Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Personeel
  • Ondernemen in...
  • Lekkerste Lunchroombroodje
  • Ondernemen
  • Nieuwe lunchrooms
  • Columns
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: De keuken van Thijs

Het Lekkerste Lunchroombroodje 2022: genomineerde nummer 2
7 oktober 2022 • Nieuws

Het Lekkerste Lunchroombroodje 2022: genomineerde nummer 2

Vol trots presenteren we je de tweede genomineerde voor de award van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2022. Dit is het Broodje B...

Column Thijs Rullens: Liever tijdloos
19 december 2018 • Nieuws

Column Thijs Rullens: Liever tijdloos

Er komt steeds meer horeca bij in de Randstad. Nieuwe concepten rijzen de pan uit. De afgelopen jaren zien we dat vooral restaurants met é&eacu...

Interview: Utrechtse lunchroom gaat helemaal voor ontbijt
24 juli 2018 • Nieuws

Interview: Utrechtse lunchroom gaat helemaal voor ontbijt

Aan de Biltstraat in Utrecht vind je  lunchroom ‘De keuken van Thijs’. Eigenaar Thijs Rullens is een oude bekende, want in december 2...

Club sandwich Thijs
1 januari 2016 • Nieuws

Club sandwich Thijs

Club sandwich Thijs van De keuken van Thijs, Utrecht Ingrediënten  drie biologische boterhammen rucola gerookte biologische runder-rib...

Ga op pad met je keuken!
1 oktober 2015 • Nieuws

Ga op pad met je keuken!

De foodtruck festivals schieten als paddenstoelen uit de grond en de gemeente Amsterdam is afgelopen zomer ook al begonnen met een pilot voor foodtru...

Wij cateren bij 300 bedrijven!
14 januari 2015 • Nieuws

Wij cateren bij 300 bedrijven!

De Biltstraat in Utrecht is een van de eerste straten in Nederland die werd bestraat. Deze weg werd Biltse Steenstraat genoemd en rond deze straat on...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Wereldkampioen Lukas Podolski brengt zijn döner-concept voor het eerst naar Nederland
Opening 24 april 2025

Wereldkampioen Lukas Podolski brengt zijn döner-concept voor het eerst naar Nederland

Robèrt van Beckhoven nu ook SVH Meesterijsbereider
Ondernemen 27 mei 2025

Robèrt van Beckhoven nu ook SVH Meesterijsbereider

Dudok kijkt verder dan het scherm: "Dat chocoladekrulletje kost meer dan je denkt"
groots ondernemen Interview 16 mei 2025

Dudok kijkt verder dan het scherm: "Dat chocoladekrulletje kost meer dan je denkt"

Peeze koffie voegt zich bij Coffee Growth Group
koffie Overname Economie 26 mei 2025

Peeze koffie voegt zich bij Coffee Growth Group

Maksut Askar* opent dit weekend 'O Anatolian cafe & bakery' in museum
Events Michelin Opening 15 mei 2025

Maksut Askar* opent dit weekend 'O Anatolian cafe & bakery' in museum

Meest gelezen deze week

Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg
Opening 13 juni 2025

Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg

Wereldkampioen Lukas Podolski brengt zijn döner-concept voor het eerst naar Nederland
Opening 24 april 2025

Wereldkampioen Lukas Podolski brengt zijn döner-concept voor het eerst naar Nederland

Investeren in... menukaarten
Investeren in... 9 juni 2025

Investeren in... menukaarten

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen
Economie 13 juni 2025

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen

Blond&Brown lanceert franchiseformule in samenwerking met The Franchise Club
Opening Franchiseketen 5 juni 2025

Blond&Brown lanceert franchiseformule in samenwerking met The Franchise Club

Uitgelicht

Investeren in... menukaarten
Investeren in... 9 juni 2025

Investeren in... menukaarten

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Faillissementsgraad mei 2025 het hoogst in de horeca
Economie Ondernemen 12 juni 2025

Faillissementsgraad mei 2025 het hoogst in de horeca

In mei zijn, voor zittingsdagen gecorrigeerd, in totaal 352 bedrijven failliet verklaard, meldt het CBS. Dat zijn 8 meer faillissementen dan in dezelf...

Van gast naar bagelbaas: een nieuw hoofdstuk in het Schunck-gebouw
Personalia Ondernemen Franchiseketen 12 juni 2025

Van gast naar bagelbaas: een nieuw hoofdstuk in het Schunck-gebouw

Soms loop je ergens naar binnen en weet je: dit klopt. Voor Jasper Sirre gebeurde dat in de Bagels & Beans in het Schunck-gebouw in Heerlen. Wat b...

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen
Economie 13 juni 2025

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen

Stef Driessen, sector banker Leisure bij ABN AMRO, sprak met een Belgische zakenpartner sprak over de lunch. “Het zette mij aan het denken&rdquo...

Nespresso benoemt Saskia van Wees tot commercieel directeur B2B
Personalia 13 juni 2025

Nespresso benoemt Saskia van Wees tot commercieel directeur B2B

Nespresso heeft Saskia van Wees benoemd als Commercieel Directeur B2B. In deze rol geeft zij leiding aan de B2B-divisie van Nespresso Nederl...

Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg
Opening 13 juni 2025

Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg

Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg. Met deze gloednieuwe winkel krijgt het winkelcentrum er een warme e...

Video's

Schrijf je in en win!

Schrijf je in en win!

MOOCA in Hoofddorp heeft Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2024

MOOCA in Hoofddorp heeft Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2024

9 Gezellige recepten die perfect zijn voor de herfst

9 Gezellige recepten die perfect zijn voor de herfst

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland - Promo 2024

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland - Promo 2024

Playlist: Uitreikingen 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'

Playlist: Uitreikingen 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'

Sponsored Content

Investeren in... horecaovens
Investeren in... Branded Content 9 december 2024

Investeren in... horecaovens

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Investeren in... horecaservies
Investeren in... Branded Content 25 november 2024

Investeren in... horecaservies

In de horeca is tafelaankleding en het uitgeven van gerechten steeds meer een essentieel onderdeel van de beleving voor de gast. Maar hoe zorg je ervo...

MENUKIEZEN.NL: Mijn oplossing voor efficiëntere keukenplanning en communicatie bij grotere groepen gasten
Branded Content 31 oktober 2024

MENUKIEZEN.NL: Mijn oplossing voor efficiëntere keukenplanning en communicatie bij grotere groepen gasten

Hallo chefs, managers en lunchroomeigenaren. Ik ben Erwin (38), een handige ondernemer en ik run samen met mijn vrouw Brasserie de Fuut in Veenendaal....

Bagels & Beans organiseert Expeditie Bagels & Beans voor potentiële bagelbazen
Events Branded Content 29 oktober 2024

Bagels & Beans organiseert Expeditie Bagels & Beans voor potentiële bagelbazen

Geïnteresseerd in het ondernemerschap en nieuwsgierig naar het leven als franchiseondernemer? Op 18 en 20 november organiseert Bagels & Beans...

Gastvrij Rotterdam 2024 breekt opnieuw alle records
Events Branded Content 26 september 2024

Gastvrij Rotterdam 2024 breekt opnieuw alle records

Met vijf volle beurshallen en een recordaantal bezoekers was de elfde editie van Gastvrij Rotterdam grootser dan ooit. Robert Melaard, managing direct...

Inschrijving Horecava Awards geopend: "We gaan het helemaal anders doen!"
Events Awards Branded Content 28 augustus 2024

Inschrijving Horecava Awards geopend: "We gaan het helemaal anders doen!"

De Horecava Awards keren in 2025 terug met een fris en vernieuwd format! Vanaf nu maken deelnemers kans op de Horecava Innovation Award, Horecava Sust...

Bakkersvak & IJs-Vak speelt in op workshop behoefte: Introductie van Contentpleinen
Events Branded Content 5 augustus 2024

Bakkersvak & IJs-Vak speelt in op workshop behoefte: Introductie van Contentpleinen

"Bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en patissiers staan erom bekend om te leren door te doen", meldt het evenement. Het was voor de organisatie dan o...

EcoTapwater: Duurzaam alternatief voor gebotteld water met een mooie boodschap
Branded Content 1 juli 2024

EcoTapwater: Duurzaam alternatief voor gebotteld water met een mooie boodschap

EcoTapwater, een innovatieve benadering van waterconsumptie, heeft zijn weg inmiddels al vele jaren gevonden naar de horeca en zakelijke dienstverleni...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • De RestaurantKrant
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite