Starbucks; nu ook langs de snelweg

23 april 2012 |
Starbucks; nu ook langs de snelweg<

Starbucks Coffee Store opent op 9 mei haar eerste vestiging langs de Nederlandse snelweg. In samenwerking met Autogrill komt de koffiezaak in de AC de Meern.

Eerste project
De vernieuwingen van de AC locatie in De Meern zijn bijna afgerond. Op 9 mei hoopt Starbucks haar eerste koffie specialiteiten te verkopen. Dit project is een eerste start van samenwerking tussen Autogrill Nederland en Starbucks.

Myrtille Vromans

Overig nieuws

Culinair
Betaalbare verduurzaming met salades en sauzen van Fano

Werden begin dit jaar de verbeterde Fano pastasalades geïntroduceerd, nu is nagenoeg het complete assortiment salades en sauzen onder handen genomen. Voortaan bevatten Fano salades en sauzen duurzame ingrediënten zoals MSC-vis en Beter Leven vlees en uitsluitend natuurlijke kleur- en smaak...

Diner Opening
Alan & Pim’s opent ook kippenhotspot in Scheveningen

Naast Rotterdam heeft Kiprestaurant Alan & Pim’s nu ook een vestiging in Scheveningen. Dus ook daar kunnen ze nu van de belachelijk lekkere kippetjes van vriendenduo Alan Oosterveen en Pim Bakker genieten. Hun geheim? De kippen van Alan & Pim’s worden ingewreven met een glutenvri...

Diner Opening
Dorpsbakker opent pop-up-restaurant

Dorpsbakker Fleddérus in Hooghalen komt met een nieuw concept. Eén keer per maand veranderen de serre en winkel in een pop-up-restaurant. Vanaf 8 oktober 2016 tot en met 11 maart 2017 kunnen de gasten iedere tweede zaterdagavond van de maand genieten van een uitgebreid diner. Er is ple...

Awards Internationaal Michelin
Chinees restaurant krijgt ster en moet direct sluiten

Er zijn al niet zoveel restaurants met een Michelinster in China, en als zo'n zaak dan binnen een dag na het toekennen van de ster dicht moet, zijn de druiven wel erg zuur. Het restaurant bleek niet over de juiste vergunningen te beschikken. Het restaurant The Taian Table opende in april en b...

Events Culinair
Sterrenchefs koken in pop-up restaurant op BBB Maastricht

Sterrenchefs Sang-Hoon Degeimbre* en Soenil Bahadoer* koken in oktober in Maastricht. De organisatie van BBB Maastricht en Folie Culinaire heeft hen bereid gevonden om in pop-up restaurant The Tent in MECC Maastricht een proeve van hun kunnen te tonen. Bezoekers kunnen genieten van een drie gangen ...

Economie Horeca
Het vinden van personeel is niet zo'n groot probleem binnen de horeca

Het tekort aan gekwalificeerd personeel loopt op, zo becijferde het CBS. Voor de horeca blijkt dit nog mee te vallen, zoals je ziet in de tabel op deze webpagina. Ondernemers ondervinden steeds minder vaak belemmeringen voor hun bedrijfsvoering. Aan het begin van het derde kwartaal gaf ruim de hel...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: