Nieuwste editie van Lunchroom

5 november 2013
Nieuwste editie van Lunchroom

Heeft u hem al gezien? De nieuwste editie van uw vakblad Lunchroom is uitgekomen. Niet ontvangen? "Download hem dan gratis":http://www.lunchroom.nl/blad/104/ op de website en wees op de hoogte van alle ontwikkelingen
en trends in uw lunchroombranche.

*Lunchroomformule*
Brasserie Zoet & Hartig in Renesse vertelt 'Het lunchroomverhaal, maar dan een stap verder'. Geld verdienen en ondernemen. Met zijn 17 jaar ervaring in de detailhandel weet George Witte, eigenaar van brasserie Zoet & Hartig in Renesse, als geen ander hoe belangrijk dat is. Drie jaar geleden nam hij de bakkerij annex lunchroom over. Zijn plan? “Ik ben nu bezig om de lunchroom om te vormen naar een brasserie. Dit is het concept dat werkt en waarvan ik kan leven. Op deze vierkante meters moet ik het verdienen. Op de tafels moet het gebeuren.” Dus: geld verdienen en ondernemen.

*“Zou het de jury zijn?”*
Hoe is het met de vijf kanshebbers voor het Lekkerste Lunchroombroodje 2013? Een update van de finalisten, in afwachting van het anonieme bezoek van de jury. Lees het in de nieuwste editie. Donderdag 7 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

*Columns*
De columnisten delen ook in deze editie hun expertise met u. Lees het verhaal van Wilco Admiraal en Pieter Punter over de ontwikkelingen in de gastvrijheidsbranche.

*Downloaden edities*
Alle edities van Lunchroom staan online en kunt u "gratis downloaden.":http://www.lunchroom.nl/bladen.html Wilt u inspiratie opdoen of een thema artikel uit een eerdere editie lezen? Of wat dacht u van nieuwe recepten voor uw menukaart of een indruk van de nieuwste innovaties in de rubriek Kort Nieuws? Download gratis de edities. "Vakblad Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/bladen.html helpt u met nog beter ondernemen.

Overig nieuws