7 redenen waarom je deel moet nemen aan het Lekkerste Lunchroombroodje

Auteur: Redactie
7 redenen waarom je deel moet nemen aan het Lekkerste Lunchroombroodje

Als ondernemer van een lunchroom of dagzaak weet je dat het aanbod van smakelijke en unieke gerechten belangrijk is om gasten te verrassen. Het is dan ook essentieel om jezelf te onderscheiden van de concurrenten, bijvoorbeeld door het winnen van een award.

De award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland bestaat sinds 2011. Ook dit jaar kun je je favoriete broodje insturen. Meedoen aan een wedstrijd biedt voordelen! Van het aantrekken van nieuwe gasten, tot het verhogen van je omzet en het vergroten van je naamsbekendheid; we zetten alle voordelen voor je op een rij. Laat je jouw lunchroom schitteren met het lekkerste broodje van Nederland?

De 7 redenen:

Zichtbaarheid en publiciteit
Deelnemen aan een wedstrijd leidt tot verhoogde zichtbaarheid van jouw lunchroom. Wanneer je wint, of zelfs alleen al genomineerd wordt, kan jouw aanmelding leiden tot positieve publiciteit op sociale media.

Marketingmogelijkheden
Naast zichtbaarheid op sociale media kun je jouw deelname ook zelf gebruiken in je marketingcampagnes. Benadruk jouw onderscheidend vermogen om gasten aan te trekken die waarde hechten aan kwaliteit. Houd je gasten op de hoogte van je deelname, je (eventuele) nominatie en misschien zelfs het winnen van de award.

Innovatie en verbetering
Je deelname aan Het Lekkerste Lunchroombroodje kan een stimulerend effect hebben op jou en je chef om nieuwe broodjes te ontwikkelen. Je kunt een klassieker van je menukaart aanmelden, maar natuurlijk ook jouw nieuwste creatie. Ook kan de feedback van gasten en juryleden je helpen om het broodje te verbeteren! Als jouw broodje eind oktober 2024 wordt genomineerd voor de award, komt onze vakjury onaangekondigd langs om jouw trots te proeven.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling
Wedstrijden zijn niet alleen goed voor je zichtbaarheid of marketing, maar ook voor je vaardigheden. Een wedstrijd daagt je uit om je vaardigheden te verbeteren en biedt de kans om te leren van je ervaringen.

Motivatie voor het team
Deelname aan een wedstrijd als Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland motiveert het team en maakt het trots. Nunzio Daluiso, de gelukkige winnaar van 2023, deelt deze trots met zijn team. “Fantastisch, ik ben ontzettend trots op het team! Het waren spannende dagen, ik durfde het niet te geloven.” Het gezamenlijke doel om op hoog niveau te presteren kan de passie en band in jouw team versterken.

Erkenning
Het winnen van een wedstrijd, of zelfs alleen een nominatie, vergroot de erkenning van jouw lunchroom of dagzaak. Het kan dienen als een kwaliteitsstempel en versterkt het vertrouwen van gasten.

Nieuw personeel
De erkenning die je ontvangt na een nominatie of het winnen van een award motiveert werkzoekenden om bij jou te komen werken. Je bent een genomineerde, een winnaar! Mensen werken graag bij een succesvolle zaak.

Hoe doe je mee?

Stuur een e-mail naar redactie@uitgeverijps.nl en vermeld daarin het volgende:

·         De naam van het broodje.

·         Een of meerdere rechtenvrije foto's van het broodje.

·         Een lijst van de ingrediënten.

·         De bereidingswijze.

·         De prijs van het broodje.

·         De naam van de Lunchroom en contactpersoon.

De prijs bestaat uit een oorkonde, een schaal, champagne, bloemen, media-aandacht en eeuwige roem. Daarnaast wordt er op de website Lunchroom.nl en op sociale media uitgebreid aandacht besteed aan de winnaar en zijn/haar creatie.

Voor het wedstrijdreglement verwijzen we je graag naar deze pagina.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws