Verkiezing Lekkerste Lunchroombroodje

7 oktober 2011 |
Verkiezing Lekkerste Lunchroombroodje<

De verkiezing van het Lekkerste Lunchroom-broodje van Nederland 2011 is in volle gang. De jury is al in Venlo en Uden geweest. Niveau van de broodjes: heel hoog!

Genomineerden
De genomineerden voor het Lekkerste Lunchroom-broodje van Nederland 2011 zijn bekend! De jury koos vijf genomineerden uit een overweldigend aantal inzendingen. En dit zijn ze in willekeurige volgorde:

'Floriadebroodje' van Milk and Cookies, Venlo


'2 Sneden boerenbrood uit de Hoeksche Waard met Hummus, gegrilde groenten en kruiden' van Dokkaffee, Rotterdam


'Japanese Secret' van restaurant LaRuche, Bijenkorf Rotterdam


'Doe Mij Die Maar' van Elhorst eten&drinken, Alkmaar


'Kilsdonkse Molenbol' van brasserie De Conversatie, Uden


De jury zal tussen 27 september en 16 november een verrassingsbezoek brengen aan deze lunchrooms om de genomineerde broodjes te keuren. Daarbij wordt gelet op:

• Smaak;
• Presentatie;
• Broodgebruik;
• Originaliteit;
• Gebruik van beleg;
• Garnering;
• Mondgevoel.

Op 17 november vallen we tussen 12.00 en 13.00 uur binnen bij de winnaar van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2011 en overhandigen dan de award en de eeuwige roem.

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2011 is een initiatief van horecavakblad Lunchroom
Download hier het "wedstrijdreglement":http://www.lunchroom.nl/nieuwspdf/0281f29d70a7904749ca7cb408928315.pdf

Overig nieuws

Regelgeving Drinks Politiek
Burgemeester Nieuwegein blijft schenken van alcohol in retail gedogen

Kappers, bloemisten, boekenwinkels en andere middenstanders in Nieuwegein mogen hun klanten voorlopig nog gewoon alcohol aanbieden in hun winkel. Burgemeester Frans Backhuijs heeft dit vrijdag besloten, tot afgrijzen van de lokale horecaondernemers. Een maand geleden besliste de voorzieningenrech...

Regelgeving Amsterdam Horeca
Amsterdamse horeca mag terrassen uitbreiden bij tropisch weer

Het tropische weer is zeker voor Amsterdamse horecaondernemers een uitkomst. Normaal mag er bijna niets in de hoofdstad, maar met dit buitengewoon hete weer mogen de terrassen in het centrum 'uitwaaieren'. Cafés, restaurants, lunchrooms en hotels mogen meer tafels en stoelen neerzette...

Achtergronden Restaurant
Barry Hamstra neemt restaurant Tollius over

Chef-kok Barry Hamstra heeft per 1 juli restaurant Tollius in Amersfoort overgenomen, nadat het bedrijf 23 jaar onder leiding van Peter Gertenbach en Caroline van der Vlies heeft gestaan. 'Tollius restaurant en catering' is de nieuwe naam. Barry werkte onder andere voor Basiliek in Harder...

Lunch Lunchroom
MAMS coffee & more bestaat 1 jaar

31 augustus 2016 viert MAMS coffee & more uit Arnhem alweer haar 1 jarig bestaan. In 2015 opende de 39 jarige ondernemer, Wim van der Poel, de deuren van een nieuw horecaconcept aan het Willemsplein in Arnhem. Op de vraag of MAMS een keten is, is het antwoord steevast 'ja!', maar met de ...

Diner Achtergronden
Uniek pop-up restaurant in de Betuwe

Een prachtige entourage tussen de wijnranken, wijnen van het Betuws Wijndomein en de 'keuken' van Catering Oud London uit Zeist; dat zijn de ingrediënten voor een bijzondere beleving: het Domein Diner. Centraal gelegen in het mooie Betuws landschap, te midden van Oranjestad Buren, Gl...

Culinair Internationaal
Culinair Peru blijft ontwikkelen

Met de culinaire route ‘Ruta de la Quinua’ in aantocht, diverse culinaire onderscheidingen en drie noteringen in de ‘Top 50 Beste Restaurants Ter Wereld’, waaronder een top vier notering voor Restaurant Central in Lima, wordt Peru geroemd om haar smaakvolle en uitgebreide keu...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: