15 ergernissen van restaurantgasten

28 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Zestig procent van de Britten schijnt zich, volgens onderzoek, te ergeren aan mede-restaurantgasten in de horeca. Van praten met de mond volt tot knippen in de vingers...

Dit is de top 15 van restaurantergernissen in de Britse horeca:

  1. Knippen met je vingers om de aandacht van de ober te trekken.
  2. Praten met je mond vol.
  3. Te luid zijn in een restaurant.
  4. Handen afvegen aan het tafelkleed.
  5. Je neus snuiten in het servet.
  6. Dat kinderen van tafel mogen en weer terug kunnen komen wanneer ze willen.
  7. Aan een mes likken.
  8. Kinderen naar video’s laten kijken op een telefoon.
  9. Berichtjes versturen aan tafel.
  10. Bellen aan tafel.
  11. Kinderen met bestek en kruiden laten spelen.
  12. Je make-up bijwerken aan tafel.
  13. Om een tandenstoker vragen en vervolgens aan tafel eten tussen je tanden vandaan te halen.
  14. Je telefoon naast je op tafel leggen.
  15. Geen fooi geven.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Fastservice
Kwalitaria Délifrance nu ook in centrum van Zwolle

Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernemer Rubin Hu is geen onbekende in de regio; de gloednieuwe vestiging is zijn derde in Zwolle. ‘Een plek om gezellig te zitten’ Na een...

Achtergronden Culinair
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Morgen, donderdag 2 juli, start het mosselseizoen met de verkoop van Zeeuwse bodemcultuurmosselen. Dit jaar als eerste exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Vanuit de grootste mosselpan ter wereld werden de eerste bodemcultuurmosselen van het seizoen aangeboden aan JRE-chef Joppe Sprinkhuizen, chef van...

Bezorgen Achtergronden
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op

Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zij maakte gisteren bekend dat het vanaf 1 juli (dat is morgen al!) niet meer is toegestaan om medewerkers jonger dan 16 jaar in te...

Achtergronden Coronacrisis
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen

Wobbe van Zoelen, eigenaar en oprichter van de bekende lunch- en koffieketen Anne&Max, vertelt over de afgelopen periode, die voor de horeca onwerkelijk was: "Door simpelweg te kijken naar wat we wél konden leveren in de Covid-19 periode waren we in staat om ons businessmodel deels ...

Drinks Achtergronden
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken

Uit de jaarlijkse monitoringscijfers van de Nederlandse vereniging Frisdranken, Waters, Sappen (FWS) blijkt dat frisdrankproducenten voorlopen op de afspraken uit het Nationaal Preventieakkoord. Staatssecretaris Paul Blokhuis meldde vorige week in een brief aan de Tweede Kamer dat de industrie al in...

Achtergronden Culinair
Hier kun je dineren in een boomhut

Op het landgoed van hotel Kapellerput in Heeze staat sinds 2010 een luxe boomhut voor bruiloften en bijeenkomsten. Om het 10-jarig bestaan van de KABAN te vieren is deze zomer het terras van de boomhut omgetoverd tot een unieke dinerlocatie op 6 meter hoogte. “De KABAN Experience is een bij...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: