Adverteren?
Hospitality Management
Nederlands
  • Nieuws
  • Dossiers
  • Agenda
  • Whitepapers
  • Tools
  • Contact
Categorieën
  • Personeel
  • Ondernemen in...
  • Lekkerste Lunchroombroodje
  • Ondernemen
  • Nieuwe lunchrooms
  • Columns
  • Groots ondernemen

Je hebt gezocht op: Geldermalsen

7 jaar geleden in Lunchroom: Lunchroom Old West, Geldermalsen
2 juli 2021 • Nieuws

7 jaar geleden in Lunchroom: Lunchroom Old West, Geldermalsen

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interv...

Uniek pop-up restaurant in de Betuwe
25 augustus 2016 • Nieuws

Uniek pop-up restaurant in de Betuwe

Een prachtige entourage tussen de wijnranken, wijnen van het Betuws Wijndomein en de 'keuken' van Catering Oud London uit Zeist; dat zijn...

Van supermarktwagen naar lunchroom
4 juli 2014 • Nieuws

Van supermarktwagen naar lunchroom

Ronny Versteegh is eigenaar van Lunchroom Old West in Geldermalsen en typeert het succes van de lunchroombranche op een nuchtere manier: “Bij mi...

De Nederlandse aardbei is er weer
23 april 2014 • Nieuws

De Nederlandse aardbei is er weer

De derde dinsdag van april staat traditioneel in het teken van de opening van het aardbeienseizoen. Verwen uw gast daarom met deze traktatie van eigen...

Nieuwe Hema met lunchroom
24 november 2008 • Nieuws

Nieuwe Hema met lunchroom

De Hema in Tiel kan begin volgend jaar aan de slag met de verbouwing en modernisering van de winkel. Begin november presenteerde ondernemer Janjan Men...

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

Meest gelezen deze maand

Wereldkampioen Lukas Podolski brengt zijn döner-concept voor het eerst naar Nederland
Opening 24 april 2025

Wereldkampioen Lukas Podolski brengt zijn döner-concept voor het eerst naar Nederland

Robèrt van Beckhoven nu ook SVH Meesterijsbereider
Ondernemen 27 mei 2025

Robèrt van Beckhoven nu ook SVH Meesterijsbereider

Dudok kijkt verder dan het scherm: "Dat chocoladekrulletje kost meer dan je denkt"
groots ondernemen Interview 16 mei 2025

Dudok kijkt verder dan het scherm: "Dat chocoladekrulletje kost meer dan je denkt"

Peeze koffie voegt zich bij Coffee Growth Group
koffie Overname Economie 26 mei 2025

Peeze koffie voegt zich bij Coffee Growth Group

Maksut Askar* opent dit weekend 'O Anatolian cafe & bakery' in museum
Events Michelin Opening 15 mei 2025

Maksut Askar* opent dit weekend 'O Anatolian cafe & bakery' in museum

Meest gelezen deze week

Wereldkampioen Lukas Podolski brengt zijn döner-concept voor het eerst naar Nederland
Opening 24 april 2025

Wereldkampioen Lukas Podolski brengt zijn döner-concept voor het eerst naar Nederland

Investeren in... menukaarten
Investeren in... 9 juni 2025

Investeren in... menukaarten

Blond&Brown lanceert franchiseformule in samenwerking met The Franchise Club
Opening Franchiseketen 5 juni 2025

Blond&Brown lanceert franchiseformule in samenwerking met The Franchise Club

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen
Economie 13 juni 2025

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen

Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg
Opening 13 juni 2025

Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg

Uitgelicht

Investeren in... menukaarten
Investeren in... 9 juni 2025

Investeren in... menukaarten

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Faillissementsgraad mei 2025 het hoogst in de horeca
Economie Ondernemen 12 juni 2025

Faillissementsgraad mei 2025 het hoogst in de horeca

In mei zijn, voor zittingsdagen gecorrigeerd, in totaal 352 bedrijven failliet verklaard, meldt het CBS. Dat zijn 8 meer faillissementen dan in dezelf...

Van gast naar bagelbaas: een nieuw hoofdstuk in het Schunck-gebouw
Personalia Ondernemen Franchiseketen 12 juni 2025

Van gast naar bagelbaas: een nieuw hoofdstuk in het Schunck-gebouw

Soms loop je ergens naar binnen en weet je: dit klopt. Voor Jasper Sirre gebeurde dat in de Bagels & Beans in het Schunck-gebouw in Heerlen. Wat b...

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen
Economie 13 juni 2025

Bourgondische Lunchindex: de lunchcultuur in de Lage Landen

Stef Driessen, sector banker Leisure bij ABN AMRO, sprak met een Belgische zakenpartner sprak over de lunch. “Het zette mij aan het denken&rdquo...

Nespresso benoemt Saskia van Wees tot commercieel directeur B2B
Personalia 13 juni 2025

Nespresso benoemt Saskia van Wees tot commercieel directeur B2B

Nespresso heeft Saskia van Wees benoemd als Commercieel Directeur B2B. In deze rol geeft zij leiding aan de B2B-divisie van Nespresso Nederl...

Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg
Opening 13 juni 2025

Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg

Bakker Bart opent voor het eerst haar deuren in het winkelcentrum Kronenburg. Met deze gloednieuwe winkel krijgt het winkelcentrum er een warme e...

Video's

Schrijf je in en win!

Schrijf je in en win!

MOOCA in Hoofddorp heeft Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2024

MOOCA in Hoofddorp heeft Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2024

9 Gezellige recepten die perfect zijn voor de herfst

9 Gezellige recepten die perfect zijn voor de herfst

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland - Promo 2024

Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland - Promo 2024

Playlist: Uitreikingen 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'

Playlist: Uitreikingen 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'

Sponsored Content

Investeren in... horecaovens
Investeren in... Branded Content 9 december 2024

Investeren in... horecaovens

Horecaondernemers staan voor de uitdaging om de juiste keuzes te maken in hun investeringen. In de reeks ‘Investeren in…’ helpen we...

Investeren in... horecaservies
Investeren in... Branded Content 25 november 2024

Investeren in... horecaservies

In de horeca is tafelaankleding en het uitgeven van gerechten steeds meer een essentieel onderdeel van de beleving voor de gast. Maar hoe zorg je ervo...

MENUKIEZEN.NL: Mijn oplossing voor efficiëntere keukenplanning en communicatie bij grotere groepen gasten
Branded Content 31 oktober 2024

MENUKIEZEN.NL: Mijn oplossing voor efficiëntere keukenplanning en communicatie bij grotere groepen gasten

Hallo chefs, managers en lunchroomeigenaren. Ik ben Erwin (38), een handige ondernemer en ik run samen met mijn vrouw Brasserie de Fuut in Veenendaal....

Bagels & Beans organiseert Expeditie Bagels & Beans voor potentiële bagelbazen
Events Branded Content 29 oktober 2024

Bagels & Beans organiseert Expeditie Bagels & Beans voor potentiële bagelbazen

Geïnteresseerd in het ondernemerschap en nieuwsgierig naar het leven als franchiseondernemer? Op 18 en 20 november organiseert Bagels & Beans...

Gastvrij Rotterdam 2024 breekt opnieuw alle records
Events Branded Content 26 september 2024

Gastvrij Rotterdam 2024 breekt opnieuw alle records

Met vijf volle beurshallen en een recordaantal bezoekers was de elfde editie van Gastvrij Rotterdam grootser dan ooit. Robert Melaard, managing direct...

Inschrijving Horecava Awards geopend: "We gaan het helemaal anders doen!"
Events Awards Branded Content 28 augustus 2024

Inschrijving Horecava Awards geopend: "We gaan het helemaal anders doen!"

De Horecava Awards keren in 2025 terug met een fris en vernieuwd format! Vanaf nu maken deelnemers kans op de Horecava Innovation Award, Horecava Sust...

Bakkersvak & IJs-Vak speelt in op workshop behoefte: Introductie van Contentpleinen
Events Branded Content 5 augustus 2024

Bakkersvak & IJs-Vak speelt in op workshop behoefte: Introductie van Contentpleinen

"Bakkers, chocolatiers, ijsbereiders en patissiers staan erom bekend om te leren door te doen", meldt het evenement. Het was voor de organisatie dan o...

EcoTapwater: Duurzaam alternatief voor gebotteld water met een mooie boodschap
Branded Content 1 juli 2024

EcoTapwater: Duurzaam alternatief voor gebotteld water met een mooie boodschap

EcoTapwater, een innovatieve benadering van waterconsumptie, heeft zijn weg inmiddels al vele jaren gevonden naar de horeca en zakelijke dienstverleni...

Agenda

22 sep.

Gastvrij Rotterdam 2025

12 jan.

Horecava 2026

09 feb.

HorecaEvenTT 2026

Bekijk alle data
Andere titels
  • Hospitality Management
  • De RestaurantKrant
  • De CaféKrant
  • Bed & Breakfast
Informatie
  • Privacy Statement
  • Vragen
  • Disclaimer
  • Algemene voorwaarden
Account
  • Adverteren
Volg ons op...
  • Instagram
  • Twitter
  • Facebook

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Één keer per week alle updates

  • logo
  • © 2025-Uitgeverij PS
  • Privacy Statement
  • Website door Topsite