Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Wat is oranje wijn?

Dit is wel een heel duur wijntje!

Gast betaalt per ongeluk 3800 euro voor een glas wijn

Trend: rode wijn kun je prima koelen

Leg de rode wijn maar in de koelkast 

Interview: 'Van alleen een lunchroom kun je toch niet leven?'

Dit is de goede drinktemperatuur voor rode wijn

Goedkope wijn van de Lidl één van de beste ter wereld

Limburg heeft eerste Nederlandse streekwijn

Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen

Felix Huisken geslaagd voor zijn Meesterproef

Deze Nederlandse wijn verrast wijnkenners

Interview: Joost Labadie, Subway

'Verboden' Spaanse blauwe wijn is hit in Amerika

Slecht nieuws: wijn wordt echt duurder volgend jaar

Duurdere wijn smaakt echt beter

Fontein met gratis wijn in Italië

Slecht oogstjaar zorgt voor minder flessen Nederlandse wijn

Dramatische terugval productie Franse wijnen

Opwarming van aarde is bedreiging voor wijnproductie

Interview Dimitri Roels, Vlaamsch Broodhuys: Brood eten op sterrenniveau

Nationaal Bieronderzoek: speciaalbier met minder alcohol nieuwe smaakmaker

Aandacht voor wijn bij horecaopleidingen verschilt sterk

Rosés, champagnes en mousserende wijnen van het jaar bekendgemaakt

Nederlandse wijn wordt steeds beter

Dit is waarom de wijn duurder wordt...

Minder wijn geproduceerd in 2016

Voorjaarswijnen: Het terrasseizoen is geopend!

Witte wijn wint aan populariteit

Onderzoeker ontwerpt wijnfles die niet morst

Video: Zwolse horeca inspireert!

De 7 wijnregels en de psychologie achter de huiswijn

Biologische wijn scoort beter op smaak dan gewone

Wijn: eigentijdse Italiaanse wijnen met een goede marge

Wijntje bij de kapper? Van de VVD mag het

Titel Meester Wijn & Spijs '16 voor 'Eindeloos'

Innovatieve wijn-app binnenkort op de markt

Makro stopt met meeste webwinkels

Wijnbar geopend in Citymall Almere

Warsteiner lanceert nieuw speciaalbier

Robèr Willemsen is nieuwe voorzitter KHN

Franse wijngaarden lijden onder hagel

Ontdek de 7 theedrinktrends

Festival DORST trekt ruim 12.500 bezoekers

Opening restaurant en foodbar in Muiderberg

In deze 10 steden is alcohol het goedkoopst

Bijzonder evenement van ijsmaker en restaurateur

Haagse koffiebar lanceert picknickbox

Blurring-ondernemer op de vinger getikt

Verbouwing van 150.000 euro door blurring-wetgeving

Wat aten de Egyptenaren eigenlijk?

Boompjes heropent als eventlocatie

Nieuw horecaconcept in Doetinchem

Voorselectie NK Oestersteken in Villa Westend

Gaat 500 euro-biljet verdwijnen?

Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem

Pop-up proeflokaal De Swarte Leeuw is weer open

Mogelijk La Place in winkelcentrum Utrecht

Vista restaurant en food bar opent deuren

Nederlanders drinken minder wijn

Alcoholrichtlijnen verschillen sterk per land

Jongeren positief over leeftijdsgrens alcohol

Brasserie Beekink & Co geopend in Den Haag

Bierprofessor: er zijn teveel bierstijlen

Café Ter Marsch opent deuren

Bijna 8.000 bezoekers Horeca & Food Inspiratie Venray

Festival DORST trekt langs enkele steden

Vlaamse klassieker: Luikse salade

Nederland waterland

'Zo. Nu eerst een Bavaria' succesvol verdedigd

Frans wijnjaar 2015: meer oogst van topkwaliteit

Spaanse wijnen populairder dan Franse

Toch geen La Place in Alphen aan den Rijn

West-Indisch Huis verwelkomt horeca

Foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt uit

Nieuw restaurant met dutch food concept

Restaurant Yoepz opent in Amsterdam

7 misverstanden over mosselen

Jumbo koopt La Place

Broodjeszaak Sal Meijer leeft voort

Paling toch niet met uitsterven bedreigd?

Prachtige food foto's in nieuw boek

Makro richt zich meer op horecaondernemers

Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam

Peter Klosse ontkracht wildfabelen

De Horeca 100 van 2015

Tegen de HEMA kun je niet op

Column: Dodelijke frikadellen

Minder regels voor Haagse terrassen

'Nederlandse lunchcultuur bestaat niet'

STAN&CO Arnhem geopend

Nominaties Horecava Innovation Awards bekend

Brasserie Brut presenteert ice dome

Heel Nederland geschikt voor wijnteelt

Nieuwe foodcourt: Yada Yada Market

Dit zijn de perfecte hoeveelheden wijn

60 jaar Horecava met winactie gevierd

Restaurant wereldmuseum heeft beste wijn

Alcohol in lunchrooms in opkomst

Restaurant Karakter serveert Griekse wijn

Restaurant Hotel New York opent deuren

Franse cuisine in Amerikaanse huiskamers

Horeca staat voor uitdaging

Nieuw: de tunasteak burger

Nieuwe meestertitel in de horeca?

Manuela de Munck wint NK Oestersteken

Eerste paal voor Vista restaurant & food bar

Gastvrij Rotterdam bijna van start

Hardenberg als culinair middelpunt

Hollandse Nieuwe

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Wijnproeven met topsommelier

Culinair event 'Mosselen in de Oude Haven'

La Place komt met wijnbar en avondhoreca

Starbucks gaat verder met bier en wijn

In de rij voor wijngaard Amsterdam

Nieuw platform voor thuiskoks: AirDnD

Duurste wijn ter wereld: €14.000

Eigen wijngaard voor Amsterdam

Gastvrouw Yf leidt jonge garde op

Deze horecaondernemers staan op De Pier

Osteria Vicini is een prachtige huiskamer

Amsterdam weer duurste terrasstad

Mooie nieuwe horecahotspot in Leiden

Lunchroom Cappucino Rotterdam verkocht

Mosselwijn 2015: Albarino Pionero Maccerato

Gratis kraanwater tijdens Tour Utrecht

Nieuwe biergarten in Rotterdam

Ondernemers kiezen beste mosselwijn

Driegangenmenu bij muziekfestival

SVH lanceert game 'Aan de slag in de horeca'

Culi festival tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

Spanning bij NK Oestersteken

Sterrenzaken doen mee aan Culi Weken

De 20 beste inkooptips

Van lunchroom naar brasserie

CuliTip: Asperges met coquilles

Jonge ondernemers winnen 2 jaar gratis huur

Wijnbar in Montfoorts hotel

Superfood? Brainfood!

Pop-up restaurant 'Blijf Eten' geopend

Nieuw restaurant in Oegstgeest

Sommelier Ruben Kwakman's wijngeheimen

Lekker zoet: zuurvlees

Betaalt de horeca te veel btw?

Fries Food Festival op komst

Nieuw Beren eetcafé in Zoetermeer

Brasserie Engels is heropend

Kookwedstrijd op de Schelde

Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

CuliTip: Argentijnse steak met paprikasalsa

Starbucks serveert nu ook wijn en bier

Hippe hamburgerzaak in Rotterdam

Lunchen met de baas? Liever niet!

Wijn helpt vet te verbranden

Délifrance terug in Bussum

Sligro mag geen drank verkopen

Wild zwijn molesteert horecazaak (VIDEO)

De Librije verzorgt vliegtuigmaaltijden

Nieuwe lunchroom in Hillegom

Voor jou: taartrecepten

Marco van der Wijngaard beste leerling-kok

Winnaars Gouden Koksmes

Nieuw: Horeca Select tomatenpouches

Pop-up restaurant in sterrenwacht

Ischgl is culinaire hotspot

Horeca DNA neemt bedrijvenregister over

Anne & Max Utrecht geopend

Een hilarisch erotisch kookboek

Dit jaar bier bij het kerstdiner?

Katoele en Stegeman 'junior chef of the year'

De Beren eetcafé in Amersfoort

Tips voor heerlijke wildgerechten

Interview: De Koffiebranderij, Hilversum

De Koffiepot heeft lekkerste lunchroombroodje

Bah, regels...

Trattoria&Grill DUE nieuwkomer Lekker 500

Bakkerswinkel gaat ook open voor diner

Nieuwe bedrijfsleider Brasserie DrinksandBites

Wijn, noten en chocolade maken botten sterk

Franse sterrenkoks: ortolaan op menu

Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!

Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

Worst wijncafé serveert nu ook lunch

Vernieuwde Makro Vianen bijna open!

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

Laatste dag BBB en Folie Culinaire

BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

BBQ verpest door verkeerde wijn

Nieuw in lochem: Rob's Gastrobar

Imposante culinaire tentoonstelling (+video)

Begrippen in de horeca(keuken)

De vijfde genomineerde: Broodje Feel the Veal

Australiërs zijn onzeker over wijn

22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam

Wijninstituut VS verzamelt info na aardbeving

Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Alcohol is goed voor conditie

Zakelijk biologisch bestellen

Wetgeving personeel per 2015

Nijmegen weer goedkoopste terrasstad

BTW-tarieven voor dranken in de horeca

Betaalt u straks 80% belasting op onkostenvergoedingen?

Beste koffie vind je bij NIKA

UPDATE: Licentieplicht Videma

Horeca Soest groeit te hard

Bijenkorf opent nieuw horecaconcept

Hogeropgeleiden de horeca in

Culinaire academie in Twente

Smaak verandert door licht en muziek

Chefkok pleit voor gezonder menu

Complete restyling Magneet Poortugaal

Crisis voorbij voor strandhoreca

Volkorenboterham populair in Nederland

Lunchrooms in nieuw winkelgebied

Starbucks gaat bier en wijn verkopen

Sergio Herman brengt hoogstaande lunch

Brusco geeft Lambrusco imago 2.0

Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit

Tweede vestiging Meneer Smakers

Lunchroom Otten definitief weg

Dranken: hot or not in 2014

Verlangen

110 banen verdwijnen bij DE

BTW in de horeca

Blues in de lunchroom

Vanhorenbeeck Vinoloog van het Jaar

BBB Maastricht in beeld

8 tips voor een goede huiswijn

Restaurantgast eet bord niet leeg

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Interview: Gaby van Etten

Wijnkennis opdoen op de BBB

Makro organisator Drechtse borrel

Bier en spijs op Gastvrij Rotterdam

Horeca Inspiratie Hardenberg

Nieuw: wijn met een cola-smaakje

Horecabeurs start inspiratie-verkiezing

Bio Specialist opent tweede zaak

Melief Bender wint Koffietrofee

Eerste vaatje haring 2013: 66.550 euro

Meest luxe sandwich in Hongkong

In opmars dankzij De RestaurantKrant

Starten met to go? Leer van HMSHost!

KHN trekt zich terug uit SVH

Ilja Gort schrijft boek voor cateraar

Lunch zet voedselverspilling in spotlight

Verkoop van fairtrade producten stijgt

De stressboog van luchtvaartreizigers

Hotel maakt hamburger van 5.000 dollar

Meer omzet met juiste dienblad

Interview: Maria Zwart

Lunch en diner bij Opera Prima

Old Amsterdam opent eerste kaaswinkel

Panesco maakt 'Oranjebroodje'

Gast wil niet betalen voor kraanwater

ZuiderSchinkel viert haar jubileum

Nieuwe horecazaak in Utrecht

WIlco Admiraal - In de buurt van inspiratie

IKEA stopt met Zweedse gehaktballen

Klant koopt doe-het-zelf gerecht

Vierde editie voor Italiaanse wijnvakdag

P&F: Vergoedingen en de WKR (3/6)

Studenten ontwerpen krijtglas

Finale Bier en Gastronomie Award dichtbij

Een laatste vaarwel voor Joke

HorecaHelden 2013 bekend

Bekendmaking van de HorecaHelden

Horecava reikt innovatie-awards uit

Nekslag voor ambachtelijke kazen?

Wilco Admiraal - Zuivere Koffie?

Stem op uw HorecaHeld

Niven krijgt pop-up in Amsterdam

Joke zegt Horecava vaarwel!

Kanshebbers Innovation Award bekend

Coffeelicious opent haar deuren

Verrassende wildpasteibroodjes

Kanshebbers horecahelden 2013

Regeerakkoord: alcoholgrens naar 18

Topwijnen per glas op Schiphol

Wilco Admiraal - Crisiskapitaal

Onthaasten in Oss

Programma GildenEvent12 bekend

Vier gratis tips voor omzetverhoging

Verkiezing streekproduct Groene Hart

Horeca Relatiedagen Hardenberg

Bakker Meijer ontvangt predicaat hofleverancier

Drankenconcern Diageo boekt meer omzet

Waar of niet waar: ronde 5

Mediterraans Cafe Comunal open

Thema GildenEvent12 is 'meesterlijk'

'Geen kindermenu meer voor mij!'

Wijninitiatief is succesvol voor goed doel

Nieuw terras wijnbar Het Eigendom

Eerste vaatje haring voor 95.000 euro

Chefs(R)Evolution in Zwolle in beeld

Rijn IJssel Vakschool wint kookwedstrijd

Nieuw Coffee and Wine Lab in A'dam

Wijnboer Gort met Baarsma Wine Group

Bresc maakt culinair roosteren mogelijk

Proeven en zakendoen op Horeca R'dam

Sloveense wijnmakers op wijnproeverij

Brasserie Springer reikt prijzen uit

Screaming Beans start tweede locatie

Nieuwe brasserie in Langweer

Streekmarkt terug in Utrecht

Alleeneters zijn kans voor horeca

Starbucks gaat door met proef

Alejandro Mendez maakt gratis koffie

Interview: Martin Maarschalkerweerd

In beeld: van de beursvoer (3)

In beeld: van de beursvoer (4)

Sector 3 krijgt 'zusje': Josephine

2012 wordt het jaar van oerproducten

In beeld: Horecava 2012 van start

Bestaan bedrijfschap Horeca in gevaar

Deel je passie met de wereld! (1/6)

Kamer beslist snel over bedrijfschappen

Pieter Punter - Trends voor 2012

Inspiratie op HORECA 2011

Food Inspiration Days in beeld

Pieter Punter - Fastfood

Tante Truus wordt verbouwd

IJsfondue: nieuwste horecatrend?

Wilco Admiraal - Smaakmakers

Pieter Punter - Haringijs

Alex Schulp LunchroomHeld van 2011

Genomineerden LunchroomHeld bekend!

'Bezuinigingen tasten toerisme aan'

Dagje 'aan' in plaats van 'in' de zaak werken

Pieter Punter - Te duur

Starbucks zet naast koffie in op wijn en bier

Beste cafetaria van 2010 zit in Waalwijk

Beste Fairtrade wijnen komen uit Zuid-Afrika

Ontmoeten centraal tijdens Horecava 2011

RTL wil online reserveringen wakker schudden

Mis het niet: de Deli XL Foodservice Fair

Let op... (valse) bankbiljetten

Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

City Trip Leiden: wandelend door historie

Haringveiling Rozerie levert 880 euro op

Haringparty bij Lunchroom De Rozerie

Bordeauxwijn La Tulipe nu ook schroefdop

Ja! Breda, nieuwe wijnbar/lunchroom

Mineraalwater als ideale tafelpartner

Doppler, Groningen

Chefkoks lanceren koffielijn voor topgastronomie

Cora van Mora op De Nationale Lunchroomdag!

Thee en kaas: proeven op een ander niveau

Theemachine van Da Silva wint Overall Innovation Award 2010

Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010

Gemeenten versoepelen regels voor horeca

City Trip Zeist

Nieuwe culinaire hotspot: Wereldmuseum Rotterdam

Abramovich luncht voor 52.000 dollar

City Trip door veilige havens

De BEWUST Food Innovatie Dagen 2009

Bizar lunchgerecht van de week wk41

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Broodspektakel bij Carl Siegert

Werkgelegenheid horeca krimpt met 28.000 banen

Espressobar 'Boven 't IJ' geopend

Taste of Amsterdam in de startblokken

(Be)zoeken

Risotto met zeekraal en garnalen

Rode bietensoep

Rode bietensoep

Ruimte voor nieuwe lunchroom in 't Harde

Carnaval gaat door!

Restaurantbegrippen

CRISIS?

Nieuw menu, oude prijzen

Calvijn

Nieuwe lunchroom in Kaatsheuvel

Smederij Tiel wordt lunchroom

Bouw verstoort klanten

Stoofpot van aubergines

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: