Interview oud-winnaars: De Koffiepot

11 augustus 2015
Interview oud-winnaars: De Koffiepot

Nog drie weken tot de inzendtermijn van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje 2015! Speciaal hiervoor kun je de komende weken exclusieve
interviews lezen met de vier oud-winnaars van deze wedstrijd. We trappen af met Eric Meertens van De Koffiepot uit Hardenberg die "vorig jaar":http://www.lunchroom.nl/?q=koffiepot&x=zoeken het Lekkerste Lunchroombroodje won.

*Flinke omzetstijging*
Wat duidelijk naar voren komt is de flinke omzetstijging die De Koffiepot vlak na de wedstrijd had én nu nog steeds heeft. In de eerste drie weken na het winnen van het Lekkerste Lunchroombroodje 2014 behaalde de lunchroom 60% meer omzet in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Eigenaar Eric Meertens: "In november is het normaal erg rustig, maar nu moesten we alle zeilen bijzetten. Mensen kwamen overal vandaan om het broodje te proeven."

*RTL4*
Maar ook nu, bijna een jaar later, heeft De Koffiepot nog profijt van de wedstrijd. "Zelfs nu merken we nog dat de omzet hoger is dan dezelfde periode vorig jaar en het jaar daarvoor", aldus Eric Meertens. Daarnaast werd de lunchroom onlangs benaderd door het RTL4-programma 'Tips & Travel' voor een reportage.

*Bevestiging*
Eric adviseert daarom iedereen om mee te doen met de wedstrijd. "Wij twijfelden in het begin of we wel mee moesten doen, maar uiteindelijk besloten we ervoor te gaan. We hebben onze kok uitgedaagd om een nieuw broodje samen te stellen en die ging er meteen enthousiast mee aan de slag. Dat we genomineerd werden en uiteindelijk wonnen, was voor ons een bevestiging dat we echt op de goede weg zaten. Doe je het goed? Doe dan zeker mee!"

*Wees actief*
De eigenaar van De Koffiepot heeft nog een laatste advies aan de deelnemers: wees actief in de media. "Wij hebben vanaf het begin in de regionale media aangeprezen dat we genomineerd waren voor het Lekkerste Lunchroombroodje. Vanaf hier hebben we het steeds verder uitgebouwd en is het balletje vanzelf gaan rollen, waardoor nu zelfs de landelijke media het hebben opgepakt."

Lees "hier":http://www.lunchroom.nl/?q=interview+oud-winnaars&x=zoeken de interviews met de andere oud-winnaars!

~Mirte Bouman~

Overig nieuws