50ste vestiging van horecaketen De Beren opent in Lelystad

15 november 2017 | Thijs Jacobs

Horecaketen De Beren blijft groeien. Deze maand opende de bekende franchiseketen alweer haar 50ste vestiging! De gloednieuwe locatie betreft een bezorgrestaurant op het Dukaatplein in Lelystad. Het straatbeeld van Lelystad wordt daarmee verrijkt met de herkenbare koeriers, getypeerd door de vrolijke helmen met berenoren.

Lelystedelingen kunnen nu thuis genieten van authentieke gerechten, denk hierbij aan smaakvolle vleesgerechten zoals spareribs en saté of goedgevulde maaltijdsalades. Franchisenemer Roel de la Rambelje vertelt trots: ‘We vinden het een hele eer dat wij de 50ste vestiging van De Beren zijn en hopen veel klanten te verblijden met onze berengerechten’.

Bezorgrestaurant in Lelystad

De 50ste vestiging van horecaketen De Beren is geopend op een prachtige zichtlocatie, in een hoekpand nabij het station Lelystad Centrum. Het bezorgrestaurant is elke dag vanaf 16:00 uur geopend voor bestellingen. Klanten kunnen rekenen op verse gerechten voor een aantrekkelijke prijs. Zo zijn er al menu’s te bestellen voor €7,95 bestaand uit bijvoorbeeld een kipschnitzel of Berenburger met bijgerecht naar keuze. De gerechten zijn ook af te halen in de vestiging zelf.

De Beren door heel Nederland 

Het doel van De Beren is om zoveel mogelijk mensen in Nederland te laten genieten van haar royale gerechten. De succesvolle horecaformule blijft groeien, afgelopen drie maanden opende de keten drie nieuwe vestigingen: in Gouda, Tilburg-Oost en nu ook in Lelystad. Met deze nieuwe locaties zijn er in totaal vijftig De Beren vestigingen, waarvan 31 restaurants en 19 bezorgrestaurants.  Dit jaar openen nog twee nieuwe restaurants in Schieveste en Alphen aan den Rijn. Ook in 2018 gaat De Beren haar sterke groei doorzetten, door de opening van meerdere vestigingen verspreidt door heel Nederland.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve gerechten voor een vriendelijke prijs. In 2016 werd zij zelfs uitgeroepen tot het meest sympathieke horecamerk van Nederland. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants door heel Nederland. De horecaketen wil alle vestigingen die de oude stijl nog hanteren, ombouwen naar de nieuwe stijl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Koffie & thee Achtergronden
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso

In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lunch en als ultieme spaardoel een reis naar Milaan. In 2019 is het zover, de eerste gasten hebben 5000 punten bij elkaar gespaard. De trouwe gast van...

Interview Longread
Het succesverhaal van Brownies&downieS: “Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken”

In zeven jaar tijd van twee naar vijfenvijftig vestigingen. Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS, geniet nog steeds van de olievlek die zich vanuit het Brabantse Veghel heeft weten te verspreiden naar de rest van Nederland. Een mooie prestatie voor iemand die eigenlijk alleen maar werk...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Opening Rotterdam
Tweede Bagels & Beans aGoGo verovert Rotterdam

Binnenkort klotst de bagelliefde over de randen van de Koopgoot: woensdag 20 november opent Bagels & Beans de sluizen van bagels, koffie en geluk in FORUM Rotterdam. Op de eerste verdieping komt de vertrouwde Bagels & Beans, de begane grond is gereserveerd voor Bagels & Beans aGoGo. De t...

Wet- en regelgeving
Loondoorbetaling bij ziekte en re-integratie wordt duidelijker

Veel werkgevers in de horeca hebben moeite met de verplichting om het loon door te betalen van zieke werknemers. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de re-integratie, al zijn zij zich daar vaak niet van bewust. Om werkgevers te ontzorgen, komt er per 1 januari 2020 een nieuw pakket aan maatregelen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: