Gekweekte vis dikwijls op inhumane wijze gedood

Eerste Goede Vis festival in Amsterdam

Noordzeevis op de kaart op festival

Restaurants serveren massaal niet-duurzame vis

Interview: 'Van alleen een lunchroom kun je toch niet leven?'

Wat komt er in de Arnhemse Korenbeurs?

Interview: Joost Labadie, Subway

Video: Lunchroom in Voorschoten serveert exclusieve vissoort

Bistrobar Berlin kookt van kop tot graat: Kabeljauwkop

Rotterdams genieten: fruits de mer-festijn

Interview Dimitri Roels, Vlaamsch Broodhuys: Brood eten op sterrenniveau

Nog meer weetjes over mosselen

Burgerz en De Portare Via in Haagse Hofhouse

Hoe onderneem je in een kattencafé?

Het Rotterdam Marriott Hotel presenteert Schmidt Fresh Fish Market

Nieuw restaurant Sukade in Meppel

Topchefs bij het Schmidt Zeevis Restaurant tijdens Gastvrij Rotterdam

HANOS breidt uit met Q-vis

Voorzorgsmaatregelen mosselen en oesters Oosterschelde

Valse 'Zeeuwse' mosselen in omloop

Hard Rock Café Amsterdam bestaat 45 jaar

Eerste Zeeuwse mosselen aan land gebracht

Restaurants moeten meer groenten op het bord leggen

Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam

Ralph van Dongen wint The Ultimate Bite

Guus Meeuwis presenteert smakelijk kookboek

Wat aten de Egyptenaren eigenlijk?

Britse fastfoodketen opent zaak op Schiphol

Boompjes heropent als eventlocatie

Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen

NHTV-studenten openen poffertjeszaak in Europa Park

Restaurant brengt bejaarde buurvrouw dagelijks eten

Vista restaurant en food bar opent deuren

Moederdag is een goede dag voor de horeca

Jamie Oliver is invloedrijkste voedingsexpert

BCD Travel richt zich op virtueel samenwerken

Menu horecazaak Logica is vrijwel volledig vegetarisch

Italiaanse formule Vicini opent in Arnhem

'Thuisbezorgd.nl gaat naar beurs'

Wie wordt de Meest Markante Horecaondernemer?

Brasserie Beekink & Co geopend in Den Haag

Worden sushihamburgers een nieuwe trend?

Splitsing Makro en Media Markt een feit

DLC Restaurant Amersfoort geopend

Bagels & Beans gaat ook kleding verkopen

Schijf van Vijf: Brood mag weer en alcohol is not done

Joop Braakhekke veilt eerste oosterscheldekreeft

Ideaal kassasysteem voor de horeca

Gezonde vislunch: Wrap met makreel

Eerste Tribes cafe ter wereld open in Den Haag

Groupon verkoopt miljardste voucher

Cooqing laat hobbykoks koken in professionele keuken

Nieuw restaurant met dutch food concept

Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons

Eten in het vliegtuig is echt anders

Bakkersvak 2016, een jubileum

Vlees blijft favoriet in restaurant

Ruim 100.000 euro voor eerste tonijn

Paling toch niet met uitsterven bedreigd?

Trends in mobiele betalingen en winkelen

Paling niet meer op het menu

Encore Bar & Grill opent deuren in Rotterdam

Peter Klosse ontkracht wildfabelen

Foodbranche loopt digitaal achter

De Horeca 100 van 2015

Tegen de HEMA kun je niet op

Falco Bloemendal nieuwe voorzitter KHN Noord-Holland

Bagels & Beans Haarlem beste flexplex

Vegetarische burgers zijn een hit

Minder regels voor Haagse terrassen

Tokio is culinaire hoofdstad van de wereld

Eerste MichelinKids-lunch een succes

Nominaties Horecava Innovation Awards bekend

Gastvrij ondernemen

Zeeuwse mosselen hebben topkwaliteit

Moet je digitale kassagegevens bewaren?

La Place presenteert nieuwe gerechten

Payroll Select neemt Prokx over

Restaurant Foodsy bleek een grap

Bosbrietje Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2015

Gezonder en duurzamer eten via de menukaart

McDonald's vernieuwt volop (video)

Britse restaurantketens nog te ongezond

Zo'n 60 procent wil meer betalen voor vers

Winkelcentra met horeca-aanbod aantrekkelijk

Deze is lekker, maar die ook!

Thuisbezorgd.nl: eten bestellen via tv

Mobieltjesterreur

Franse cuisine in Amerikaanse huiskamers

Nieuw: de tunasteak burger

Toastable opent derde vestiging in Amsterdam

Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen

Nieuwe meestertitel in de horeca?

Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno

Strandganger Nieuwvliet wint Challenge

Eerste paal voor Vista restaurant & food bar

Baba Rafi in Alkmaar is geopend

Nieuwe horecazaak in Den Haag geopend

Amsterdamse branie in een hamburger-hotspot

Gastvrij Rotterdam in beeld

Hollandse Nieuwe

Bobby Rust baalt van tekort aan koks

Culinair event 'Mosselen in de Oude Haven'

Half miljoen reserveringen AH-restaurantactie

Rein Rambaldo vertelt je alles over interieur

Vijf bijzondere boomhut-restaurants

Spaarkaarten AH en IENS hit op Marktplaats

Nieuwe foodbar opent deuren in Rotterdam

Interview oud-winnaars: De Koffiepot

Gastvrouw Yf leidt jonge garde op

Is in China alles groter?

Osteria Vicini is een prachtige huiskamer

Brood ongezond? Klinkklare onzin!

Minder wespen op het terras (VIDEO)

Horeca in Paleis Soestdijk?

Mooie nieuwe horecahotspot in Leiden

Welk brood serveer je bij de BBQ?

Meer omzet door theebeleving (VIDEO)

Restaurantactie IENS en Albert Heijn gestart

TripAdvisor ontmaskerd door neprestaurant

De Doelen krijgt nieuwe horecazaak

De mosselen zijn top dit jaar

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Nieuwe biergarten in Rotterdam

KHN start serie over ondernemerschap

Brood ongezond? Klinkklare onzin!

Topper: Broodje haring op Aziatische wijze

Ondernemers kiezen beste mosselwijn

De 3D-printer

Horecabezoeker wil meer groenten

Kebab-franchiseketen naar Nederland

Einde van roken op het horecaterras?

Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

Programma Food Festival Food Unplugged

Betaalkaarten en cash bijna overbodig

Vleesloos barbecueën op 6 juni

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

VIDEO: Grootste restaurant ter wereld

Nieuw in België: de Noedelhamburger

TripAdvisor op overnamepad

Salades: licht en gezond

De 20 beste inkooptips

Jonge ondernemers winnen 2 jaar gratis huur

Trend: Lobster & Burger Bars

Yoghurt Barn gaat het ziekenhuis in

Nieuwe GM voor HMSHost Schiphol Airport

Nieuw restaurant in Oegstgeest

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

Betalen met mobiel in Zeeuws restaurant

Valet parking voor Amsterdamse horeca

Een (on)comfortabele bank?

Minimaal een miljoen euro omzet per jaar

Nieuwe exotische food hall in Amsterdam

Fries Food Festival op komst

McDonald's introduceert de McKibbeling

Interview: 'The Battle' van de Reserveringssites

Voor jou: visrecepten

Zo wordt 2015 jouw jaar!

De opkomst van superfoods

Betalen via social media mogelijk

Speciaal voor jou: de nieuwste Lunchroom!

All-inclusive concept in meubelboulevard

Bier is goed voor de hersenen

Restaurant en scheepswerf werken samen

Forse groei Nederlandse V PAY-betalingen

Nederland 9e in Bocuse d'Or Finale

Insecten op menukaart Princess

Voor jou: taartrecepten

Toerisme stijgt in 2015 met 4 procent

Winnaars Gouden Koksmes

150.000 euro opgehaald in 8 uur

Bakkerswinkel geopend in Rotterdam

Tripadvisor neemt IENS over

Rob Geus' keurmerk is oplichterij?

10 culinaire trends voor 2015

Horeca Wageningen in handen Jaap Venendaal

Visie voor gastvrijheidseconomie

Nieuwe leden vereniging horeca stad enschede?

Peru beste culinaire bestemming

SVO behaalt goede waardering

Doppio Espresso opent zaak in Haarlem

Doppio Espresso beste van West-Europa

Gratis download allergenenlijst

Hulp bij allergenenwetgeving

60% meer omzet voor De Koffiepot

De Beren eetcafé in Amersfoort

Bespaar fors met de bespaarcalculator

Bah, regels...

57 nieuwe Bib Gourmand adressen

Wil je meer weten over vis?

Ultieme beleving in koffiecorner

Lezing en white paper over wetswijzigingen

Masterclass kaas door Wil Leppers

Volledig programma Makro Horecadag Vianen

Imposante visafdeling in Vianen

Schaafsma is meest markante ondernemer

Zoeken naar de best passende review

Bakkerswinkel gaat ook open voor diner

Masterclasses & demonstraties Makro Horecadag

Van Start: Lisa's Kitchen

Masterclasses op Makro Horecadag

Prachtige belevenis in Vianen

Nieuw concept: chef-kok kookt bij mensen thuis

Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

De 10 beste restaurants volgens reizigers

Vernieuwde Makro Vianen bijna open!

Prachtig boek: Knofappel Aardlook

Laatste dag BBB en Folie Culinaire

Het plezier van gastvrijheid

Sprekers bekend: 3 november Makro horecadag

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

Van tankstation naar lunchroom

BBQ verpest door verkeerde wijn

Lekker! Roomkaas Augurk

Restaurant met alleen vis uit blik

Gekweekte Schotse zalm is vetter dan pizza

Imposante culinaire tentoonstelling (+video)

Begrippen in de horeca(keuken)

Duurzaamheid belangrijk bij Gastvrij Rotterdam

Kom naar de Makro Horecadag Vianen

Joop Braakhekke en culinaire geheimen

Primeur: Vis&Seizoen Festival

NFV organiseert Masterclass Franchise

Zakelijk biologisch bestellen

Werknemer: koffie belangrijker dan lunch

Ex-leerling Jamie Oliver opent winkel

Wéér twee Beren eetcafés erbij!

Gratis thee bij borstvoeding in café

Allergenenwetgeving: KHN ondersteunt ondernemers

Betaalt u straks 80% belasting op onkostenvergoedingen?

Beste koffie vind je bij NIKA

Zwaardvis extra gecontroleerd

Nieuwe cocktailbar Rotterdam open

Van supermarktwagen naar lunchroom

Uitslag Europese BBQ kampioenschappen

Horecainterieur: de missers van 2014

Lunchroom haalt recordbedrag op

Niven Kunz: Nederland moet aan de groenten

Prachtige horecaconcepten Scheveningen

Top vijf foodfestivals in Europa

Steeds meer franchiseformules

MasterChef-finalist misschien landelijke uitblinker

Rentokil neemt Protekta over

Succesformule breidt uit

Smaak verandert door licht en muziek

Maak kennis met verse vis van Makro

Complete restyling Magneet Poortugaal

Crisis voorbij voor strandhoreca

Sergio Herman brengt hoogstaande lunch

Weg met afval en verspilling

Gaat u ondernemen in 'foodwalhalla'?

Experts op Lunchroomdag

Vis bij het ontbijt en lunch

BoulangerieTeam in vorm op beurs

Lunchroom Otten definitief weg

Horecava 2014 in beeld (1)

Horeca krijgt eigen crowdfund-platform

Jaaromzet Sligro 1,5% hoger

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Interview: Daphne de Haan

Wat moet de horeca in 2014 doen?

Food: hot or not in 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Selectie Leerbedrijf Jaar 2014 Bakkerij

Verlangen

Brood? Nee, dank je

Loket voor actuele horecawetgeving

Twee op de drie toiletten vies in horeca

Pak de kaart aan met wereldbroodjes

Rondje Horeca voor Makro

Overname DE vrijwel rond

Kokmeijer promoot branche bij leerling

Interview: Gaby van Etten

Deli XL klaar voor Foodservice Fair

Jurylid Lindner: "Dringen aan de top"

Horeca Inspiratie Hardenberg

Personeel horeca niet pensioenbewust

Kwekkeboom zoekt toptalent

Lunch, bakkerij en ijs is de toekomst

Na haring ook mossel vertraagd

Bezorgbedrijven samen tegen overvallen

Hoe maakt men cressen

Convenience: veel meer dan 'snel klaar'

Aboutaleb opent Rotterdamse vakbeurs

De vernieuwde Lunchroom is uit!

Pieter Punter - Broodje Aap

Nieuwe koers Gastvrijheidsgilde

Eerste vaatje haring 2013: 66.550 euro

Vakblad Lunchroom is vernieuwd!

Haarlem is Meesterijsbereider rijker

Nieuwe naam en koers voor SVO

Toon Naber herkozen als voorzitter KHN

Midiri is Beste Nederlands Patissier

Meer vega menu's voor kinderen

Minder omzet in de horeca

Start haringseizoen uitgesteld

Bijzondere lunchroom Bij Zonder

YamYam To Go in Utrecht

"Gezond zonder geitenwollen sokken"

Starten met to go? Leer van HMSHost!

Nieuw biljet van 5 euro is nog wennen

Horeca reserveert meer uitkeringen

Eetgelegenheden niet brandveilig

De stressboog van luchtvaartreizigers

Algeheel rookverbod per 1 juli 2014

Let op! Functioneer op vol terras

Sinaasappelsap na jaar nog goed

The College Hotel heeft mooiste toilet

Geen bonnen Cadeaubox Nederland

Nieuwe columns staan online

Interview: Maria Zwart

Nieuwste editie van Lunchroom

A label voor koffie- en theemerken

Kamelenvlees in Friese slagerij

Wilco Admiraal - Een jongensdroom in Parijs

Maatregelen KHN voor pinnen horeca

Lunchroomdag dolgelukkig met score

Garantie bij Wild Bean Café

Eerste diervriendelijke snackbar opent

Nationale Lunchroomdag krijgt cijfer 8

Voedselprijzen dalen, prijzen blijven hoog

Eerste vangst Oosterscheldekreeft

De lente in met aspergecroquet

Horeca-rivaal Jumbo Foodmarkt open

Pannenkoekenrestaurants in de plus

IJssalon Florence ijssalon van het jaar

Jos Muller over verhogen rendement

Mark Tamsma over succes in uitdagende tijden

Hostmanship op Lunchroomdag

Frank Lindner over trending topics

Daverend succes voor Lunchroomdag

Crowdfunding in de horeca (5/6)

Horeca in 2013 niet beter

Verbeterde koffie McDonald's

Alle workshops van de Lunchroomdag

Nieuwe bestemming voor oud brood

Nieuwe kroket met Leidsekaas

Bagels & Beans versterkt team

Harvest Market opent op Schiphol

Nederlands Patisserie Team op beurs

Nieuwe kennisbank voor ondernemer

Klaar voor Nationale Lunchroomdag

PepsiCo's Mountain Dew in Nederland

WIlco Admiraal - In de buurt van inspiratie

Angelique Schmeinck maakt lunchsapjes

Crowdfunding in de horeca (1/6)

De kronieken van wereldgerechten (IV)

Beste 'prikkie-ontbijt' bij Bakker Bart

Royaan reikt Gouden Van Dobben uit

Nationale Lunchroomdag: inschrijven!

De kronieken van wereldgerechten (III)

Vis op het lunchmenu!

De kronieken van wereldgerechten (II)

La Place wint Rank a Brand award

Sobere kroning of groots uitpakken?

P&F: Vergoedingen en de WKR (3/6)

De kronieken van wereldspijzen (I)

Unilever geeft voorproefje

Uniek verhaal over gastvrijheid

P&F: Vast of flexibel personeel? (2/6)

Afzetmarkt van groothandels verandert

Studenten ontwerpen krijtglas

"Ik ben wel klaar met de crisis"

Nationale Lunchroomdag op 18 maart!

P&F: Inlenersaansprakelijkheid (1/6)

Winnaar Lekkerste Broodje Horeca 2013

Tip 21: Administratie vrije dagen op orde

Tip 20: Check het uitzendbureau

Tip 19: Wel/geen fiscale eenheid?

Zwolle wil meer en betere horeca

Tip 18: Zorg voor juiste factuur

Tip 17: Controleer uw laatste btw-aangifte

Tip 16: BTW-aftrek multifunctionele ruimtes

Baristas organiseren nieuwe wedstrijd

Van Dobben wint test van Kassa

Tip 15: Plan de verkoop van aandelen

Tip 14: Voorkom verliesverdamping

Gommans maakt beste kerststol

Tip 13: Let op de tijdelijke crisisheffing

Pieter Punter - Recepten en opruimen

YamYam To Go opent in Rotterdam

Tip 12: Zorg voor een rittenadministratie

Tip 11: De verruimde verliesverrekening

Tip 10: Wisselende inkomsten? Middel ze!

Tip 9: Schuif winst door

Tip 8: Vraag om uitstel belastingbetaling

Tip 7: Kan administratie vóór 2005 weg?

Tip 6: Stel desinvestering uit

Tip 5: Kerstpakket motiveert personeel

Tip 4: Wel of geen werkkostenregeling?

Tip 3: Bereid werkkostenregeling voor

Tip 2: Laat u adviseren over de Flex-BV

Tip 1: Publiceer voor 9 december

Vegetarische Slager wint Smaakvol2012

Say Cheese is lekkerste lunchbroodje

Niet braden of bakken maar stomen

Impressie dag 2 Prikkel je Zintuigen

Volop inspiratie voor de foodbranche

Fastserviceopleidingen reikt gouden medailles uit

PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'

Wie wint de zilveren schaal.....

PJZ Kom Op! Prikkel ze dan!

Nieuwe speler in de catering

Wij eten pizza met hotdog, aldus de VS

PJZ Vakbeurs met persoonlijke aandacht

Wilco Admiraal - Crisiskapitaal

GIJS levert de perfecte leverworst

Soupier 2012 wint met pompoensoep

PJZ Zintuigen prikkelen in culinair pretpark

Zwarte hamburger bij Burger King

Kinderen eten te weinig haring

Mark van Gaal haalt titel Meesterijsbereider binnen

Vier gratis tips voor omzetverhoging

Horeca Relatiedagen Hardenberg

OPL Het belang van opleiden voor uw onderneming (2/6)

Kanshebbers Lekkerste Lunchroombroodje 2012 bekend

McDonald's geeft zich over in frietoorlog

Nieuwe producten voor Bagels & Beans

Expositie 150 jaar lunch New York

Knetterlampen zijn bron van bacteriën

Marktonderzoek onder lunchroomhouders

Eerste vaatje haring voor 95.000 euro

Het verhaal achter vis op je mobiel

IJsbereider maakt ijs met marktkoopmannen

Symposium over juiste portiegroottes

Bresc maakt culinair roosteren mogelijk

NVWA controleert voedselbereiding

Kibbeling meest populaire snack buitenshuis

Smulweb neemt receptenweb over

In vijftien minuten de tools voor succes

Starbucks opent concept store in Amsterdam

Profiteer van de recepten van Vernaillen

Bedrijfschap Horeca over nieuw programma

Meer workshops Lantmännen Unibake

Kokkie wordt franchiseformule

Nieuw op de kaart: Scholburger

KHN op weg naar een nieuwe cao horeca

Nieuw tv-programma helpt zwarte brigades

Bestel-app voor verse producten

Razendsnel profileren via LinkedIn (6/6)

Wat is er te doen op de BBB?

Cappucino krijgt nu de Koffietrofee

Mart Visser ontwerpt bedrijfskleding

Van Kesteren maakt beste cateringbroodje

Walta wint Lekkerste Broodje Horeca

Kweek uw eigen ambassadeurs (2/6)

Bedrijfschap Horeca reageert

Deel je passie met de wereld! (1/6)

Het worden drukke kerstdagen voor de horeca

Akkoord tv-programma's in horeca

Surf naar de kooktips van Den Blijker

Kamer beslist snel over bedrijfschappen

Benoit Vernaillen vertelt over Nationale Lunchroomdag

Horecabedrijven blijven vaak in de familie

Lekkerste Lunchroombroodje 2011 update

Inspiratie op HORECA 2011

Cas Spijkers overleden

Food Inspiration Days in beeld

Robert Schuman Fastservicekanjer

Gezond lunchen in kantine is de norm

Advies blijft: melk drinken

Interview: Carla Visch

Ga mee naar New York!

Workshops voor horeca rond blinde gasten

Eindelijk een lekker dieet

Pieter Punter - Haringijs

Burger King sponsort Eredivisie

Brabantse gezelligheid op HORECA

Interview: Fred van de Wiel

BAKKERSVAK breidt programma uit

Genomineerden LunchroomHeld bekend!

Gezicht Heart Attack Grill (261 kg) overleden

Drukbezochte Nationale Lunchroomdag!

Ga de culi-uitdaging aan met Rob Schollen

Laat u inspireren door chef Pascal van Loon

'Creditcardgegevens in Nederland onveilig'

Let op... Gastvrijheid

Nieuwe sectornaam bij KHN: sector Vrije Tijd

De Stadskantine open voor een goede hap

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Dekker ontvangt titel Meesterijsbereider

Diks wint Lekkerste Broodje Catering

Jesse wint Lekkerste Broodje Anders

Nog maar 1 dag...

Sligro draait 28 miljoen meer omzet

Pieter Punter - Te duur

McDonald's 20 jaar in China

Kom naar de Horecava 2011!

Champignonwrap met tonijn

Chefs Unilever presenteren desserts in 3D

Inspiratie te over op Equip’Hôtel 2010

Waarmaken is dé trend voor 2011

Kaart met veertig broodjes bij Ziya's Place

Driesen wint Belgisch koffiekampioenschap

Websitesysteem voor horecabedrijven

Nooit meer een lege tafel in je zaak!

'Brandweer kan besparen via regionalisering'

Mosselen dit jaar groot en lekker

McDonald's lanceert Duitse regionale snack

Boerensandwich met haring en radijs

Haringveiling Rozerie levert 880 euro op

58.000 euro voor eerste vaatje haring

Goed maatje dit jaar

Haringparty bij Lunchroom De Rozerie

Boerensandwich met haring en radijs

De Jager krijgt Koninklijke onderscheiding

Strandpaviljoens doen het goed

Succesvol derde Fano Event

Koken met tabak

SHO is tegen de krokettentaks

KHN partner van Stichting Sport & Zaken

Ondernemers opgefrist op Nationale Lunchroomdag

Lunchroom geopend in Hillegom

Infomiddagen duurzame vis in de horeca

Perspectieven lagere horeca beter

Terrasinrichting vrij in Harderwijk

Restaurant De Machinist open in Delfshaven

Alcoholbeleid Klink gaat niet door

Maarten Colijn nieuwe voorzitter VAIJ

Van Der Poel ijssalon van het jaar

IJs op de kaart van Nederland

Ontwerp uw eigen koffiekaart!

Hollandsche Tuyn wordt lunchroom

Ton Poppes nieuwe voorzitter KHN Amsterdam

Omzet horeca nog onder druk, lager dan verwachtingen

City Trip Groningen: er gaat niets boven...

4 x 12 minuten

Let op... Het nieuwe pinnen

Drie gemeenten ontvangen Aanmoediging van Heemskerk

Pilot gezamenlijke facturering Buma en Sena van start

Couverts wint Columbus Trofee 2010

 

Winnaar broodje 'Lekker Anders'

Erwin van Oosten maakt 'Lekkerste broodje Horeca'

Winnaar Lekkerste broodje Catering is van Roland Biermans A star in heaven

Alice Mulders wint Satelliet Design Challenge

Bezoekersverslag Horecava 2010

Arturo Dalhuisen van De Leest wint NK Jonge Koks

Thee en kaas: proeven op een ander niveau

NK Leermeester-Leerling wederom prooi voor De Raadskelder

Winnaar NK Kastelein 2010: Floortje Mulder

'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'

Arjan Broekman wint Gouden Gastvrijheid Awards

KHN en WNF slaan handen ineen voor duurzame vis

Theemachine van Da Silva wint Overall Innovation Award 2010

Wim Klerks wint 50e Gouden Koksmuts

Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010

Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'

Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek

Marijke Vuik derde finalist HorecaHeld 2010

Rookverbod: Klink moet duidelijkheid scheppen

Biologisch friethuis opent eerste vestiging in Haarlem

Controleurs checken rookverbod Belgische horeca

Nederlander eet meeste biovarken van Europa

Jamie Oliver geëerd om strijd tegen obesitas

Gemeenten versoepelen regels voor horeca

Nieuwe bestuursleden voor Dutch Coffee Promotion

Nieuwe non-food webwinkel voor horeca

AGF-leverancier Stavasius overgenomen door Deli XL

KHN: "Wel of geen kraanwater is keus van ondernemer"

AnyTyme Kollum best geteste lunchroom van het jaar

Albert Heijn stopt verkoop van paling

Nieuw: Cupcakes Cocktail

Wakker Dier: diervriendelijke foie gras is bedrog

Ondernemers optimistischer over toekomst

Omzet horeca stabiliseert medio 2010

Freshweb.nl opent voor 2010 twee nieuwe vestigingen

Nieuwe culinaire hotspot: Wereldmuseum Rotterdam

Wereldconsumptie vlees stijgt met 21,3 procent

Brasserie 'Zonnig' opent dit voorjaar in Diepenveen

Vier finalisten Columbus Troffee bekend

Geef u op voor het inspirerende Fano Event!

Hotel Figi ontvangt Fair Trade Horecapredicaat

De BEWUST Food Innovatie Dagen 2009

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Inspirerend Broodspektakel bij Carl Siegert

Meest gastvrije stad van ons land

In Beverwijk genieten gasten langer van verse vis

Taste of Amsterdam in de startblokken

Eerste vaatje haring onder de hamer

Bakkerscafé Brood op de plank geopend

Kolibrie helpt lunchroomhouders met personele zaken

Zwolse lunchroomhouder ontvangt lintje

Beleef de lunch

Oude taart geveild

Agathawerk opent lunchroom in Rockanje

Monaco doet bedreigde tonijnsoort in de ban

Sligro opent binnenkort in Roermond

Gezocht: meest gastvrije stad van Nederland

Banken kritischer, maar financieringen komen wel gewoon rond

Restaurantbegrippen

Calvijn

Smeg: nieuw merk in de horeca

Pascal van Loon

Perfecte balans tussen kennis en praktijk

Stoofpot van aubergines

Koude vis doet het goed op het lunchmenu

Pierre Wind

Volkoren bolletje met (loei)verse LEBO roomkaas en gerookte zalm

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: