moeten vanaf maandag 10 augustus de namen en contactgegevens van gasten registreren. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens zijn persconferentie. Het coronavirus is bezig aan een opmars. Om die opmars tegen te gaan is contact- en brononderzoek noodzakelijk, zo stelt de premier. ...

Opening
Café Restaurant Soesterdal: all-electric

Op de voormalige vliegbasis Soesterberg is een ingetogen en duurzaam horecapaviljoen gerealiseerd, bestaande uit een café restaurant met terras, omringd door een natuurlijk speelbos en diverse speelplekken. Café Restaurant Soesterdal ligt aan de bosrand, met een weids uitzicht over ...

Economie Tech
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca

Voor iedereen die op het terras of in een restaurant na een drankje of maaltijd snel en zonder tussenkomst van personeel de rekening wil betalen, biedt Tikkie Check vanaf nu de mogelijkheid in een handomdraai contactloos af te rekenen. Het enige dat je hoeft te doen, is de camera van je smartphon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: