Laat uw brigade zien in Lunchroom!

30 mei 2012 |
Laat uw brigade zien in Lunchroom!<

Voor de speciale editie ‘Lunchroom 12,5 jaar’ is de redactie op zoek naar de leukste lunchroomteams van Nederland. U heeft nog drie dagen om een foto te sturen.

Heeft u een bijzonder, leuk, gezellig, hardwerkend team waarop u uitermate trots bent? Maak dan een foto (in hoge resolutie!) van uw ploeg, schrijf op waarom u blij bent met uw team en stuur het geheel naar "redactie@uitgeverijps.nl"
Op de foto: het team van lunchroom Dokkaffee in Rotterdam. Lees "hier":http://www.lunchroom.nl/bladen.html het interview met Laurens van Beek over zijn onderneming.

Overig nieuws

Regelgeving Amsterdam Horeca
Amsterdamse horeca mag terrassen uitbreiden bij tropisch weer

Het tropische weer is zeker voor Amsterdamse horecaondernemers een uitkomst. Normaal mag er bijna niets in de hoofdstad, maar met dit buitengewoon hete weer mogen de terrassen in het centrum 'uitwaaieren'. Cafés, restaurants, lunchrooms en hotels mogen meer tafels en stoelen neerzette...

Achtergronden Restaurant
Barry Hamstra neemt restaurant Tollius over

Chef-kok Barry Hamstra heeft per 1 juli restaurant Tollius in Amersfoort overgenomen, nadat het bedrijf 23 jaar onder leiding van Peter Gertenbach en Caroline van der Vlies heeft gestaan. 'Tollius restaurant en catering' is de nieuwe naam. Barry werkte onder andere voor Basiliek in Harder...

Lunch Lunchroom
MAMS coffee & more bestaat 1 jaar

31 augustus 2016 viert MAMS coffee & more uit Arnhem alweer haar 1 jarig bestaan. In 2015 opende de 39 jarige ondernemer, Wim van der Poel, de deuren van een nieuw horecaconcept aan het Willemsplein in Arnhem. Op de vraag of MAMS een keten is, is het antwoord steevast 'ja!', maar met de ...

Diner Achtergronden
Uniek pop-up restaurant in de Betuwe

Een prachtige entourage tussen de wijnranken, wijnen van het Betuws Wijndomein en de 'keuken' van Catering Oud London uit Zeist; dat zijn de ingrediënten voor een bijzondere beleving: het Domein Diner. Centraal gelegen in het mooie Betuws landschap, te midden van Oranjestad Buren, Gl...

Culinair Internationaal
Culinair Peru blijft ontwikkelen

Met de culinaire route ‘Ruta de la Quinua’ in aantocht, diverse culinaire onderscheidingen en drie noteringen in de ‘Top 50 Beste Restaurants Ter Wereld’, waaronder een top vier notering voor Restaurant Central in Lima, wordt Peru geroemd om haar smaakvolle en uitgebreide keu...

Horeca
Friese horecabedrijven op muzikale manier duurzaam

Op 29 augustus presenteren Syb van der Ploeg en Piter Wilkens hun eerste single en clip met als thema duurzaamheid; ‘Jou it troch’. Zij geven in Hotel Restaurant Iesicht te Oudega (Sm.) ook een toelichting op het plan voor de Grien 10 Muzyk Toer van de stichting JIT. In het kader van de ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: