Verkiezing Lekkerste Lunchroombroodje

7 oktober 2011 |
Verkiezing Lekkerste Lunchroombroodje<

De verkiezing van het Lekkerste Lunchroom-broodje van Nederland 2011 is in volle gang. De jury is al in Venlo en Uden geweest. Niveau van de broodjes: heel hoog!

Genomineerden
De genomineerden voor het Lekkerste Lunchroom-broodje van Nederland 2011 zijn bekend! De jury koos vijf genomineerden uit een overweldigend aantal inzendingen. En dit zijn ze in willekeurige volgorde:

'Floriadebroodje' van Milk and Cookies, Venlo


'2 Sneden boerenbrood uit de Hoeksche Waard met Hummus, gegrilde groenten en kruiden' van Dokkaffee, Rotterdam


'Japanese Secret' van restaurant LaRuche, Bijenkorf Rotterdam


'Doe Mij Die Maar' van Elhorst eten&drinken, Alkmaar


'Kilsdonkse Molenbol' van brasserie De Conversatie, Uden


De jury zal tussen 27 september en 16 november een verrassingsbezoek brengen aan deze lunchrooms om de genomineerde broodjes te keuren. Daarbij wordt gelet op:

• Smaak;
• Presentatie;
• Broodgebruik;
• Originaliteit;
• Gebruik van beleg;
• Garnering;
• Mondgevoel.

Op 17 november vallen we tussen 12.00 en 13.00 uur binnen bij de winnaar van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2011 en overhandigen dan de award en de eeuwige roem.

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2011 is een initiatief van horecavakblad Lunchroom
Download hier het "wedstrijdreglement":http://www.lunchroom.nl/nieuwspdf/0281f29d70a7904749ca7cb408928315.pdf

Overig nieuws

Economie Research
Laagste loonkosten in de horeca

De gemiddelde loonkosten per gewerkt uur waren vorig jaar het hoogst bij de financiële instellingen (55 euro) en het laagst in de horeca (18 euro), meldt het CBS vandaag in haar onderzoek naar de loonontwikkeling in 2015. Bij de financiële instellingen werken relatief veel meer hoger opgel...

Opening
Primeur voor Tilburg: eerste carpacciobar van Nederland opent in september

In Tilburg opent in september de eerste carpacciobar van Nederland. Het concept is onderdeel van Bank 15, een creatief platvorm dat diverse ondernemers samenbrengt. De carpacciobar is samen met drie andere culinaire concepten onderdeel van het project. De bar gaat Vittore C heten en is vernoemd n...

Amsterdam
Plan voor gratis WiFi in Amsterdam

Samen met grote internetondernemingen gaat de gemeente Amsterdam de mogelijkheden verkennen voor gratis openbare WiFi-hotspots in de stad. De motie werd vorige week ingediend door de SP-fractie en is aangenomen door de raad. Een groeiend aantal steden wereldwijd biedt inwoners gratis internet ...

Brouwerijen Bier
Toezichthouder VS akkoord met megafusie AB InBev en SABMiller

De Amerikaanse toezichthouder heeft volgens bierbrouwer AB InBev het fiat gegeven voor de voorgenomen megafusie met SABMiller. Hierdoor ligt de overname van het Brits-Zuid-Afrikaanse SABMiller door het Belgisch-Amerikaanse AB InBev op koers. Naar verwachting wordt de deal dit jaar nog afgerond. A...

Koffie & thee
Omzetgroei van Starbucks afgezwakt

Starbucks heeft de winst en omzet vergroot in het tweede kwartaal van het gebroken boekjaar 2014/2015. In Nederland is de omzetgroei evenwel afgezwakt ten opzichte van eerdere periodes, blijkt uit de donderdag gepubliceerde kwartaalcijfers. Het concern wist de groei te realiseren dankzij een grot...

Horeca-personeel minst tevreden over hun baan

Paulien Osse, directeur Stichting Loonwijzer: 'Onvrede is een belangrijke reden om ander werk te zoeken. Dit is goed te zien in de horeca en het toerisme waar medewerkers het minst tevreden zijn over hun baan in het algemeen en waar het laagste salaris verdient wordt. Deze medewerkers staan met ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Account
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: